0 oy
355 göst.
Diğer kategorisinde (32 puan) tarafından

Kizlar bebegimi evdeki tavan salincaginda sallarken demiri koptu salincagin ama oglum icinden dusmedi salincakta koltuga dustu biraz agladi oglum ama biyerinde bisey yok bilinci yerinde kusmada olmadi 11 de oldu olay yeni uyudu

7 Cevaplar

0 oy
(2,030 puan) tarafından
korkma inşallah birşey olmaz hem sert bir yere değmemiş 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eeee sorun ne
(1,615 puan) tarafından
Açtım
tarafından
Kiz okadr şey yazdm niye kapttn
(1,615 puan) tarafından
Tüh bee cevap vermeyince çıktın sandım yazmıcan sandım ne bileyim dur açayam ☺️☺️☺️☺️
tarafından
Yine kapatmışsın kız benim  3 tne bebe var ondan girip cikiyom
(1,615 puan) tarafından
Kız ne bileyim ben yaa bi denk gelemedik :D bak şimdi açıyom sonra yine kapatçam haa açık tutmuyom ben mesaj yerini
0 oy
(3,270 puan) tarafından
Korkma cnm birşey olmaz olalı 2saat olmuş sert zemine kafası filan vursaydi tedbirli davranırdın yumuşak zemine düşmüş 
0 oy
(395 puan) tarafından
Allah’ın iziniyle birşey olmaz normalden çok ağlama varsa sorun olabilir yarın vücudunu kontrol edersin biyeri şiş vs mi bebeklerde kusma oluyor genelde iç sorunlarda tabi sen daha iyi bilirsin 
0 oy
tarafından
Benim oğlum o kadar yaramazki gunde 5.6kere düşüyor artik peşinden ayrılamıyorum korkma bisey olmaz 
0 oy
tarafından
koltuga dusmus bisi olmaz canim. yaa bu tavan salincagini sirf bu yuzden cesaret edemiyorum Allah korumus
0 oy
(185 puan) tarafından
Bişe olmaz cnm benimde oğlum bugün düştü dışarıda oynarken kafaüstü takip ettim şükür kusma olmadı biraz uyutmadım Allahın izni ile bişe olmaz

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 741 göst.
5 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,514 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 209 göst.
0 oy
6 cevap 186 göst.
22 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ayselanne (367 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 274 göst.
19 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Melisbeysim54 (0 puan) tarafından soruldu