0 oy
715 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eşlere süslü olmak mı iyi yoksa normal giyinmek mi ? Eşim süslenme ben seni her halinle seviyorum diyorsa yalan mı gerçek mi

28 Cevaplar

0 oy
(122,404 puan) tarafından

Makyajsiz gordugu zaman bunalimdamisin sevdos der hep :ermm:

-Reklam-
0 oy
tarafından
Bakıyor tabi makyaj yaptığım zaman çok hoşuna gidiyor 

Yakışıklı avradim kendine bakmışsın falan diyor 
0 oy
(723 puan) tarafından
Benim eşim için fark etmiyor sanki ben nişanlıyken sevgiliyken falan hep yapardım makyaj ama abartmadan ben seni doğal seviyorum diye kızar da hep makyajıma bir rimel ürmemi bile İstemezdi Şimdi evde olduğum ben kendim yapmıyorum O da bir şey demiyor valla tam onun istediği gibi doğal oldum :))))
tarafından
İstediği olmus
0 oy
(210 puan) tarafından
Ben önceden çok makyaj yapardım markete bile sade çıkmazdım evlendiğimde beri izin vermiyor 1.5 senedir makyaj çantamı açmadım bile
tarafından
Bende makyaj masasında duruyo
0 oy
tarafından

Hmm guzel soruu :D 

Smdi ben onceden kendimi cok sever begenirdim herseyi yakistirirdim. Ki cevremdeki herkes te begenirdi kadinlar bile bakardi vallahi esim asiri kiskancti yakisan birsey giymemi istemezdi. Makyaj yaptigim zaman niye yapiyon yapma derdi ama yapardim tabi cunki kizmiyo kiskaniyo. Kendisi de surekli dile getirir soylerdi cok guzelsin diye fizigimi cok severdi ama bi bebek dogurdum cani sagolasica beni bir hale soktu ki :D bana ozenerek bakan kadinlar nasil kilo aldin oyle diyo. Aynaya bakiyorm bu ben olamam diyorum cunki ilk kez boyle kilo aldim. Fizik denen birsey kalmadi ayicik gbi oldum. Ama esim hoc degismedi hala begendigini soyler makyaj yapinca yapma der kiskanma neyimi kiskaniyon der gulerim yaparim :D yakisan kiyafetlerime yakismadi baska giy der bilsigim icn bende onu giyerim tabi :D her halimi seviyo biliyorum ama ben kendimi sevmiyorum o yuzden tasiniyim jnsallah spor salonu evime yakin olur da giderim bir an once eski halime donerim

tarafından
Ayni şekilde  bende
0 oy
tarafından
Benim eşim de sade seviyo makyaj yaptırmaz bana hiç yakışmıyor sana sen makyajsız güzelsin der ondan yapmam giyinme konusunda pek ortak görüşümüz yok ben evde genelde pijama giyerim dışarda spor tarz severim eşim de evde de dışarda gibi giyineyim dışarda da şık olayım ister 
tarafından
Zaten ben sadeliği seviyorum diyen erkeğe inanmıyorum
tarafından
Niye ki
0 oy
(9,513 puan) tarafından
Öyle der ama yeri gelir giyer takistirrim olsun çok salmak iyi olmz

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 677 göst.
0 oy
10 cevap 826 göst.