0 oy
349 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben şu ana kadar hep hasladim yoksa çok sert oluyor. Kaynanam haslanmaz nohut diyor siz başlıyor musunuz

20 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hasladigimda oldu sert falan olmadi hatta gazı gider haslaninca diye biliyorum
-Reklam-
0 oy
(1,885 puan) tarafından
Valla iyisine denk gelirsen haslamaya gerek kalmıyor ama onu da bulmak çok zor. Biz de hasliyorz kimisi pismek bilmiyor
tarafından
Evet canım
0 oy
(636 puan) tarafından

Biz nohutu düdüklüde haşlayıp buz dolabı poşetine koyup buzluga koyuyoruz yemek için hazır oluyo soğanı salçayı kavur üstüne nohutu koy suyunu koy kaynat tekrar tamamdır :)

tarafından
Ohhh miss kolaylik
0 oy
(5,727 puan) tarafından
Ben hep haslarim annemlerde başlamadan yapmaz. Hatta geceden suya koyar sisiririz
tarafından
Bende öyle yapiyorm
(5,727 puan) tarafından
Hem sarı suyu çıkıyor gazlı olmasın boşver bildiğin gibi yap cnm
0 oy
(14,168 puan) tarafından
Geceden suya koyarım sabah haslar suyunu döker öyle pişiririm
tarafından
Bende öyle yapıyorum canım kaç saat hasliyosn
(14,168 puan) tarafından
Valla hiç zamanà bakmadım yumuşayana kadar işte 1 saat nohut iyi değilse 2 saat ı buluyor sonra da Salça soğanlâ az pişiriyorum dagilmayacak kadar
0 oy
(1,794 puan) tarafından
Bir gün soğuk suda bekletip sonra düdüklüde kaynatıyoruz
0 oy
(7,441 puan) tarafından
Ben ne nohutu nede fasulyeyi haşlamam direk karıştırır düdüklüde pisiririm daha özlü oluyor diye dusunuyirum lokum gibi olur 
0 oy
(100 puan) tarafından
Aşçılarda haşlıyo canım ama bn haslamıyom aksamdan ıslıyom sadece
tarafından
Haslamadan nasıl pişiyor sert olmuyormu
(100 puan) tarafından
Yok canım 1 kez denk geldim pişmeyen nohuta iyiyse nohutun sıkıntı yaşamıyosun
0 oy
(582 puan) tarafından
Geceden suya koyuyorum ertesi gun duduklude pişiriyorum. Eger aklima gelirse sonradan yada ıslamayi unutursam hasliyorum sonra pişiriyorum 
0 oy
(1,550 puan) tarafından
Ben hep haşlıyorum başla yolu mu varmış :)))) 
0 oy
(615 puan) tarafından
Ben haşlayıp buzluğa atıyorum. Yemeği yapacağım zaman süreden tasarruf etmiş oluyorum. Büyük kolaylık oluyor. 
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Haşlamadan kullanmadim hic.haşlar buzluga atar lazim oldukca alir kullanirim.pilavdi humustu.nohutlu pilavi nasl yapiyormus merak ettim
0 oy
(1,077 puan) tarafından
Ben geceden suya koyarım ertesi gün 25 dk düdüklü lokum gibi olur
0 oy
tarafından
Ben akşamdan suya koyuyorum ertesi gün poşetleyip buzluğa atıyorum yaparkende düdüklü de pişiriyorum 40 dk da pişiyor haşlamam yani haşlayınca kabukları çıkıyor 
0 oy
(388 puan) tarafından
Bir gün suda beklet canım sonra sabah bir kere hasla
0 oy
(1,258 puan) tarafından
Ben hep başlarım annem de haslar 
0 oy
tarafından
En az 3 - 4 saat suda bekletip haşlyrm
0 oy
tarafından
gece suya koyup sabah pisiririm, oyle olunca hicte sert olmuyor duduklude
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Ben hiç haslamadim geceden suya koyuyorum suyun içine de bir çay kaşığı karbonat koyuyorum öbür gün de pişiriyorum direk pamuk gibi oluyor çok güzel 
0 oy
(5,139 puan) tarafından
Akşamdan suyuya koyar sabah başlarım

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 140 göst.
21 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Kelebekbursa16 (726 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 471 göst.
1 Mayıs 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 86 göst.
5 gün önce Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 76 göst.
3 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melekkk (12,243 puan) tarafından soruldu

405,891 soru

12,165,123 cevap

36,621 kullanıcı

...