0 oy
13,398 göst.
Aile kategorisinde (564 puan) tarafından
Ya kızım küçük Bi parça oyun hamuru yedi ağzına attığını gördüm kaşla göz arasında yuttu birşey olur mu ki her şey normal görünüyor. Kızım 2 yaşında 

7 Cevaplar

0 oy
(8,590 puan) tarafından
Umarım bise olmaz. Benimkide oturuyor başına 5dk oynuyor kalkıyor. 2 yaşında oyuncaklarlada oynamiyo.  Nasıl memnun ediyorsun  kızını sen cnm ? :/
(564 puan) tarafından
Aslında bugüne kadar hiç ağzına attığını görmedim 3 aydır falan oynuyor ilk defa böyle birşey yaptı şaşırdım vallahi. Araştırdım nette birşey olmaz yazıyor ama bilemiyorum öyle içim içimi yiyor.
-Reklam-
0 oy
(260 puan) tarafından
Birşey olacağını düşünmüyorum için rahat edecekse götür midesini yıkasınlar benim kızımda iki yaşında ilk yürümeye başladığında balkonda karınca yakalayıp yiyordu niyeyse o geldi aklıma ;))) çok tehlikeliler ya minikler
(564 puan) tarafından
Bekliyorum canım takip ediyorum. Bugün uyumamıştı. İlk defa sesimi yükseltti yavruma ağlaya ağlaya uyudu :(
(260 puan) tarafından
Oda korkmuştur bir yandan iyi olmuş birdahaki denemesinde aklına gelirde yapmaz hanımefendi ;)))
0 oy
tarafından
Afiyet olsun o zaman ne diyelim gitmiş artık giden sjsjsjsjsj bir şey olacağını pek sanmıyorum çünkü çok fazla çocuk yutuyor için rahat etmezse de bak netten belki evde yapılacak bir şeyler vardır 
(564 puan) tarafından
Baktım canım birşey olmaz yazıyor çoğu yerde ama içim içimi yiyor yine de korkuyorum. İçinde kim bilir neler var baktım kutusunda da içindekiler kısmı yok
tarafından
Yoğurt falan yedir bari o da zehirlenmeye kullanılıyor ama ver yine de birkaç kaşık tuvaleti gelince çıkarır alttan inşallah
0 oy
(46 puan) tarafından
Benim kızım da 3 yaşında hamur yedi ki hep hozukuz üzerindeydi bu hamur yeme tehlikeli olduğu için babası ayrı ben ayrı ayrı tembihliyorduk odasında hamur oynuyordu hep odasının önünden geçip hep iş yapıp hemde kızımı denetliyordum bı geçtim birşey yok normal oynuyor bir dakka sonra tekrar geçtim baktım ağzını oynatıyor ağzını açtım ki içi hamur dolu hemen babasını aradım götürdük hastaneye film vs çektiler çok sukur temiz çıktı bı iki tetkik daha yaptilar çıktık hastaneden Eğer ki Allah korusun tam tersi bir durum olsaydı polise haber veriliyormuş hastaneden öyle denildi sonra tabi bir yıl hiç oyun hamuru vermedik tabi kreşe basliyana kadar yinede extra olarak vermiyoruz oynaması için Allah korusun tüm yavrularımızi 
(564 puan) tarafından
Küçücük Bi parçaydı ağzında görmemle yutması bir oldu daha vermem zaten asla anca kreşe falan gidince öyle oynar artık
(46 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun
0 oy
(8,028 puan) tarafından
İnşaAllah bir şey olmaz ama canım kendin evde yapsan. Tarif de verebilirim
0 oy
(128 puan) tarafından
Benimde 10 aylik kizim minicik bi parca bulaşik sungerini isirdi yuttu ama bisi olmadi sükür 5 gun oldu olali senkinede bisi olmaz canm insalah fazlami yemis 
(564 puan) tarafından
Küçücük birşeydi sanırsam canım çiğnerken gördüm sonra kaşla göz arasında yuttu
(128 puan) tarafından
Bisiy olmaz cnnm ya bnm kizim poşet yuttu bi defada kakasindan cikti
0 oy
tarafından
Bişey olmaz xnm olsaydı bana olurdu 2inci sınıfa giderken küçük misket halinde oyun hamuru yutmuştm hiç bişey olmamıştı gerçek hamur zannedip yutmştm ama hiçbişey olmamıştı içini rahst tut sen
(564 puan) tarafından
İnşallah allahın izniyle birşey olmaz canım

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 130 göst.
5 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Seri (1,973 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 162 göst.
4 Mart 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,149 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 125 göst.
11 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,264 puan) tarafından soruldu