0 oy
1,961 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Asla insanları giydiği yegidi gezdiği ile yargilamadim. İnsanlar beni ilgilendirmiyor hatta benim en iyi dostum siyah çarşaflı bekar biri. Buna rağmen bu muamelede resmen tiksindim. Bu resmi WhatsApp duruma attım. Komşum cevap yazmış. İki ay önce doğum yaptın utanmadinmi hadi onu geçtim 5 yaşında kızına ne dicen kocamiz oğlumuz var dedi.

Bende seninki koca da benimki süs biberi mi dedim. Kocana oğluna soyle gözlerine dikkat etsinler dedim. Allah için ya kime de göbeği açık da giyerim askılı da 

image

82 Cevaplar

0 oy
(2,772 puan) tarafından
Yazıyı okurken resimde don atletle karşılaşacağım sandım bu resimde ne var ki  gayet normal kadının içi fesat yada seni çok kıskandı 
tarafından
Kıskanacak bir durumu da yok hali vakti çoluğu çocuğu herşeyi muntazam ama artık konuşmayacagm kafam rahat
-Reklam-
0 oy
(2,052 puan) tarafından
Bu arada gözelrim tek şuraya takildi 10 gun once dogum yapmana ragmen göbeğinin olmamasi :'(:
tarafından
10 gün değil kiz 4 ay oldu. Komşum öyle yazmış laf olsun diye. Normalde 4 ay
0 oy
(2,323 puan) tarafından
Kocasını öyle alıştırmasın o zaman o ne öyle karısının tlfonunda ki kadın durumlarına mı bakıyor.. 
tarafından
Vallahi bende ondan şüphelendim ve engelledim
0 oy
(238 puan) tarafından
Hem fesatlık hem cahillik. Bence umursama demekki onların kocalarının gözleri dısarda senlık Bi durum yok :) 
tarafından
Aynen oylee
0 oy
(379 puan) tarafından
Tobe tobe bacım boşver masallahin var taş gibi hatusun o kiskanmis bence ;)))) seni 
tarafından
Ayy teşekkür ederim :D
0 oy
(3,842 puan) tarafından
Oneymis attgin fotodan kimsin acaba diyeydin bosver takma kafana 
tarafından
Çok teşekkür ederim engelledim zaten artik
(3,842 puan) tarafından
En iyi iyilikle cvp versen anlamaz bi laf desen ipi  n icunu kacirip bisey der em iyisi engelemek
0 oy
(1,792 puan) tarafından
Belki seni maneviyat olarak uyarmak istemiş olabilir ki uyaricak birşey yok ama kocasının bilmem kimin gözünu mümkünse kendi kocası düşünsün hadsiz 
tarafından
Uyarsa başım gözüm üstüne gerçekten dinlerim ama bu uyarmak değil ki bu yargilamak
(1,792 puan) tarafından
Takma bence durumlarını da kapat o dengesize
tarafından
Aynen haklısın yaptm hemen
0 oy
(5,946 puan) tarafından
Ozaman  onun  Kocası  oğlu  sapık  başka  birsey  değil  

Hiç bir şey yok  fotoda  gayet  normal bir  foto 
tarafından
Teşekkür ederim vallahi rahatladım ya
0 oy
(8,080 puan) tarafından
Ben kimsenin çarşafına esarbina asla laf etmedim saygı duydum bugüne kadar asla da etmem çünkü beni ilgilendirmez ama benim giyimime laf söyleyen çok oldu çevremde. Yetiştirilme tarzı ve saygı diyorum. Allah burun verdi diye herşeye sokabilceklerini sanıyorlar yazık ☺
tarafından
Hahahahaaaa valla güldüm :D
(8,080 puan) tarafından
Gül kiz zaten boşver kendi giyemiyor yada vücudu senin kadar güzel değil diye hırslandı belkide gül geç ☺
tarafından
Hiç alakası yok kii kendinin fizi bana bin basar sarışın yeşil gözlü 90-60-90 harika bir kadın ama artık gozumde çok çirkin :D
(8,080 puan) tarafından
Kalp gözü cirkinse o güzel gözler ne fayda bebeğim:D
0 oy
(1,570 puan) tarafından
Ben direk iki ay once  dogum yapmis olmana baktim kilolar nereye gitti :)
tarafından
Bilmiyorm ki kafayı yicem ya. Bebek maması yiyorum kilo almak için ama tık yok
(1,570 puan) tarafından
Ya ne aliyorsun böyle olmak istoyen cok Kadın var
tarafından
Basım dönüyor sağlık problemleri oluşuyor ya valla daraldim :D
0 oy
(927 puan) tarafından
Bu resimde ne mi var ???

Taş gibi bi hatun ve minnak çocuğu var :) 

Kendinde yorum yapma hakkını nasıl buluyorlar anlamıyorum boş insanlar boş işler. 

Kapalı açık fark etmez herkes kendinden sorumlu 

Erkekler kendi nefsini korumak zorunda çabalaması gerekn onlar .

Bende kapalıyım açık olan arkadaşlarım cevremde var.

Ne benim kapalı olmam nede başka birinin açık olması kimseyi ilgilendirmezzzz
tarafından
Ayyy teşekkür ederim :) o kadar haklısın ki işte düşünmek bedava bsi ama kullanmıyor sanırım
(927 puan) tarafından
Rica ederim canım
Öyle insanlara bas engeli geç :)
0 oy
(1,543 puan) tarafından
Kimse kimsenin namus bekçisi değildir hangi akla hizmet öyle bir şey yazabiliyor istersen şort askılı resim atarsın kime ne ya herkes kendinden mesuldur tobe ya böyle insanlara deli oluyorum komşunun oğlu kocası hiç dışarı çıkmıyor mu dışarda millet nerdeyse hep çıplak gözlerini bağlasın ozaman böyle pis düşünen zihniyetler yüzünden ilerleyemiyoruz ayrıca kıyafetinde ben açıklık göremedim gayet normal
tarafından
Ay vallahi içim rahatladı ya birde kusur arayıp durdum fotoğrafta
0 oy
tarafından
Allah akıl versin 

Ben böyle manyaklarla ilgili post açınca inanmayanlar vardı 
tarafından
Nereye inanmıyorlar yaa valla az bile bu bana söylenen. Daha neler yaşayan vardır kim bilir
tarafından
Bacım ben eşimle işyerine yemek gönderdim kadının kocasida yemiş bana neler dedi bir bilsen sonra benim yemeklerini beğenmiyor diye
0 oy
(14,081 puan) tarafından
Kimse kimsenin giydigine karışmasın artık ya sende onun ağzının payını ver yerini bilsin 
tarafından
Aaah bu saate kadar sustugum hataymis. Hakkisint
0 oy
(441 puan) tarafından
Hey Allahim Yarabbimm nedir yani ne var bu fotoda? Sorun sende değil canim karşıda 
tarafından
Hay teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Onu bunu gectim bacim 2 ay once dogum yapip nasil  o halde kaldın banada anlat
tarafından
Yok kız 4 ay oldu doğum yapalı. Komşum öyle yazmış bir hararetle. Ama normalde kilo almaya çalışıyorm inşallah bende alamıyorum
0 oy
tarafından

Baktım ama açıkta bir şey görmedim  :)

Kıskançlık yapmış olabilir durumunu gormene izin verme demekki senin başka bir resmini eşini görmüş ne güzel kadın fiziğe bak demiştir yine görüp yine aynısı der diye korkmuş demekki

tarafından
Kız kendinin fiziği yemin ederim bana bin basar çok da guzel bir kadın. Ama engelledim artık nasıl fesatsa
0 oy
(421 puan) tarafından
Ben senin yerinde olsam o kadını engeller silerim eşime de söylerim bi kapısını çalsın höst desin öyle herkese laf edemez kafasına göre haddini bilsin saygısız 
tarafından
Bu iki oldu zaten artık yeter soylicem eşime işten gelince. Engelledim bu muhabbetin üzerine
0 oy
tarafından
Zihniyete bak =/ derviş in fikri neyse zikri de o olurmuş güvenmiyorsa kocasına oğluna salmasın sokağa kadınlara mahana  bulmak yerine iyi eğitimli bir es le evlenip güzel eğitilmiş erkek çocuk sahibi olsunlar erkek 9 akli ile bir nefsime hakim olamıyor kadın bir aklî ile.9 nefsine gem vuruyor 
tarafından
Oyyyy ne güzel demişsin ağzın bal yesin ya ben bunu söylerim ona kendim yazmış gibi :D hakkını helal et :D
tarafından
Haha helal olsun canım benim ") söyle anlarsa tabi
0 oy
(5,405 puan) tarafından
Acaba kötü niyetle demedi mi hani 2 ay önce doğum yaptın hemen zayıfladın eski haline döndün anlamında mi dedi. 
tarafından
Kendisi coook daha güzel bir kadın bunu sanmıyorum bu yüzden anlamadm zaten valla
(5,405 puan) tarafından
Güzeldir ama öz güvensizdir

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 157 göst.
21 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde poyraz3307 (180 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 236 göst.
16 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 682 göst.
11 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Zhlfrk (7,637 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 255 göst.

407,213 soru

12,222,900 cevap

36,818 kullanıcı

...