0 oy
275 göst.
Diğer kategorisinde (1,267 puan) tarafından
Başlıktan farklı anlaşılmış olabilir ama bunun için sorry :) 

Kızlar ilk üç ay çok dikkat et çok dikkat et derler bende malesef düşük tehlikesi yaşıyorum doktor 1 buçuk aydır yatırdı kalkma sadece tuvalet dedi şimdi ise yavaş yavaş hareketlenebilirsin diyor ama hareketlerine dikkat et ağır kaldırma dedi, ağır kaldırmamak tamam ama hareketlerine dikkat et derken tam olarak neyi kastediyor? İlk üç ay ne yapmamak lazım 

10 Cevaplar

0 oy
(1,353 puan) tarafından
Ani hareket, ağır kaldırma, çok sık eğilme, çok ayakta kalma..
(1,267 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım bunlar ilk 3 ay mi gecerli sonrasında abartmamak şartıyla yürüyüş ev temizliği falan yapılabilir mi ki
(1,353 puan) tarafından
Yavaş yavaş yapmalısın bence ama sen yine doktoruma danış
-Reklam-
0 oy
(12,777 puan) tarafından
Yani zıplama Cook uzun yol yürüme dans vs etme  poşet vs çok kaldırma merdivenden hoplayarak inme  perde vs asma böyle 
(1,267 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım bunlar ilk 3 ay mi gecerli sonrasında abartmamak şartıyla yürüyüş ev temizliği falan yapılabilir mi ki
(12,777 puan) tarafından
En garanti hafta 20 25 den sonra rahat etmiştim ben
0 oy
(1,615 puan) tarafından
Yukarlara vs uzanma 
(1,267 puan) tarafından
(1,615 puan) tarafından
Yapıla bilir canım ama sen doktorun dediklerini uygula çömelme hızlı hareket etme ayakta fazla kalma
0 oy
tarafından
Yataktan ani kalkma mesela ev isi yaoma birak evini pasak götürsün ama yapma hic bir sey bebeginden daha onemli değil.  Yukari uzanma mesela.yolda tempolu yürüme. Bonyada dikkat et ayagin kaymasin.
(1,267 puan) tarafından
tarafından
Benim riskim yoktu ama ben hic yapmadım hep esime yaptırdım. Allah gostermesin bir sey olsaydi acaba ondan mi oldu diye kendi kendimi yerdim
0 oy
(11,688 puan) tarafından
Hoplama zıplama cok fazla merdiven cıkma uzun yuruyus yapma. Hart diye egilip kalkma
(1,267 puan) tarafından
(11,688 puan) tarafından
İlk 3 ay cok fazla dikkat etmelisin sanırım oyle dusuk tehlikende var. 3 aydan sonra yavascıkyavascık yaparsın.
0 oy
(3,212 puan) tarafından
Kendini yorma, ağır şeyler kaldırma, bir şeyleri itip çekme, uzanma canım. Hamileliğin keyfini çıkar demiş yani sağlıkla vaktinde huzurla gelsin inşallah :)
(1,267 puan) tarafından
(3,212 puan) tarafından
Onu ancak doktorun bilir canım. Sen temkinli ol .
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Kuzum evi süpürüp silmek de tehlikeli olabiliyor. Bana yapma demişti doktorum. Vileda falan yaparken çok bastiriyorsunuz iyi değil demişti. 8. Aya kadar temizlik hiç yapmadım bı tek banyoyu WCi temizliyordum bir de dinlene dinlene yemek yapıyordum. 
(1,267 puan) tarafından
Hmm demek o derece herşey tehlikeli ha benimde çevremde bi arkadaşım hamile bi de görümcem , ikisi de fıldır fıldır sokakta sürekli gezer gider evi temizler koltukları değiştirir maşallah biseylsri yok ne garip bişey
0 oy
tarafından
Düşük tehliken mi vardı canım 
(1,267 puan) tarafından
Evet canim 5. Haftamda kanamam oldu hastanede yattım 3 gün sonra ev istirahati verdi hiç yataktan kalkmadan yattım 1 buçuk ay şimdi biraz kanama alanı azalmış ama geçmemiş hala riskim devam ediyor
tarafından
Anladım canım hareketlerine dikkat et derken ani hareket yapma ağır kaldırma boş bulunma demek istemiştir sen hiç bi iş yapma hafif yürü evin içinde o yeter sana
0 oy
tarafından

Ayağını denk al demiş sana bacım :D

(1,267 puan) tarafından
Hahaha başlık öyle gibi oldu :D
tarafından
Sende ona deseydin sen hayırdır asıl sen dikkat et hareketlerine diye sjsjsjsjsj :Dd
(1,267 puan) tarafından
Hsnshsbsha hocam hayırdır sen :D
tarafından
Bak benim arkam aşiret haaa desen tamamdı :Dd sjsjsjsjsj
0 oy
(1,633 puan) tarafından
Çok atakta kallmaman gerek ara ara gün içinde uzan ağır eşyalar i kesinlikle kaldirmamalisin bu aylar geçerse düşük tehliken gider cnm

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 230 göst.
17 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
57 cevap 1,985 göst.
16 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 143 göst.
11 Haziran 2022 Aile kategorisinde Evrim.34 (550 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 386 göst.