Ben evlenmeden önce hep yorgun bitkindim ev işi yapılacak diye annem benimle kavga ederdi sabahları yataktan zor kalkardim geceleri iş yapanlara hayret ederdim saatlerce ev temizleyenlere yok artık bunlarda abartıyor derdim taaakiii evlenene kadar
Evlendikten sonra paldır küldür yataktan kalkmaya başladım mecburiyetten sanırım
Hergun temizlik yapmaya başladım annem bu seferde yeter gari otur artık diye kavga ediyor benimle
Gece evi toplamadan yatmaz gecenin 2-3 ünde bulaşık yikar oldum elektrikli süpürgeyi elime geçirmeyeyim yakasını bırakamıyorum evelAllah
Külkedisi gibiydim 12 den önceki hali
Evlilik sorumluluk istiyor diye bosuna dememisler..
Bekarken amaan anne her gün ev mi temizlenir derdim evlendikten sonra her gün yapıyorum ama bu aralar saldım vala pzt bahar temizliğine baslicam halılar kirlendi o yüzden temizlik yapsam da görünmez diyerekten bıraktım 4 gün zaten evde yokum amaaaan
Mis gibiydim ben yaaaa. Ah ahhh bekarlık ne çok özledim seniiii ( cidden bekarken baya güzel bi hayatım varmış şuan anlıyorumm
Hatta annem eşimin annesi teyzesi kız kardeşi falan gündüz tanışmaya gelmişlerdi annem dedi ki valla ben kızıma kıyamıyorum iş yaptırmaya öğlen 12de uyanır demişti iyiki de demiş benden çok bişey beklemiyolar şimdi eşimin ailesi ahaha
1,514,021 soru
24,691,312 cevap
368,340 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın