0 oy
1,056 göst.
Aile kategorisinde (426 puan) tarafından

Hatunlaaaar :)

Şu an gerçi virüs var ama eltilerinizi ne sıklıkla davet edersiniz, ne sıklıkta telde konuşursunuz? Hamile hamile iftara çağırır mısınız? :)

44 Cevaplar

0 oy
(102 puan) tarafından

Aramızda kilometreler var Allah'a şükür :D  

Hem eşimin hem benim ailemiz uzakta biz gurbetçiyiz çok şüküüür dışardayız telefonla da konuşmam gereği yok onların kaynana kayınpederi bile ayda yılda ararım. Mesafe var huzur var ohhh :D 
(426 puan) tarafından
Bende bayramda, kandilde, arada eve davet ederim o kadar. Fazla muhabbet tez ayrılık getirir :D
-Reklam-
0 oy
tarafından

Eltim yok ki :D

(426 puan) tarafından
En gözeli :D
0 oy
tarafından
Bi tane eltim var oda bende bir birimize işimiz düşmezse aramayız gitme konusuda değişiyor yaaa 
(426 puan) tarafından
Aynı biz :D
0 oy
tarafından
Hepsi uzakta başka şehirde görüşmüyoruz 
(426 puan) tarafından
Daha ne olsun :)
0 oy
tarafından
İkş kat üstümde oturuyor her canımız sıkıldığında biribirimize gider geliriz o yüzden telefonla konuşmaya gerek kalmıyor.
(426 puan) tarafından
Zor olmuyor mu canım. İster istemez laflarınız çakışır, aranız bozulur vs gibi
tarafından
Kendısı teyzemin kızı yaşımızda aynı kafalarmuzda hemen hemen aynı anlaşıyoruz hamdolsun.
0 oy
(181 puan) tarafından
Eltim yok görümcem yok o yüzden bişey diyemiyorum :) 
(426 puan) tarafından
Oh oh en iyisi :)
0 oy
(36 puan) tarafından
Altli üstlü oturuyoruz beş vakit beraberiz hemen hemen herseyi birlikte yapar birlikte gideriz iyide anlasiriz 13 yıl oldu abla kardeş olduk Rabbim nazardan esirgesin
(426 puan) tarafından
Maşallah kız ne hoş
0 oy
(321 puan) tarafından
Evimiz bitişik, lakin hiç evime gelmedi, gitmedik. Karşılaşırsak çarşıda veya mahallede nasılsınıx iyi misiniz Allaha emanet olun bitti. 
(426 puan) tarafından
Ee kardeşler falan birbirimize gidelim demezlermi eşleriniz yani. Zor olmuyor mu öyle kız
(321 puan) tarafından
Yok kız, benim onlarla sorunum yok. Eşimin eltimle ve abisiyle sorunları var komik gelecek belki ama daha çok eltimle yani. Teyzesinin kızı olunca sorunları çocukluktan başlıyor. Asla konuşmaz ikisi. Abisiyle dışarda konuşur geçer. Hal böyle olunca bir araya gelmek mümkün değil
0 oy
(3,702 puan) tarafından
Telde hiç konuşmam Bi lazimsa ya da bişey haber edeceksem davette zaten hemen üst katta oturuyir 
(426 puan) tarafından
Aynı apt de zor olmuyor mu
(3,702 puan) tarafından
Yoo zaten kendisi 19 yaşında kaynanam gelir arada iş gösterir arada yemek oturma zaten mıc mıc da değiliz hani dışardaki komşu nasıl bizde öyle eşim gidelim yada kaynim gelin demediği sürece öyle gidip gelmeyiz ben ikinci katta o dörtduncu katta ben iki çocukla çıkamıyorum yukarı oda aşağı inmiyor herhalde benden davet bekliyor zaten doğum yaptı yerli grkmez
0 oy
(18 puan) tarafından
Her zaman görusmem kimseyle gorusmem aslinda, meselaaa ayda 1 kez felan belki arar ben aramam aklima gelmiyor ya ne yapayim. :)  ogretmenim cocuklarina egitici etkinlik oldugu zaman, deneme sinavi oldugu zaman atarim mesajla orda iki hasbahal ederiz bitti gitti.. 

