+1 oy
1,324 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Kızlar esim her aksam annesini arar konusurlar. Simdi kızacaksınız belki ama ben bunu cok sorun ediyorum. Hani haftada bir 3 gune 1 normal ama her gun ne oyle ya. Sanki onlarla birlikte oturuyormusum gibi hissediyorum. Gunduz birisi esinizin en nefret ettigi huyu demisti. Telefon konusması. Kaynanam benim onların her gun konusmasından huylandıgımı biliyor. Buna ragmen devam ediyor. Beni gıcık etmek icin yapıyor galiba. Var mısım yokmusum umrunda degil. Cok sukur esimle bu konu dısında problemimiz yok. Ama artık dayanamıyorum. Her gun napmısiz ne etmısiz konusmalarindan. Burda belkı kızanlar olacaktır. Ama en azından yanımda konusmasın gunduz konusmasin kulagim duymaz sinirim bozulmaz. Aksam telefon calmasin istiyorum artık

Kızlar yorumlariniza yetisemiyorum. Birde herkes kendinden bahsetmis. Ben eslerden bahsediyorum. Esi hic sektirmeden her gun arayan yazabilirmi. Eminim cok azdır. Bassiniza gelmedigi icin konusmasi kolay olsa gerek. Bir erkegin her gun araması hesap vermek gibi oluyor

51 Cevaplar

+8 oy
(25,224 puan) tarafından
Valla rahat batıyo size ya. Ne var konuşuyosa ben kendim bile hergün kayınvaldemle konusurum telefonda. Amma takıntı
(6,046 puan) tarafından
Eşimden çok ben hergun kaynanamla kayinpederimle görüşürüm. Ben konuşurken eşim yanimdaysa konuşur isterse hergun konuşsun birşey demem büyütecek bişey yok. Kendi annemi de hergun ararım.  Eşimde bişey demez yani. Günlük rutinlerimizden bahsediyoruz tabiki varsa başka konularda konuşuyoruz.
(25,224 puan) tarafından
Bana göre de olması gereken budur
(6,046 puan) tarafından
Aynen canım.
tarafından
Sihirli eller Allah mutlulugunuzu arttirsin
(25,224 puan) tarafından
Amin allah hakeden herkese iyi böyle mutluluk versin inşallah
-Reklam-
+6 oy
(146 puan) tarafından
Canım yaşamayan anlamaz bizim de bütün kavgamız hep bundan. Ama artk tlfon çalınca açma diyorum açmıyor. 
tarafından
Cnm hic sorma boyle cevaplarin gelecegini biliyirdum. Benim gibi dusunen de varmıs. Basına gelmeyen bilmez tabi. Erkegin kadın gibi mic mic konusmasinın neresi dogal. Anasıyla otursaymıs oyleyse
+2 oy
tarafından
Kız ben anam babamla günde 4 telefon 5 görüntülü konuşma yapıyom sen ne diyinn :D 

Yanj bana normal geliyor ana oğul :)
tarafından
Aksam esinin yanında mı konusuyorsun cnm. Ben oyle degilim mesela. Konusacaksam da gunduz konusurum. Esime de diyorum gunduz konus madem
tarafından
Evet hep yanında. İşte olduğunda da konuşurum. Yani birşey diyemez. Bende ona diyemem. Karışma bence kötü sen olursun. Ana ile oğlun arasına hiç girme
+1 oy
tarafından
Kusura bakma ama annesi senin için silip atamaz. Ben de annemle ayrı evdeyken her gün konuşurdum hatta 2-3 kere konuşurduk 
tarafından
Olayi cok farkli boyuta cekmeyin lutfen. Her gun konusmasin 2 3 gune 1 haftada bir konussun diyorum. Her gun hergun gına geliyor. Ornek verirken esinizi verin. Her gun konusurmu
tarafından
Benim eşim ailesine düşkün değildir şu an konuşmuyo pek ama önceden her akşam görüntülü konuşurduk
tarafından
Hic sektirmeden konussa yorumun daha farklı olurdu cnm. Basına gelmeyen bilemez. Sanki takip ediliyormusuz gibi. Herseyimi biliyolar konusacak konu yok dusun.
tarafından
Yani evdeki her şeyi soruyorsa ve eşin de anlatıyorsa bu can sıkar ama öyle havadan sudan konuşuluyorsa bişey diyemicem kuzum
+1 oy
(3,744 puan) tarafından
Aksine eşim hiç aramaz çok nadir onlar arar hergun neredeyse bugün niye aramadın derler eşimde daha dün konuştukya hergun hergun mu konuscaz der 
tarafından
Iste dogrusu bu bence. Herkesin isi gucu gecim sıkıntısi ailesi var. Artık baba evinden cıktık. Ne o oyle hesap verir gibi her gun hergun
0 oy
(2,074 puan) tarafından
Yani evdeki herseyi oraya anlatiyosa hesap verir gbi herseyi anasına döküyosa haklısın. Ama hal hatir sormak icinse abartiyosun derim
tarafından
Bence herseyi anlatiyor napmisiz nereye gitmisiz. Bunları anlatmazsa her gun konusacak konu bulamaz insan
0 oy
(932 puan) tarafından
İnadına yaptığını hissettigin için sınır oluyosun hak veriyorum var öyleleri.
tarafından
Yuzde yuz inadıma yapiyor. Beni hıc umursamıyor yani benim oglum ararım diyordur kesin. Bizi boyle huzursuz ediyor iste
0 oy
tarafından
Normal canım eşim aramamis bugün valla demin ben dedim ara sor diye ben anamı nasıl ariyorsam oda arayacak tabi 
tarafından
Cnm benim hoslanmadigimı biliyor gunduz konus bari diyorum.
0 oy
tarafından
Gayet normal sorun aruyon kendine Her halde sen.

