0 oy
217 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (705 puan) tarafından

Kızlar azicik ve kısacık kirpiklerim var. 6-7 ay önce bi maskara almıştım Maybelline'nin ama deneyip atmışım kenara. Bi deniyim dedim hem kirpiklerim taş gibi oldu hemde çıkmıyor rezil etti beni yaa neler neler denedim yolundu kirpiklerim :/ 

Resmini aşağı birakicam sizde uzak durun bence. 

Hacim veren tek tek ayıran maskara tavsiyesi verir misiniz

image

7 Cevaplar

0 oy
(102 puan) tarafından
Golden rose marka maskaralar harika canım tavsiye ederim
(705 puan) tarafından
Bakayim bi valla gözlerim ağrıdı ya pek makyaj yapmam yaptığım zamanda böyle mahvolmak istemiyorum :)
(102 puan) tarafından
Kullan memnun kalacaksın ben kullanıyorum fırçası falan da mükemmel işine yarar
-Reklam-
0 oy
(51,006 puan) tarafından
ben oriflamedd var onu kullaniyorum cift baslikli yikayincada cikiyo 
(51,006 puan) tarafından
https://tr.oriflame.com/products/product?code=31189
burza fiyati fazla yazin 25 e almstim indirimliydi
(705 puan) tarafından
Bakayim canim teşekkür ederim
0 oy
(2,074 puan) tarafından
Farmasi zen kullanıyorum bende cok memnunum. Ağlayınca akmıyor ama silince hemen çıkıyor
(705 puan) tarafından
Bende o maskara ile Maybelline arasinda kalip Maybelline almistim pişman oldum cidden
0 oy
(2,494 puan) tarafından
Farmasinin bi maskarası var harikaaaa. Çift fırçalı bir fırça hacim veriyor bir fırça uzatıyor. Çok memnunum bitmesine yakın bir tane daha alacağım hemen
(705 puan) tarafından
Öyle mii bakayım hemen teşekkür ederim
(2,494 puan) tarafından
Rica ederim bi bakın hem hacim hem uzatma kısmı farklı
0 oy
(3,836 puan) tarafından
ben maybellinenin urunlerini seviyorum ve kullaniyorum. loreal pariste guzel paradise
(705 puan) tarafından
Benimde hassas ve kuru cildim var yillardir sadece Maybelline'nin fondötenini kullanirim çok iyi geliyor cildime nefes aldiriyor o yüzden ona güvendim de aldim ama bu maskara berbat bir tecrübe oldu. Gözlerim ağrıyor hala
(3,836 puan) tarafından
benimde cildim ve gozlerim hassas. alerji gibi durum atlattim hatta bi ara gozlerimle ilgili. bana gunes ciddi anlamda dokunuyor artik gunes gozlugu takmayinca surekli kasiniyor kizariyor
0 oy
tarafından

image

bende bu var memnunum şuanlık
(705 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim
0 oy
(1,043 puan) tarafından
Suya dayanıklı olanını almışsın o yüzden öyle olmuştur sadece makyaj temizleme jeliylefalan çıkar bunu kullanınca. Bu markanın normal olanını senelerdir kullanıyorum o kadar memnunum ki. Başka birşey almayı hiç düşünmedim.
(705 puan) tarafından
Makyaj temizleme suyu kullandim, bebe yağı kullandım, duş aldım hiçbiri fayda etmiyor canim dünden beri hem gözlerim ağrıyor hemde cikaricam diye iki tel olan kirpiğimide yoldum

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 331 göst.
14 Eylül 2020 Güzellik-Bakım kategorisinde Selin mom;) (168 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 88 göst.
31 Ağustos 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Sevgim esmer (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 128 göst.
23 Nisan 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Nisan KC (4,098 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 95 göst.
12 Aralık 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Hasret03 (346 puan) tarafından soruldu

405,932 soru

12,167,393 cevap

36,630 kullanıcı

...