0 oy
267 göst.
Diğer kategorisinde (77 puan) tarafından

Size bundan 15 gün önce post açmıştım hani benim 10 aylik oğlum var ve bugüne kadar prezervatif le korunuyoduk bir buçuk aydır korunmasız ilişkiye giriyorum ama yumurtlama gününde ilişkiye girmedim ha sorarsanız nasıl biliyorsun yumurtlama zamanında olduğunu akinti VS şimdi bugün yine regl oldum ve bana hamilesin hayırlı olsun diyenler artılaydın lutfen8-)

9 Cevaplar

+3 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Bu sefer haklı çıktın da bidahakine arkadaşlar hakli çıkacaklar :) ozaman yazmaya cesaret edebilirsen tabi :)
(77 puan) tarafından
Seni en iyi cevap seçtim kuzum
-Reklam-
+6 oy
tarafından
düzenlendi
Cvp yazmıyorsun posta açmasan keske insanların harflerine yazık olıyor 
(77 puan) tarafından
Nasıl yani anlamadım?
tarafından
Actıgın postlar da cogu insana hatta hıc cvp vermemıssın insanlar zahmet edip sana yazmıs nezaket der susarım
(77 puan) tarafından
Haklisin valla bende biliyorum ama ben sadece soruma cevap bekledigim için ola bilir
tarafından
Sadece soruna cvp bekle insalar zahmet edip yazsın cvp sana ama bir tesekuru bile cok gor bir de baya marıfrtmıs gıbı soruma cvp beklediğim den diyorsun.
+3 oy
tarafından

Hamile kalacak olanda sensin bebeklere bakacak olanda sensin bundan bizene kardeşim :D 

+1 oy
tarafından
Ne diyim akıl karı bir iş değil 
+1 oy
(4,598 puan) tarafından
Çekirge bir zıplar iki zıplar bacı:) bende yumurtlama tarihi değil nasılsa dediydim şimdi 4 aylık hamileyim :)
(77 puan) tarafından
Ne diyon allah korusun olmayanlara versi n benim oğlum küçük bide daha emziriyorum
(4,598 puan) tarafından
O yönden hamile kalmak için çok iyi bir yöntem yani o kadar diyim:) ben nasıl olur diye diye bı hal oldum benimde küçük bebeğim var
0 oy
(1,674 puan) tarafından
Niye boyle bir risk aliyorsun ki ya denk gelirse 
(77 puan) tarafından
Aslında ben korunmak istiyorum esim korunmayı bende kendimce böyle bir yöntem buldum
0 oy
(13,018 puan) tarafından
Kumar dostum bu hadi hormonlar farklı çalıştı diyelim o ay çat denk geldi o zaman nolücükk
0 oy
(15,930 puan) tarafından

Bidaha ki ay hakkı çıkmayabilirsin  oyun değil ki bu bilemedimmm nasıl bı risk almaktirki:angry::angry:

0 oy
(210 puan) tarafından
Ahahha gözün aydın diyelim o zmn 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 482 göst.
7 Haziran 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 85 göst.
17 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Yenidenanne00 (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 114 göst.
20 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde _erkenci_kus (473 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 315 göst.
12 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

407,868 soru

12,245,383 cevap

37,058 kullanıcı

...