Ben günde 4 5 defa  görüntülü konuşurum normalden de konuşuruz ne var bunda 
tarafından
Esin de konusurmu anlatir mi annesine naptiginizi.
tarafından
Üst katımızda :) her anımızı anlatmasından rahatsız olurdum özel denen bişey var. Ne kosuyolarki
tarafından
Biyere gittiysek onu anlatir. Annesi anlatir gun icinde napmıs detayli. Valla erkegin konusması anormal geliyor bana. Sanki hasretlerinden yanıp tutusuyolar
0 oy
tarafından
ne dersen de huylular huyundan vazgecmez onlar konustugunda al eline telefonu sen konus kayinvaliden de sana bayilacaginu dusunmuyorum o yuzden naber nslsindan sonra hmn kapatir sende rahat edersin
(932 puan) tarafından
Hahahaha bencede
tarafından
Ay cnm benim katnana oyle degil ya tam tersine her gun benide arar. Dedigin gibi huyundan vazgecmesi cok zor. Gecen tartıstık dun aramadı esim. Bugun hemen aradilar. Bizi soruyolar iyimiyiz diye. Yani cok sükur 2 gunde niye kotu olayim. Valla takip ediloyomusum gibi hissediyorum
tarafından
seni de ariyorsa o zaman ise yaramaz ama seni de oglundan ayirmamasi guxel artik konusmalari nasil cozebilirsin bilmiyorum
0 oy
(5,411 puan) tarafından

Senin oğlun seni her gün arasa sen rahatsız olurmusun   

Ben annemle her gün konuşurum babam yurtdışında çalıştığı için onunlada hergün olmadı 1 gün değil bir gün yada günde bir kaç kez görüntülü konuşurum 
(5,411 puan) tarafından
Teşekkür ederim “MEKSİKALI “ almış kadar oldum
tarafından
Rica ederim kuzum al ozamn kalp aşkoı❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
(5,411 puan) tarafından
Teşekkür ederim birtanem yaaaa karşılıklı ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
tarafından
Rica ederim cnm❤️❤️:)
(5,411 puan) tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️☺️☺️☺️☺️☺️☺️
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Ben de her gün annemle konuşurum, akşamları. O onun annesi konuşacak tabii. Bir de bu hastalık zamanında insan merak ediyor tabii ki. Eşim 2 günde 1 arar akşamları, ben derim bugün aradın mı anneni diye. Bence dertsiz başına dert arıyorsun sen. Yapma kendine eziyet ediyorsun. 
tarafından
Hastalikla alakası yok hep boyleydi. 2 gune 1 diyorsun o bile iyi hergun hergun bana tuhaf geliyor
(1,629 puan) tarafından
Bence tuhaf bir şey yok. Dediğim gibi ben de her gün akşamları arıyorum annemi. Her şeyi de anlatırım. Oğlan ne yedi nasıldı falan diye. Annem çalışıyor, ben de çocuktan dolayı gündüz fırsat bulup arayamıyorum.
tarafından
Esin arar mi her gun annesini
(1,629 puan) tarafından
2 günde 1 arar. Aramadığı akşam ben derim anneyi arasana diye.
tarafından
2 gune 1 e de raziyim. Ama hergun abez kacıyor bence
0 oy
(5,727 puan) tarafından
Annesi olduğu için arayıp sorması normal değilmi canım ?
tarafından
Her gun mu. Sektirmeden. Niye evlendi oyleyse evden cıkmasaydı
0 oy
(402 puan) tarafından
Gündüz çalışıyor diye müsait oymayabilir.sizin her gün konuştuğunuz anneniz kardeşiniz arkadaşınız vs yok mu?
tarafından
Gunduz musait zamanı oluyor cnm.
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Aynı durumdayız canım benim kaynana da hergün görüntülü arar hiç aksatmaz saatlerce boş boş konuşuyor herşeye karışır yorum yapar 
tarafından
Ne kotu oyle olması. Belkide sirf gelini huzursuz etmek icin yapiyolar
(2,321 puan) tarafından
Afedersin bi b.k bildiği yok ona kalsa Kendinden baska bilen yok
0 oy
tarafından

