0 oy
173 göst.
Aile kategorisinde (190 puan) tarafından
Kızlar babam beşik aldı ama 10 gün içinde iade yapabilirsiniz dedi  eşimin kuzeni park beşik almış ama 2 çocuğu da hiç binmemis hep küçük beşikte büyütmüş bizi arayıp beşik almayın bizde beşik bar boşa para vermeyin benim çocuk hiç kullanmadi dedi ona vereceğiniz parayı bebeğin başka eşyalarını alırsınız dedi babam beşiği alalı 2 gün oldu ben babama gidip desem ki eşimin kuzeni hediye etti senin aldığın beşiğin yerine bebeğin başka ihtiyaçlarını alsak olur mu desem ayıp olur mu bu arada beşiği gördüm daha yeni hatta fazla eşyaları kullanmadıkları eşyaları koydukları yerdeydi siz olsanız ne yapardınız

5 Cevaplar

0 oy
(15,420 puan) tarafından
Tabi canim öyle yap. Beşik yerine araba alsin baban. 
(190 puan) tarafından
Bebek Arabası alınmadı yerine onu alırım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Öyle yap canım başka bişey verirsiniz o parayıda
(190 puan) tarafından
Aynn cnm
0 oy
tarafından
Ben olsam almazdim neden dersen park besik iyi evet ama ben ne zaman birinden bu sekilde birsey alsam bi bkluk cikti. Sana basima geleni anlatayim kina icin gelinlik aldigim yer son moda trend bindalliyi bana ucretsiz verdi giyip geri vercektim ve ilk giyen ben olacaktim. Arkadasim israr etti illaki benimkinide giy. Yav yok diom giycem ben diom ki en guzel markanin bindallisiydi. Zorla kargoladi. Benden oncede kizeni giymis les gibi ter kokuyo. Neyse dedim gonlu olsun kaftani.ustume atar foto cekerim sadece. Kaftani aldim gittim dugun salonuna giyecek vakitte olmadi. Kendi bindallimi giydim hep. Eve bi geldim onun bimdallinin içi elbisesi kayip. Ara tara yok. Bir suru yer gezdim aynisini bulacam diye o sogukta. Ve 200 lira param gitti. Kuzeni de yirtmis bir yerini bide onu onarttim bide kuru temizleme parasi verdim. Yani basima bela etti bela. Alma boaver hazir bahanende var. Kuzum babam almos simdi kullanmazsak onunkini ayip olur de. Inanki boyle seylerin sonu iyi olmuyor tecrube yasadim ben boyle kac defa. Ha baban degisin demis istersen gene git park besik al ustu kalan paraya baska sey al. Ama kizeninden alma
(190 puan) tarafından
CNm beşik aldık ama daha eve gelmedi aldıktan 1 gün sonra da aradık beşik beklemede kalabilir mi duye tmm dedi aldığımız yer yani beşik daha eve bile gelmedi
tarafından
Anladim canim. Hani sonucta parasini odemis ya baban. Ben elden boyle seyler alinca sonu iyi olmadi ondan paylasmak istedim dusuncemi. Mesela bir seyi kotu olsa pis olsa kirik olsa ayip olmasin diye kullanmamazlikta edemezsin oyle kalir elinde. Sen bilirsin tabiki
(190 puan) tarafından
Bnde bilmiyorum cnm  yarın babamgile gidip soracam nasıl yapalım diye o ne derse o bnde kararsız kaldım
tarafından
Hayirlisi olsun bakalim
0 oy
(1,550 puan) tarafından
En mantıklısını demişler ben olsam babama açıklarım israfa gerek yok zaten varken yeni alınmasın sen onun yerine başka Bi ihtiyacını karşılarsın derim. 
(190 puan) tarafından
Bnde öyle diyim diyorum cnm baabma daha demedim yarın Gidip konuşacam babamla
0 oy
tarafından
Bence söyle belki baban daha da mutlu olur ihtiyacın olan bir şeyi alacağını söylersen
(190 puan) tarafından
Babama yarın soylicem cnm

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 474 göst.
16 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Rewok (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 308 göst.
24 Temmuz 2022 Aile kategorisinde Bal oglum (845 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 491 göst.
11 Aralık 2018 Aile kategorisinde Fısdığım❤ (55 puan) tarafından soruldu