0 oy
394 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (256 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Direncli olurlarmi hastaliklara karşi?

6 Cevaplar

0 oy
(256 puan) tarafından

En İyi Cevap
Kimse yokmu kizlar
-Reklam-
+1 oy
(164,301 puan) tarafından
anlamadim bebeklerimi soruyon
(256 puan) tarafından
Evt cnm bümyeleri saglm olurmi
kiz bazilari mamayi zehirmis gibi yamsitiyo benim sutum kesildi baby boyum 6 aylim olmak uzereydi mamaya basladim gayette iyi masaallah tamam anne sutu bambaska ama mamada zehir degil
(256 puan) tarafından
Haklsin kuzum ben gunde 3 kez emziriyorum 1 yasinda mamayi 9 aylikken kestim hem meme hem mama geldik faydasi olurmu sütümün yinede
Tabiki olur
+1 oy
(2,445 puan) tarafından
Ben çok sık emziriyordum kızımı benle doğum yapan arkadaşım da mama verdi biz 2 3 kere bronsitten yattık onun kız sayılı grip olmuştur. Bu mamayla veya sutle değil de bünyeyle alakalıdır biraz canım. Bende bebekken çok hastalanmış hastanelerde yatmışım 
+1 oy
tarafından
20 gün önce korona oldum kızım anne sütü hiç almadı nerdeyse mamayla büyüdü elhamdülillah korona olmadı eşim ve ben pozitif olduğumuz halde hicbir belirti göstermedi şükür ama bu mama ile alakası yok bünyeyle alakalı 
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Canım anne sütüne benzemiyor ama süt olmazsa mama zaten veriliyor 
(5,725 puan) tarafından
Yani anne sütünün koruyuculuğu kadar olmuyor ama tabiki hasta oluyorlar canım.. bazen anne sütü alıp hasta olanlarda var. Bebeğe göre değişir
(256 puan) tarafından
Haklsin kuzum ben gunde 3 kez emziriyorum 1 yasinda mamayi 9 aylikken kestim hem meme hem mama geldik faydasi olurmu sütümün yinede
(5,725 puan) tarafından
Olur tabi Allah'ın izniyle benim sütum yetmedi mecbur mama verdim ikizler benim mama verdim.
(256 puan) tarafından
Hiçmi emzirmedin canm allah yardm etsin ikizde zordur
(5,725 puan) tarafından
Üç ay kuzum
0 oy
(6,974 puan) tarafından
Sut gelmeyince mecbur veriyorsun mamayo canim, benim cocuk masaAllah, 2 yasina kadar dişi haricinde hic hastalanmadi elhamdullilah. Mama disinda ki versigin urunlere dikkat etmeye calis, hazir gidalardan uzak durmak gibi, cici bebe vs...bide 1 yasindan sonra su bazli propolis kullanabilirsin bagisiklik icin birebir. D vitamini filan ihmal etme, saglikla buyusunler bebisler

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 1,121 göst.
23 Aralık 2021 Diğer kategorisinde ozge2626 (198 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 190 göst.
0 oy
17 cevap 725 göst.
18 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde ❤Semos❤ (2,421 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,265 göst.
2 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde ❤️prensesingunlugu❤️ (193 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,499,533 soru

24,492,539 cevap

357,731 kullanıcı

...