0 oy
361 göst.
Diğer kategorisinde (32 puan) tarafından

Kizlar bebegimi evdeki tavan salincaginda sallarken demiri koptu salincagin ama oglum icinden dusmedi salincakta koltuga dustu biraz agladi oglum ama biyerinde bisey yok bilinci yerinde kusmada olmadi 11 de oldu olay yeni uyudu

7 Cevaplar

0 oy
(2,030 puan) tarafından
korkma inşallah birşey olmaz hem sert bir yere değmemiş 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eeee sorun ne
(1,615 puan) tarafından
Sorun bebeğinin düşmesi...
(1,851 puan) tarafından
Bebek düşmüş bebek sorun bu...sana ne gibi bir sorun lazim
(1,615 puan) tarafından
Boşver bacım cinsellik dedikodu olsaydı farklı olurdu amacı eee sorun ne ne demek yaa kadın korkmuş eee sorun ne
tarafından
Süpriz yumurta cinsellik konulara cvp hic vermisligm yoktur bu 1 beyin sende varmi bi bak tanimadgn insanlra iti kelime soylemye cekinmeyen terbiye yoksunu 3 tne cocgum var bu 3 kuck insan dglim yazıyı okudum ve normal bir durum gördüm sert yere düşmemiş vs olmamış anladim mi sorun ne diye sordgumu
(1,851 puan) tarafından
ama ne olursa olsun sorun ne yerine sorun varmı peki deseydin daha açıklayıcı ve anlaşılır olurdun
(1,615 puan) tarafından
Kusura bakma da kadın korkmuş sert yere düşmese bile

Eeee sorun ne. Diyeceğine yazmasaydın daha iyidi
tarafından
Koltuğa düşmüş çocuk bundan normal dişi olan bisey yok haliylede eee sorun ne diye sordum çünkü benim kizmda bundan 4buck sene once kafasının ustne düştü besikten hastnye kaldrdim hemen oglumda tavan salincagndan bebkken sobanın yanına düştü salıncak koptu kısacası cocukta bişey olmadgni anladım 3cu çocuk dha küçük 6aylik prematüre oda dusucek kalkicak hee allh korusun cok kötü düşüşler oluyo evlerde ama bu koltuğa düşmüş yâni kizlar
(1,615 puan) tarafından
Allah korusun geçmiş olsun da biraz daha açıklayıcı normal bir şekilde ifade ede bilirdin
tarafından
Takılma bukdr canim yaa kötü bişey olsaydı burasi ayağa kalkardi  29 yasndayim ben ne pimpirikli anneler gördüm cocgun biseyi yokken cocuk annesinden dolayı korkudan ağladığını çocuğun pskolojisni alt ust eden annelr gördüm
(1,615 puan) tarafından
Çok var öyle
tarafından
Eeee yani buda onlardan 1 tne kotu bisey olsaydı yardımcı olurdum olurduk
(1,615 puan) tarafından
Şuan pek yazamıyorum kendi postuma bakıyorum ne güzelde haksızım onu izliyorum
tarafından
Nasıl yni anlamadm
(1,615 puan) tarafından
Aman canım admine mesaj attım kapattırdı soruyu uğraşamadım
tarafından
Ne sorusu ki Ben görmedim
(1,615 puan) tarafından
Ya sabaah eşimi işe geçirirken akşam kapının önüne çöp katmıştım bunu almış biri kesin 4cğ kattaki komşum çöpümü kapımın eşiğine koymuş bu daha buraya bir iğnesini bile taşımadan önce benim merdiven basamağına bol çöp kovası koymuştum onu almıştı kapımın eşiğine koymuştu bizim burda da öyle kapıcı falan yok neyse bunlar bana sen haksızdın bilmem ne kokar balkona koy falan yazdı burda herkesin kapısının önünde var bizim apartmanda da bende var neyse işte balkona koy falan dediler diyorum ki balkonum kapalı halı var evin içi kocaman çöp kovası koyamam ama balkonum açıkken balkonda duruyordu ve kokulu poşet katıyorum içine kokmasın diye bide iki poşet yapıp öyle katıyorum böyle işte benimle uğraşıyor 4cü kattaki bende canım sıkıldı sabahın köründe öyle görünce buraya yazdım çıkıp ona çatmamak için sağolsun burdakiler de sen haksızsın şöyle olur böyle olur bana hamileliğim de bile çektirdi o kadın kış boyunca kocası ayağının çamurunu pat pat pat vura vura benim kapımın önünde temizledi ben çıkıp birşey demedim
tarafından
Ozelini acarmisn rica etsem burdan yazarsam sorun cikar smdi
(1,615 puan) tarafından
Açtım
tarafından
Kiz okadr şey yazdm niye kapttn
(1,615 puan) tarafından
Tüh bee cevap vermeyince çıktın sandım yazmıcan sandım ne bileyim dur açayam ☺️☺️☺️☺️
tarafından
Yine kapatmışsın kız benim  3 tne bebe var ondan girip cikiyom
(1,615 puan) tarafından
Kız ne bileyim ben yaa bi denk gelemedik :D bak şimdi açıyom sonra yine kapatçam haa açık tutmuyom ben mesaj yerini
0 oy
(3,270 puan) tarafından
Korkma cnm birşey olmaz olalı 2saat olmuş sert zemine kafası filan vursaydi tedbirli davranırdın yumuşak zemine düşmüş 
0 oy
(395 puan) tarafından
Allah’ın iziniyle birşey olmaz normalden çok ağlama varsa sorun olabilir yarın vücudunu kontrol edersin biyeri şiş vs mi bebeklerde kusma oluyor genelde iç sorunlarda tabi sen daha iyi bilirsin 
0 oy
tarafından
Benim oğlum o kadar yaramazki gunde 5.6kere düşüyor artik peşinden ayrılamıyorum korkma bisey olmaz 
0 oy
tarafından
koltuga dusmus bisi olmaz canim. yaa bu tavan salincagini sirf bu yuzden cesaret edemiyorum Allah korumus
0 oy
(185 puan) tarafından
Bişe olmaz cnm benimde oğlum bugün düştü dışarıda oynarken kafaüstü takip ettim şükür kusma olmadı biraz uyutmadım Allahın izni ile bişe olmaz

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 741 göst.
5 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,514 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 209 göst.
0 oy
6 cevap 186 göst.
22 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ayselanne (367 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 274 göst.
19 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Melisbeysim54 (0 puan) tarafından soruldu