Eşimin çok şükür hiç bir yanlisini görmedim ama hep telefonunu karıştırdım bugüne kadar ve çocuğum doğduğundan beri eskisi kadar ilişki vs. olmuyorum çocuk durmuyo çoğu zaman çünkü. Neyse eşim bazen WC girip geç cikiyodu ben de burda birinin postuna biri yorum yazmıştı yasak video izlemeyen erkek yoktur yakalanmayan vardır net yazmıştı kaç gündür aklımda o lafı. Dün akşam da eşim aynı şekilde geç çıkınca WC den telefonla mi ugrasiyosun wcde evet oyun oynuyorm dedi hiç hoş deil girme telefonla dedim kızdı oyunuma da karışma dedi. Ve ben hep baktığımda Google geçmişini hep siliyodu. Neyse işte sonuç olarak eşime sabah uzun bi mesaj yazdım Google geçmişte neler izlediğini biliyorum yapma ben eşinim sonuçta ihtiyaçlarini karşılamak benim görevim filan yazdım halbuki görmedim geçmişi. Eşimde yazmis bunda ayıp yok bebek var temiz süt içsin diye mecbur kalınca yapıyorum dedi ben şok :(((((( bnde hep duş alirim yeterki sen göz zinası yapma dedim bu şekilde devam ettik. Paylaşmak istedim gerçekten de izliyormuş çok üzgünüm hiç beklemezdim gerçekten bugün de annemlere gidecektim konuşmamızın sonunda telefonumu karistirman yanlış filan babanlara gitme akşam konuşacağız dedi patladım orda ne yüzle konuşacaksın dedim o zaman git gelme dedi bende zaten bana ihtiyacın yokmuş olur dedim. Uzun oldu hakkınızı helal edin nasıl davranmam lazım ne yapmam lazım bilmiyorum