+8 oy
1,098 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,166 puan) tarafından
 guzel anneler.  tesstur kuranda farz  oldugunu okumusdum  ayetide buldum.   ben kapali bir bayan diyilim.  simdi size bir sey anlaticm   benim kizim oldukdan sora aklim karma karisik oldu. kizimi cok seviyorum.  ve ben onu nasil buyutrsem oyle olur.  yani on Allahdan kurandan namazdan bahs edersem.  bilir okur.   simdi  benim icimde bir  huzursuzluk var.  yani benim canimdan can olan kizim. o dunyada Rabbimin cennetine nasip olsun isterim. bunub icinde.  kizima  imani oyretmmem gerek  ve bunun icinde ben tesseturlu olmam  namaz kilmam oruc tutmam sart.    yani bana bakarak     benden ne gorduyse   evde ne yasadiysa onu gorur goturur. cocuk   simdi ben acik oldugum icin.  cok huzursuzum . kalbimde  bir aydan cokdur  bu var  geceleri cok narahat olurum  kalbim bana  en cok sevdiyin kizin cennete gitmesini istersin.  o yuzden sen kapan kizina iyi ornek ol.  iyi yetisdir Rabbini tanit. namazi kilmayi  ogret .   rabbine don  bu dunyadan vazkec.  sadece cennetin icin yasa  ve imanli bir hayat yasa. evinde iman olursa  kizinda sana bakar  bunlri goturur.  ve  omur boyu boyle yaoar ve cennete gider.     her gece  kalbimde bunlar  kafamda bunlr var. bilmiyorum. heo bunlari dusunuyorum  her gece  cok kotu oluyorum  ben kizima kotu ornek olursam  kizim ya cennete gidemezse  cehennem ezabinda korusun diye  rabbime dua ediyorum  kizimin geleceyi simdi ufak ama genc kiz olacak buyuyecek  sizinle bolusmek istedim.

23 Cevaplar

0 oy
(1,633 puan) tarafından
Cnm içinde ki sesi dinle ve öyle yap çok iyi düşünüyorsun
-Reklam-
0 oy
(2,584 puan) tarafından
Ben de kapalıyımm ve kapanman tabiki de hoş olur ama açık olman diğer ibaedetlerine engel değil. Yılda bi defa olan ramazan ayında oruç tutmanz inan ki eve o kadar huzur berekek getirirkii hele namaz namazın o huzurunu sevabını evinden eksik etme. Kızına örnek olmak için değil seni 7 24 gören işiten rabbine örnek olmak için yaparsan kızın da umarım senin yolundan gider. Ama paylaşım şeklinden yüreğinin gğzelliği belli oluyor. Umarım bir ömür ibadet yolundan gidersin
0 oy
(2,584 puan) tarafından
Ben de kapalıyımm ve kapanman tabiki de hoş olur ama açık olman diğer ibaedetlerine engel değil. Yılda bi defa olan ramazan ayında oruç tutmanz inan ki eve o kadar huzur berekek getirirkii hele namaz namazın o huzurunu sevabını evinden eksik etme. Kızına örnek olmak için değil seni 7 24 gören işiten rabbine örnek olmak için yaparsan kızın da umarım senin yolundan gider. Ama paylaşım şeklinden yüreğinin gğzelliği belli oluyor. Umarım bir ömür ibadet yolundan gidersin.  

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 331 göst.
0 oy
5 cevap 631 göst.
0 oy
3 cevap 276 göst.
24 Mayıs 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
45 cevap 689 göst.
4 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Elifnur5634 (178 puan) tarafından soruldu

397,134 soru

11,877,775 cevap

35,994 kullanıcı

...