not: Mesaj yazip aramadigima gıcık oluyor. 
(18 puan) tarafından
Ama şunu da söyleyeyim kaýınvalidemi ziyarete gittimde altli üstlü oturuyorlar hemen davet eder hic kötü dusunmez aman aramiyor felan diye belki de alıstı bana :)  Küsluk felan yok ben samimi olmamayi tercih ediyorum.
(426 puan) tarafından
Aynı ben :D bende çok samimiyet kurmayı sevmiyorum. Çok muhabbet tez ayrılık getirir hesabı. Ha denk geldiğimizdede evine davet eder ama yinede sinsiliğini yavaş yavaş belli ediyor. Benimde aklıma grlmez aramak falan ama ara ara soğukluk olmasın diye hal hatır sorarım
(18 puan) tarafından
Oh, mis. En temizi, iliskilerin en sağlıklısı :) Ne gerek var ya hergun hergun.
0 oy
(7,793 puan) tarafından

Şükür eltim yok hep şükür sebebim oldu :Dd

(426 puan) tarafından
Daha ne olsun :D
0 oy
tarafından
Eltim yok olunca görücez bakalım 
(426 puan) tarafından
Aman olmasın daha iyi
0 oy
tarafından
Başka şehirde hiç konuşmadik şimdiye kadar iyiz aslında ama n bilim
(426 puan) tarafından
Boşver bende fazla samimiyeti sevmiyorum
0 oy
(327 puan) tarafından
Arada 1000 km var o yüzden kayınvalideme gittikçe görüyorum, hiç öyle konuşmayız arada birbirimizin durumlarına cevap veriyoruz o kadar :) 
(426 puan) tarafından
En temizi :)
0 oy
(476 puan) tarafından
Günde  3 kere konusuyoruz görüntülü normal gidip gelmede pek olmuyor pandemiden dolayı 
(426 puan) tarafından
Maşallah. Bende 10 gün aramasam aklıma gelmez :D
0 oy
(9,625 puan) tarafından

3 elti aynı binadayız numaraları yok gelme gitme de yok kafam rahat fesatlık yapan yok :D

(426 puan) tarafından
Onu nasıl başarıyosunuz :D zor olmuyor mu aynı apt de hemde
(9,625 puan) tarafından
Yok canım valla hiç zor olmuyo mesafe koyduktan sonra gerisi çok kolay :)) hele bide bendeki gibi malında yaptiklarinda ettiklerinde gezmende tozmanda evine aldığın en ufak eşyada bile gözü olan eltilerin varsa ister istemez mesafeli oluyosun..cunku hasetlik fesatlık yapıp karşısındakini kıskanan insanlardan hayır gelmez..ben hep dua ederken Allah bedelinden bin kat fazlasını millete versin yeter ki bendekinlerde gözleri olmasın diye dua ederim Allah herkesin kalbine göre versin inşallah
0 oy
(45 puan) tarafından
Hiç görüşmem benden uzak nere yakın olurlarsa olsunlar. 
(426 puan) tarafından
En ideali:)
0 oy
(386 puan) tarafından
Hergün gider geliriz telde günde 20 defadan fazla konüşürüz bide altlı üstlü oturuyom. not ayrıca eltim kuzenimdir 
(426 puan) tarafından
Maşallah nazar değmesin:)
0 oy
(1,196 puan) tarafından
O telde konusmayi pek sevmez bende öyle onemli bir sey olmadikca pek konusmyrz telefonda genelde kayinvalidemlerde bulusuyrz iftara da yine onlarla birlikte yaparz gelirlerse ya da gidersek öyle olir 
(426 puan) tarafından
Bende. Kaynanamlarda karşılaşırsak görüşürüz çok nadir de olsa ararsak hal hatır sorarız o kadar
0 oy
(160 puan) tarafından
1 eltim var koyde kaynanamla oturuyolar her hafra sonu gittigimiz icin gorusuyoruz kaynanamda ama hafta icide mesajlasiriz ara ara kendisi benden baya buyuk ama severim iyi anlasiriz herseyimizi paylasiriz birbirimizle her isimi gorur Allah razi olsun.
(426 puan) tarafından
Ne hoş maşallah

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 370 göst.
14 Mayıs 2023 Aile kategorisinde Denizinizzz (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 520 göst.
28 Aralık 2023 Aile kategorisinde Deryaa24 (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
43 cevap 613 göst.
2 Mart 2022 Aile kategorisinde Mavi-beyaz (2,292 puan) tarafından soruldu