0 oy
426 göst.
Diğer kategorisinde (2,593 puan) tarafından
Lazimlik aldım uzun zaman önce kenarda dursun korkmasın gözü alışsın diye kaldirmafim hiç klozete oturdum karşısında bak ben kendi sen kendo tuvaletine otur yok lazimliga bile oturur gibi yaptım yaptım çıplak elbiseli bezli hiçbir sekidle oturmak istemiyor nasıl alistiracam banyo ederken de oturmuyor dimdik ayakta 

6 Cevaplar

0 oy
(2,458 puan) tarafından
Kaç aylık ya da kaç yaşında canım
(2,593 puan) tarafından
21 aylık hemen çiş yapmasını beklemiyorum zaten ama oturmayı öğrensin de bu yaz en azinda cisi geldiğinde söylese lazimliga yapsa keşke
(2,458 puan) tarafından
Benim kız da 21 aylık. Bugün başlicaktım hevesi de var ama lazımlığa alıştırma dediler bende klozet adaptörü alıp başlicam inşallah. Ama benim kız hevesli biraz. Klozet varsa ebebekte basamaklı adaptör var canım renkli olduğu için çocuklar hevesleniyor. Bi alıp denesen belki işe yarar
(2,593 puan) tarafından
Ya aklıma gelmedi değil ama sonuçta biz kullanıyoruz misafir geliyor kullanıyor hasta oaln var vs en basiti bende mantar var kıyamam klozete oturmasına lazimliga yapsın ben buyuyene kadar idare ederim de alissa keske
(2,458 puan) tarafından
Anladım canım. Bizim alaturka da olduğu için zaten eve de misafir gelmiyor pandemiden dolayı. Klozeti sadece kızım kullancak sık sık da temizlerim inşallah sıkıntı olmaz. Zaten biraz alışsın alaturkaya geçiririm. Çünkü klozette tam boşaltım yapılamıyor çok da sağlıklı değil yani aslında.
(2,593 puan) tarafından
Evimde klozet var sadece duşakabin içine goturmiyim diyorum orada suyu tam gitmiyor bide haram klozet asla içim rahat değil ne yapmalıyım bilmiyorum keşke alaturka olsa ama yine oturmaz banyo edene kadar bile ayakta dimdik ediyor kasıyor kendini oturmuyor
(2,458 puan) tarafından
Anladım canım sen yine de çok zorlama daha ters tepebilir. Baktın olmuyo biraz ertele
(2,593 puan) tarafından
Kaç ay önce denedim baktım istemiyor uzun zmaan teklif bile etmedim havalar düzelsin başlarız dedim havalar düzeliyor yavaş yavaş en azından oturtabilryim cisim geldi kısmına.yaza geçeriz ama oturmayı beceremiyoruz şuan aaa akıma geldi direksiyonlu lazimliklar var denesem işe yarar mı acaba
(2,458 puan) tarafından
Bizimki direksiyonlu a101den almıştı annem. O zamanlar oturtsam da yapmıyordu. Şimdi ben tuvalete girince koşarak getiriyo tuvaletin önünde lazımlığına oturup beni bekliyo. Ya da çömelerek çişş diyo. Ben de havalar biraz daha ısınsın diye bekliyorum hasta etmemek için. Bizim ev de biraz soğuk
(2,593 puan) tarafından
Erkek çocuk araba tarzı şeyleri seviyor ilk arabam var bime gelmişti almıştım çok seviyor biniyor ondan alsam mı ki acaba
(2,458 puan) tarafından
Olabilir canım neden olmasın. Sen dene şansını. Hem kornasü falan da var belki severek oturur
(2,593 puan) tarafından
Bakalım deneyeceğim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bnmki alışmadi henüz ama bn tuvalete gideyim diye can atar kapının önünde bekler git içeri geliyorum diyorum oturuyor ıkınıyor yalandan
(2,593 puan) tarafından
Ya banyoya giriyor ama sorun oturmuyor dimdik duruyor oturtmaya çalışıyorum belim kopuyor ama oturmuyor ne lazimliga oturur ne banyoda yıkanırken oturur
tarafından
Seni görsün bnce bnm de oğlum 21 aylık baya taklitçi bı kaç kez deneme amaçlı götürdüm yapıyordu büyük küçük suyun akması hoşuna giderdi ne bileyim dikkatini dağıt  oraya odaklansn
(2,593 puan) tarafından
Karşısında klozete oturuyorum sende otur klozete yok lazimliga oturur gibi yaptım lazimliga klozetin üstüne koydum sıra sende yok anam kesinlikle oturmayacam diyor klozet kapağını kapatıp üstüne oturttum oturur mu diye yine yok salona getirdim lazimliga yine oturmuyor soydum giydirdim bezli bezsin hicbirsekilde dimdik duruyor oturmayacam diyor
tarafından
Hahahahahah ya çok tatlı seninki rahatlığına düşkün hazır annem temizliyorkn ben niye kendimi zahmete sokayım kafasında :D henüz zamanmz var cnm yavaş yavaş olur oda
(2,593 puan) tarafından
Bu yaz alistiriyim diyorum ama hiccc görünürde alışacak gibi değil bezini açınca pipisiyle oynuyor bido bido budo filan hadi diyorum otursun bido çiş yapsın kalkıp gülüyor bido bido ama oturma kesinlikle yok
0 oy
(2,593 puan) tarafından
?????????????????
0 oy
(3,699 puan) tarafından
Eğer kızsa senin tuvaletin geldiğinde beraber gidin kokrucak bişey olmadığını görsün işin bitince hadi beni alkışla bak korkmadım de stickerler var ya çocuklar çok sever oturursan bak bunlardan vericem de lazimligin altına en sevdiği ama küçük Bi oyuncak koy eğer yaparsan oturursan içinden oyuncak çıkacak de bunların hepsi sayesinde kızım öğrendi 
(2,593 puan) tarafından
Erkek çocuk henüz tam anlamıyor ama deneyeceğim teşekkür ederim
(3,699 puan) tarafından
Babasıyla gitsin o zaman ilk başta Bi tane sticker ver fayans yapıştırın baktın hoşuna gidiyor eğer yaparsan oturursan yada söylersen bir daha veririm de o heves eder
(2,593 puan) tarafından
Deneyelim bakalım.babasiyla da
0 oy
tarafından
Benimki 28 aylık olacak havalar az daha ısınsın öyle baslicam insallah hem kıyafetleri kurumaz hem de hasta olur diye korkuyorm
(2,593 puan) tarafından
Ev sıcak yinede en azından oturmayi öğreteyim dedim yok anam istemiyor
tarafından
Bekle biraz daha zamanı var demek ki daha da inada bindirmesin
0 oy
(9,638 puan) tarafından
Bende almıştım sonra bi gün annem bezleme arada götür alışır dedi o gün bezlemedim bi Daha da gerekmedi alıştı gitti

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 139 göst.
9 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Seker bal (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 377 göst.
14 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Umber (2,263 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 211 göst.
15 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde TOLGA123 (94 puan) tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 406 göst.
13 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,047 puan) tarafından soruldu

411,054 soru

12,372,718 cevap

42,530 kullanıcı

Kategoriler

...