+1 oy
495 göst.
Aile kategorisinde (317 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
kızlar bn 25 haftalık hamıleyım esım ceza ewıne girdi 3 ay oluo daha ne makeme gunu nede cıkcagı gun hıc bırsey bellı deıl bu durum ıcın dua okusam okutsam oyle bıseyler warmıs duydum toplu bırsey okunuyormua malesef bnm pek bilgim yok kocam İcin ne okumam lazım hatta paylastırılıyomus 1000 tanemı ne bu dua warmıs ney o bilen warmı acaba bende okuyayım sımdıden saolun ❤️ neden ceza ewınde diye merak edenler İcin kısa bı acıklama yapayım uyusturucu son zamanlarda bızım semtimizde cok arttı baya fazlalastı ufacık yasta cocuklarımıza mahallemizde satanlar war polise gttık muhtara gttık kimseden bi fayda goremedık pek fazla esımde bırgun isten gelırkn bı cocuga sayıldıgnı gormus denk gelmıs satan kısı inkar etmemis esımde onu dowdu burda satmıcaksın diye cocugun bızım cocugum uz olup olmamasına gerek yok dhaa 13 14 yasında lar dowdugu kısıde sikayetci olunca suan ıcerde esım olay bu 

6 Cevaplar

+1 oy
(940 puan) tarafından
Neden cezaevinde olması önemli değil 

Bence hamile bir kadının sıkıntısını  desmemek lazım 

Salavat-ı tefeciye 4444 tane dağıt tam sayı olması şart ne eksik ne fazla

La ilahe illah ente subhaneke inni küntü minez zalimin esin bunu bol bol okusun hatta devamlı okusun 

Yasin fetih okuyabilfoginiz kadar okuyun 
(317 puan) tarafından
Allah razı olsun cok cok cok Tsk ederm kac kısıye dagıtıla biliyor okunması ıcın
(940 puan) tarafından
Sayı önemli değil okumak isteyen 1000 de okur istemeyen 50 de
Sen bile hepsini okuyabilirsin

Ama dağıtmak daha iyi
(317 puan) tarafından
tamam anladım cok saolun Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(8,590 puan) tarafından
Nedn cezaevinde canm ?
(317 puan) tarafından
yazdım kuzum ılk sorumun altına
0 oy
(1,457 puan) tarafından
Fetih suresini okuttura bilirsin canım. Biz genelde bişey hayırlı sonuçlansın diye fetih suresi okuruz 
(317 puan) tarafından
cokmu oda cnm sayısı ewde ben tek okuya bılırmıyım
0 oy
(42 puan) tarafından
Ona özel dua arama Rabbim kullarına şah damarlarımızdan daha yakın abdestini al otur ellerini aç semaya ve dua et
(317 puan) tarafından
ediyorum cok ediyorum hergun aglıya aglıya ediyorum rabbım ıns kabul gorur
0 oy
(2,267 puan) tarafından
4444 tane okunan selavatı tefriciye duası var canım inş en yakın zamanda çıkar kavuşursunuz
(317 puan) tarafından
ıns cnm cok tsk ederım

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 628 göst.
0 oy
14 cevap 273 göst.
10 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Yeni evli1 (1,629 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 121 göst.

404,441 soru

12,116,127 cevap