0 oy
307 göst.
Diğer kategorisinde (13,957 puan) tarafından
Çocuk test çıkmadan okula gelmiş. Cidden Rus ruleti oynuyoruz. 55 bin vaka. Devlet destekli kapanma şart. Ben zaten ciğerimde leke ile hayatımı sürdürmeye çalışıyorum ya bana bir şey olursa kızım ne olacak,eşim de başka bir okulda onlarda da durum farksız. Veli gelıyor odaya dalıyor tak diyorum laf anlatmak mümkün değil diyor. Cidden çok bunaldım çokkk 

8 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Annesi babası akılsız  mı temaslinin okulda ne isi var diger cocuklari sizleri  tehlikeye artiyor boyleleri yüzünden vaka sayısının  artması normal
(13,957 puan) tarafından
Canım kimse umursamıyor artık ben şaşkınım bugün psikolojik olarak çok çok yıpranmış durumdayım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sen bunaldın millet misafir ağırlıyor bacım sana bna vaka 55 bin 
(13,957 puan) tarafından
Ben ailemi 1 yıldır görmüyorum hasretim öyle çok ki... Kızıma bakıp bakıp ağlıyorum ne berbat zamana doğdu evladım
0 oy
(1,353 puan) tarafından
Vay halimize vay. Allah yardımcımız olsun
(13,957 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
(7,098 puan) tarafından
Boyle bir dönemde okullari açarlarsa olacağı buydu zaten birazdaha dişlerini sıkıp bekleselerdi ne guzel sonuçlara gidiyorduk ama yokkk nerde bu devletten de bi halt olmaz bu virüsce bitmez 
(13,957 puan) tarafından
Evet yüz yüze eğitim çok güzel ama inat etmemizin manası yok ilkokul grubu çok daha beter çocuk arkadaşı ile maske değişiyor öfkelendiği zaman maskeyi indirip tükürüyor benim lise grubu bak onlar da temaslı ama okulda. Bilmiyorum ne olacak ama iyiye gitmıyo
0 oy
tarafından
Insanlar cok bencil ogretmenlerin isi su an bin kat zor iyiki izindryim
(13,957 puan) tarafından
İyi ki canım iyi ki. Pandeminin başından çok daha vahim her şey
tarafından
Insanlari egitmek cok zor gercekten
0 oy
tarafından
Suç çocukta değil test sonucu çıkmadan okula gönderen ailesinde. Hâlâ ciddiye almıyorlar ya pes diyorum. İnsanlar bilinçlenmedikçe bu virüs zor biter :/
(13,957 puan) tarafından
Çocuk da lise çocuğu canım ilkokul grubu bilemez de lise çocuğu 16 yaşında durumu biliyor aile de gamsız haliyle
tarafından
İlkokul sandım kusura bakma canım. Aklı erecek yaştaymış. Ama iş yine ailede bitiyor göndermemeliydiler.
0 oy
(7,438 puan) tarafından
Daha hala neyi bekliyorlar anlamış değilim bu kadar çok vakanın tek sebebi okulların açık olması ne zaman okul acsalar vaka artiyor en korumasız çocuklar kendilerini koruyamiyirlar ve bulaş artıyor Allah hakkımızda hayırlısını versin
(13,957 puan) tarafından
Oy canım oy dertleri biziz biraz da online eğitim nedense dersten sayılmıyor kimsenin gözünde. Şubat ayında aşı olacaktık güya Nisan ortası şu an ne aşı var ne başka bir önlem
(7,438 puan) tarafından
Bilmezmiyim canım eşimden biliyorum.evet uzaktan eğitim çok zor oluyir yüz yüze gibi değil ama sağlık bu yani göz ardı edilmeyecek tek öncelikleri olmalı
(13,957 puan) tarafından
Ben 14 aylık bebekle ders anlatıyorum eşim idareci okulda akşama kadar mecburen hem onun peşinden koşup hem ders anlatıyorum hem de hala herkes maaşımı konuşuyor ne zoruna gidiyor insanın canım.. Eminim eşin de maruz kalmıştır buna. Atanmak için kendimizi paraladık şimdi sanki biz buralara gökten bi anda inmişiz gibi davranıyorlar... Allah yardım etsin her türlü zor
(7,438 puan) tarafından
O çalışanın maaşını konuşan insanlar evde boş beleş oturanlar oluyir genelde.
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Öncelik öğretmenlerde olması lazım aşı için ama futbolcular daha değerli bizim memlekette. Umarım hasta olmadan aşı olursunuz ❤️ 
(13,957 puan) tarafından
İnşallah canım tek temennim o ❤️

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 1,138 göst.
29 Nisan 2024 Diğer kategorisinde 6868guzelkiz (1,766 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 218 göst.
19 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cngls (899 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,210 göst.
22 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde guzelbirkizannesi (98 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 793 göst.

Kategoriler

1,447,725 soru

23,780,937 cevap

316,408 kullanıcı

...