Bırak konussn sende anani ara konuş  oo knusyosa:))))

tarafından
Yok yani o aryor ya o aradığı an sende ara bak bidaha aramick
tarafından
Cok dogru soylemissin aslinda cnm ben hic oyle yapmadigim icin esim rahat.
tarafından
Bi yap baklm ne olcak çünkü kendi eşimden biliyorum zırt pırt evee geliyo arkadaslari aryo iş yerinden daha ağzıma glnj saydam dedim bune ozamn bende arkadaslarmla knusacam ondan sonra şimdi köpek gibi pişman aryamiyor:))
tarafından
Valla ne guzel yapmissın cnm:))
tarafından
Aynen vala o ne öyle hiç sewmem zaten sabhdan aksama kadar isde er birazda bnle oğlunla ilgilen dedim şimdi düzeldi çok iyiz Rabbime şükürler olsun cnm:)
0 oy
tarafından

Öz annesindende kıskanın iyi haaaa niye yani yarın Birgün benim oğlum evlense beni hergün arasa gelinim böyle düşünse ben bunu öğrensem valla çok sinir olurdum o benim evladım arıycak tabi 

tarafından
Sinir olurdun napardın peki bence mutsuz olmalarini istemezdin. 2 3 gune 1 arardın
tarafından
Olmaman gerekir bence onun annesi canım arar sorar yapma böyle
0 oy
(5,406 puan) tarafından
Benimki de hergun konuşuyordu. Kestim ben  önünü hergun ne konuşulur. 
tarafından
Ins bende keserim ama alısmıs kudurmustan beter derler
(5,406 puan) tarafından
Bu da senelerdir alışmıştı ben dalga geçtim. Her gün ne konuşuyorsunuz dedim. Ben bile ailem ile hergun konuşmuyorum bu ne böyle dedim. Sonra baktım ki dışarıda konuşup geliyor. Ne oluyor dışarıda konuşuyorsunuz arkamdan mi konuşuyorsunuz dedim =))) öyle öyle biraz kesildi. Yanı tamamen sanma 2 3 günde bir oldu.
0 oy
(3,728 puan) tarafından
Ben kendi annemle günde en az 5-6 kere konuşuyorum eşimde konuşsa sorun etmem sonuçta annesi el değil ya 
tarafından
Esin konusmiyor demek her gun cnm.o yuzden beni anlayamazsın
(3,728 puan) tarafından
Evet konuşmuyor ben istiyorum konuşmasını ama 7 yıldır ikna edemedim hatta bu konuda kavga bile ettik ama yinede konuşmuyor keşke konuşsa
tarafından
Iste basına gelmedigi icin bilmiyorsun. Artik insan soyle dusunuyor. Kendi evinde mutsuz onlarla konusunca mutlu oluyor gibi. Valla benim cevremde hic yok boyle her gun. Erkek bu agirligi olmali
0 oy
tarafından
Ben de annemle her gun konusurum ama esim eve gelince kapatirim esim de konusacaksa gunduz konussun yani
tarafından
Evet gunduz konussun onada raziyim

İlgili sorular

0 oy
70 cevap 1,997 göst.
15 Mart 2021 Aile kategorisinde Yesim09 (37 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 120 göst.
17 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysegul&20 (5,104 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 317 göst.
3 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Kirazim (257 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 88 göst.
6 Kasım 2023 Aile kategorisinde Zeyneb.Ali (50 puan) tarafından soruldu

404,165 soru

12,107,741 cevap

36,425 kullanıcı

...