0 oy
875 göst.
Diğer kategorisinde (975 puan) tarafından

Kızlar pazardan beri eşimle konuşmuyoruz . Kavgaliyiz baya yatakları bile ayırdı resmen. Dün maaş günüydü kızımıza oyuncak ve kıyafetler almış bana almadın mi bişey diye sorduğum oda ne alcam felan diyip gecistirmisti bu akşam da bana almış gelmiş çok mutlu oldum ama hala konusmuyoruz :) bana mor pantolon tunik takım almış, kenarı tül tayt almış, bilekli eşofman almış, bide yumuşak yünlü sweatshirt almış .

image

image

image

image

image

image

11 Cevaplar

0 oy
(2,321 puan) tarafından
Hepside çok güzel gerçekten güle güle giyin anne kız ❤️☺️
(975 puan) tarafından
Teşekkür ederim kuzum :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Güzelmiş güle güle kullanın
(975 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
tarafından
Cok guzel gule gule giyin :)
(975 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(45,028 puan) tarafından
Hepside harika güle güle giyin insallah
(975 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(8,065 puan) tarafından
Kenarı tül tayti merak ettim bak güle güle giy☺
(975 puan) tarafından
Taytı çok seviyo bu sefer farklı almış sadece evde giyiyorum zaten :)
0 oy
tarafından

E bu gece bir barışma partisi yapın artik:D

(975 puan) tarafından
Yok be kuzum reglim ben. O da uyuyo zaten
0 oy
(245 puan) tarafından

Hepsini kocan tek başınamı aldı. Ne kocalar var be. Ben watsaptan yazarım ne lazımsa olmadı internetten bakıp ekran görüntüsü atarım ancak bulup alır yani o kadar. İstediğimde ev ihtiyaçları yani sürekli alınanlar. Kendine çorap bile alamaz :D:D:D

(975 puan) tarafından
Yok kız benim kocaya ver parayı çok güzel alışveriş yapar . Kendine neler neler aldı bana aldıkları hiç bile .ama hiçbirini bana sormadı kendi kafasına göre almış .
0 oy
(8,585 puan) tarafından
Hepsi çok ciciiii
(975 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(1,501 puan) tarafından
Güzelmiş de niye daha barışmadın bence sabah evseyse güzel bir kahvaltı hazırla ya da akşam yemeği yap şık barışın işte uzatma adam yapacağını yapmış 
(975 puan) tarafından
Yok canm sabah erkenden ise gidiyo . Kaynanamlarla birliğiz ayrı biseyimiz olmuyo bide benimki işten yiyip geliyo evde yemiyo . Kendi konusmuyo ben yanına gidip konuştum ama istemedi . Kusuz hala
(1,501 puan) tarafından
E bunları alıp konuşmaması da saçma olmuş ne bekliyo acaba sorsana
(975 puan) tarafından
Ne biliyom ya değişik bı tıp . Babasına şikayet ettim diye küs uzatiyo kendince haklı olan benim küs olan o
(1,501 puan) tarafından
Mevzu neydi ki
(975 puan) tarafından
Canm çok dengesiz hareketleri var aileme gitmemi istemiyo annemle biraz araları bozuldu o da kin felan tutuyo bende anneme laf söylemiyorum diye birbirimize girdik.
0 oy
(156,723 puan) tarafından
gule gule kullanin ☺
tarafından
Uyu artik sevda uyu gece süt yapmaya kalkıyor sen sabah kalkiyom sen sen hiç uyumuyon mu aşkım
vallaha gram uykum yok yaa
(975 puan) tarafından
Koladan olmuştur o :) seni kolayla tanıyorum sevda
valla gunde 1 sise bitiyo yaa ama icmedigim gun sinirli asabi asık suratli herseye deliren bagiran biri oluyom
(975 puan) tarafından
Ahahah evlenmeden önce bende çok içerdim ama artık içemiyorum hem emzirdigim için hemde eşimin ailesi eve kola almiyo kayınpeder kiziyo.
0 oy
(2,529 puan) tarafından
yazık ya üzmeyin şu adamları ne güzel parası olunca almış hemen güle güle giyin ikinizde çok güzel şeyler bunlar :)
(975 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım ben onu uzmuyorum ki o beni uzuyo . Kendi hatalı. Sinir krizi geçirdim tansiyonum fırladı kuşa kusa rahatladim. E azıcık da ben trip yapıyım .

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 332 göst.
10 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
21 cevap 796 göst.
3 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Sare-Asel (2,386 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,391 göst.
10 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,278 göst.