Canım tüm yerleri sıraya koy. Benim anneler yardım etmişti ama onlar olmasaydı da önce yemek odamı toplayacaktım. Girişten tüm halıları kaldırıp kullanmadığım ne varsa kolileyip üzerlerine yazacaktım. Benim iki oda vardı kullanılmayan biri yemek diğeri misafir odası zaten orda da iki kanepe vardı örtülerini aldım kırlentlerini aldım hepsini aynı çöp poşetine koydum bu büyük saglam çöp poşetlerinden al mutlaka çok işe yariyorlar. Salonda TV yi çıkardık koltukların yastıkları süs eşyaları sehpalar hepsini de bir yere koyduk eşime bana tasinacagim güne kadar idare edecek şekilde kıyafet bıraktım dışarıda geri kalanları valizlere doldurdum. Deterjanları çamaşır - bulaşık hepsini de çamaşır sepetine koydum. Tuvalet kağıdı havlu kağıt peçete vs bunlari kirli çamaşır sepetine koyup bantlayabilirsin. Yorgan yastıkları hurçlara koydum benim hazır vardı evde nevresim takımlarını da sağına soluna sıkıştırdım direk. Mutfak eşyalarını kutulayip üzerine yazdım hep mesela tabaklar bardaklar , kaseler fincanlar gibi. Eve yerleşirken de kolay oldu. Tek zorlayan şey halıları toplamak olurdu benim için çünkü evimin tabanı güzel olmadigindan eşim komple tabanı kaplayacak şekilde halı kestirmisti. Kendini yormadan yavaş yavaş yapabilirsin sıra çok önemli.