Allah bu deger bilmez bencil kocalari bildigi gibi yapsin ozellikle benimkini daha ne yapmam lazim onun icin bilmiyorum kacarak evlendik ailem uzun sure benle barismadi ben bundan bosnmak icin onlarin yanina gittim hamile oldugumu ogrendim ailem aldir diye baski kurunca tekrar geri onlardan habersiz bunun yanina geldim tabi o ara bin pisman nasil dil dokuyor duzelicem ozurdilerim duye geldim yune ayni halt hatta daha beter tabi ailem de bana kapilari tamamen kapatti benden baya uzaktalar yasadigim yerde hic akrabam yok bana alinmis bugune kadar bir yatak bile yok kac defa esyali eve ayrildij beyefendi kira odemedi fatura odemedi haliyle evden ciarildik annesinin yanina geldik bana ait bir yastigim bile olmadi bende calistim cogu zaman benim kartima da el koydu ickiye kumara yatirdi allah onu bildigi gibi yapsin 7 aylik hamileyim bu hlimle gecenn bu saati beni aglatti gidecek yerim olsa bir dakka dusunmeden dwfolup fiderdim burdan ama yok hamile olmasam olumu bile goze alip giderdim ne olursa olsun derdim ama bebegime kiyamiyorum bugune kadar baska insanlar gibi sunu istiyorum bunu istiyorum diye asla diretmedim kiyafetlerim i bile mecbur lazim olunca istiyorum annesine iki kayinbiraderim gorumceme katlaniyorum bir gun bile saygida kusur etmedim hic birine ama hic birinden saygi gormedim yokluktanda sikayet etmedim daha ne yapmam lazim onun icin bilmiyorum