+2 oy
1,088 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eşimin çok şükür hiç bir yanlisini görmedim ama hep telefonunu karıştırdım bugüne kadar ve çocuğum doğduğundan beri eskisi kadar ilişki vs. olmuyorum çocuk durmuyo çoğu zaman çünkü. Neyse eşim bazen WC girip geç cikiyodu ben de burda birinin postuna biri yorum yazmıştı yasak video izlemeyen erkek yoktur yakalanmayan vardır net yazmıştı kaç gündür aklımda o lafı. Dün akşam da eşim aynı şekilde geç çıkınca WC den telefonla mi ugrasiyosun wcde evet oyun oynuyorm dedi hiç hoş deil girme telefonla dedim kızdı oyunuma da karışma dedi. Ve ben hep baktığımda Google geçmişini hep siliyodu. Neyse işte sonuç olarak eşime sabah uzun bi mesaj yazdım Google geçmişte neler izlediğini biliyorum yapma ben eşinim sonuçta ihtiyaçlarini karşılamak benim görevim filan yazdım halbuki görmedim geçmişi. Eşimde yazmis bunda ayıp yok bebek var temiz süt içsin diye mecbur kalınca yapıyorum dedi ben şok :(((((( bnde hep duş alirim yeterki sen göz zinası yapma dedim bu şekilde devam ettik. Paylaşmak istedim gerçekten de izliyormuş çok üzgünüm hiç beklemezdim gerçekten bugün de annemlere gidecektim konuşmamızın sonunda telefonumu karistirman yanlış filan babanlara gitme akşam konuşacağız dedi patladım orda ne yüzle konuşacaksın dedim o zaman git gelme dedi bende zaten bana ihtiyacın yokmuş olur dedim. Uzun oldu hakkınızı helal edin nasıl davranmam lazım ne yapmam lazım bilmiyorum

24 Cevaplar

0 oy
(2,040 puan) tarafından
Konuşmakta ısrar etseydi gitme boşver konuşun derdim ama adam hem suçlu hem güçlü birde git gelme diyor bence de git ailene hemen söyleme durumu birkaç gün bekle eşinin tepkisine göre hareket edersin onunda biraz burnu surtsun 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ya sen başından hata yapmışsın neredeyse eşin izlediği için sen ondan özür dileyecek duruma sokmuşsun kendini e doğal olarakta adam bunu fırsat bilip üste çıkmış 
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Başkaları nasıl hoş karşılar bilemem ama başka bir sürü kadının tüm vücudu ile tahrik olması çok bo.ktan bir durum dgl mi..bnde olsam normal karşılayamam Allah'im korusn başlara vermesin ama bnce git annene bir de üste çıkıp gelme demesi kadar terbiysz yaptığı..en azından gözü korksun
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Konuşmaktan bile kaciyorken her ihtiyacını benimle giderebilirsin demiş olmanız eşinize inandırıcı gelmemiş olabilir... Sizi suclamak için yazmıyorum kesinlikle kızmayın bana ama biraz da eşleri düşünmemiz gerekmiyor mu? Adam zaten kendini sizinle rahat hissedebilse böyle bir şeye ihtiyaç duymazdi (rahat hissedebilse derken onun ne düşündüğunu bilemeyiz o açıdan söylüyorum neticede özel bir durum ) kaldı ki buradaki yazılanlardan gaza gelip eslerimize karşı sorun cikarmamaliyiz burda herkes birbirini gazliyor. Sizin evinizde huzurunuz bozulunca kimsenin ruhu duymaz. Bence tatlı dille konuşun eşinizle. Güzellikle konuşarak hallolmayacak bir şey değil çünkü. Allah kimsenin evinin huzurunu bozmasın. 
tarafından
Ben düşünmek istiyorum tabi eşimi ama bebeğim var çoğu zaman durmuyo ama yine de barisinca ona zaman ayirmaya calisicam. Amin Allah razı olsun çok teşekkür ederim yorumunuz için.

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 676 göst.
29 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde KEBELEK (1,744 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 208 göst.
+1 oy
6 cevap 699 göst.
+10 oy
14 cevap 595 göst.
1 Nisan 2021 Diğer kategorisinde ikbal (52,134 puan) tarafından soruldu

412,796 soru