0 oy
326 göst.
Diğer kategorisinde (3,526 puan) tarafından
Kızlar biliyorsunuz memlekete malatyaya geldim, antepte ki sağlık ocağı doktorumuz kan ilacı verdi kabız yaptı, bugün de malatya da arkadaşımın tavsiyesiyle bi doktora götürdüm kızımı sürekli ağlıyordu, yediğim şeyler sancı yapıyormuş yavruma dikkat et dedi. Bide sağlık ocağının verdiği kan ilacı kabız yaptı başka ilaç yazar mısınız dedim, şu anda gerek yok dedi, hemşiremizde mutlaka kullan kabız yaparsa değiştir dedi. Siz ne zaman verdiniz nasıl olmalı kafam karıştı vallahi

3 aylık kızım

11 Cevaplar

+1 oy
(7,440 puan) tarafından
Sağlık ocağının verdigi  gaz ve kabızlık yapar ikincisi aslında kan sonucuna bakılıpya verilmesi gerekir belki bebeğin kan değerleri iyi hadi onu geçtim daha bebeğin üç aylık 4 aydan önce kan ilacı başlanmasina gerek yok son olarak ta sağlık ocağı doktorlarına güvenim yok
(3,526 puan) tarafından
Aynen öyle canım vallahi verince bu ayda başlanıyor sandım
-Reklam-
0 oy
(3,100 puan) tarafından
Kan ilacının adı ne canım 
(3,100 puan) tarafından
Canım newvit Demir ilacı ve newvit d vitamin i vermişti doktor tanıdık hatta kızımda kabizdi bende çok övüyorlardi Instagram'da falan takip ediyordum zaten ona götürdüm emin ol o doktorun verdiği birşeyden zarar gelmez kızım ondan sonra iyilesmisti onca doktordan sonra diyim güvenip alabilirsin paraben sls yani kimyasal hiç birşey yok biraz pahalı ama alcagina degecektir
(3,526 puan) tarafından
Ya sağol canım iyi olsun da parası önemli değil
(3,100 puan) tarafından
Bide kakasını hicmi yapmıyor yapiyorda keçi pisliği gibimi bebekler 6 aya kadar 2 hafta kaka yapmamaları normalmis
(3,526 puan) tarafından
4 gün yapmadı canım sadece
(3,100 puan) tarafından
Hiç yapmadiysa normal canım ben kızımı kaç tane doktora götürdüm boşu bosuna lagman yaptılar sonra bu vitaminleri veren doktora götürdüm ne ilaç verdi ne bişey sadece vitaminlerde paraben var diye bunları yazdı kızım bı kaç güne kakasını yaptı ondan sonra
0 oy
(3,276 puan) tarafından
Ben hiç vermedim 1 2 marka denedim sağlık ocaginin verdiğini hiç kullanmadım baktım hala kabız doktor eşliğinde vermedim çok şükür kan değerleri de çok iyi 
(3,276 puan) tarafından
Aynen benim kızım 15 aylık 11 aylıktan belli tadımlık yer ve her şeyi de yemez belli başlı şeyler yer 2 3 çeşit yemek yani geçen ay götürdüm kan değerlerine baktırmaya gayet iyi dedi senin yediğinden alır dedi doktor
(3,526 puan) tarafından
Maşallah canım
(3,276 puan) tarafından
Gaz damlası olarakta kaleidon kullan canım benim kısımında gazi coktu  ama ağlaması falan hiç olması 1 kere bile gaz sancısı çekmedi çok etkili bir gaz damlası tavsiye ederim
(3,526 puan) tarafından
Sağol canım ama gaz damlası kullanmıyorum doktor da çok kıvranmıyorsa kullanma dedi çok şükür öyle zorlaması yok
(3,276 puan) tarafından
Tamam o zaman Canım ne güzel
0 oy
tarafından
Kan ilacını kendim aldım verdim sağlık ocağının verdiğini kullanmadım 

Acı filan yiyosan o da karnını ağrıtır bebeginin
(3,526 puan) tarafından
Yok kuzum normalde de sevmem acıyı ama baharatlı yiyordum
0 oy
(1,329 puan) tarafından
Kan ilacı hiç kullanmadım onun yerine sabah kalvalti Sina bir çay kaşiği pekmez verdim değeride çok iyi canım 25 aylık daha bu zamana kadar kullanmadım 
(3,526 puan) tarafından
Ya sağol canım
0 oy
(3,837 puan) tarafından
o kan ilaclari eziyet. bizde kullandik newvit icemedi tadi kotuydu. bi kac tane daha kullandik onlarda kabiz yapti derken kan degerlerine bakti doktor gerek yok iyi deyince kurtulduk 
(3,526 puan) tarafından
Çok şükür valla banada gerek yok sen bol bol kırmızı et ye dedi
(3,837 puan) tarafından
sen yine de dikkat et ama canim. arkadasim kullanmadi bebegin de pekmez verdi yeterli gelir diye dusundu ama kansizlik cikti. kansizlik istahsizlik halsizlikte yapiyor. her bebek bir olmuyor. ben kizima kavga gurultu verdim hep. kan ilacini zaten bi sure kullaniyorsun d vitamini gibi olmuyor.
(3,526 puan) tarafından
Öyle canım çok sağol
0 oy
tarafından
Bize doktor ka ilacı verdi ama 4 aylık olunca istersen sağlık ocaginin verdiğini yazayım istersen yan etkisi çok az olanı yazayım dedi sidefer yazdı onu aldık 
(3,526 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
tarafından
Bebeğin kan değerlerine falan baktı mı nasıl karar verdi gerek olmadığına 
(3,526 puan) tarafından
Bakmadı canım daha küçük dedi sen et filan ye o senden alır dedi
0 oy
(3,902 puan) tarafından
4.ayda basladik..sidefer kullandik icerigi temiz onun..paraben fln yok..kabiz da yapmadi
(3,526 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Kan ilaci bize 4. Ayda baslandi canim
(3,526 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Sidefer al canım
(3,526 puan) tarafından
Sağol canım

İlgili sorular

+2 oy
40 cevap 541 göst.
0 oy
8 cevap 184 göst.
0 oy
18 cevap 572 göst.
29 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Papatya1308 (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 520 göst.
26 Aralık 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,360 soru

12,303,539 cevap

38,519 kullanıcı

Kategoriler

...