0 oy
250 göst.
Diğer kategorisinde (1,299 puan) tarafından
Oğlum 21 aylık oldu ben sezeryan doğum yapmıştım belim şuan aşıri ağrıyor alakası varmidir birde sobali odada yattimiz için yer yatağı yapıyoruz koca döşegi sabah eşim ise gitti için ben kaldırıp koyuyorum kenara oda agritti belimi doktora götür dedim eşime belim ağrıyor dedim virüsten iş yeri kapalı çalışti babası ile çalışıyor sigortamiz yok çok para tutcak diyor yada Ağrı kremi al eczaneden diyo hergun kalkarken belim çok ağrıyor gün boyu akşama doğru düzeliyo sabah gene aynı gece yatarken bile sağa sola çok ağrıyor uyuyamıyorum 

5 Cevaplar

0 oy
(3,212 puan) tarafından
Fıtık olabilir canım aynı eşimin şikayetleri de böyleydi fıtık dediler. Tek bir yanlış hareketin bile yapabilir. Keşke gidebilsen doktora bazıları başlangıç aşamasında iğneyle çözülebiliyor bazıları ilerleyince ameliyat gerektiriyor.
(1,299 puan) tarafından
En iyisi doktora gitmek ozmaan şuydu buydu ihtimaller le olmucak valla
-Reklam-
0 oy
(51,871 puan) tarafından
fıtık olabilir mi bende fitik varmış kucuk arada agriyo
(1,299 puan) tarafından
Bu ihtimal de aklıma geldi aslında en iyisi doktora gitmek
0 oy
(635 puan) tarafından
Aynı ben. 1 yıl oldu bende doğum yapalı. Belden uyuşturmalıydı. Evimin önünde büyük balkonun var. Onu süpürürken resmen belim çatlıyor. Doğrulmakta zorluk çekiyorum. Yatak konusundada aynı. Eşim gidiyor ben kendim kaldırıyorum. Sanki belimden bir şeyler kopuyor gibi. Yatak çok önemli bunun için. Ve güne yorgun başlıyoruz rahat dinlenemediğimiz için. Bir de beni geçen gün koç vurdu belimden. O günden beri daha da ağrıyor. Sezeryan dan dolayı büyük ihtimalle canım. Korse tak ve belini sıcak tut. Allah yardımcın olsun. 
(1,299 puan) tarafından
Çok sağol canım doktora gitcem ama gece yatmak dinlendirmek yerine ağrıdan beter okuyorum
0 oy
(78 puan) tarafından
Spinal mi oldu sezeryan
(1,299 puan) tarafından
Aynen belden uyusturmali
(78 puan) tarafından
Ondan agriyodurr
0 oy
(1,602 puan) tarafından
Hem yatağı kaldırmakla bide yer yatağı mahveder insanı ya ben yerde koltukta yatsam sbh ölü gibi oluyorum
(1,299 puan) tarafından
Bende öyleyim ya
(1,602 puan) tarafından
Ozamn fıtık canım çünkü bende var çok kötüyüm

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 180 göst.
0 oy
1 cevap 89 göst.
12 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Grcemr1365 (295 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 57 göst.