0 oy
717 göst.
Diğer kategorisinde (388 puan) tarafından
Bir ay önce doğum gunumdu eşim hediyeni maaşı alınca alacağım dedi bende tamam dedim,bugün maaşını aldı bende akşam ağzını aradım vs. Hiç oralı bile olmadı. Dalga geçer gbi. Şimdi konuşmuyorum odama çekildim telle uğraşıyorum. Bı ay sonra da hem evlilik yıldönümümjz hemde ilk anneler gunum olacak . Yine bişey yapacağını falan sanmıyorum. Ama insanı beklentiye söküp da oralı olmaması beni sinir ediyor. Verdiğim değeri görmemek de .

11 Cevaplar

+3 oy
(2,333 puan) tarafından

En İyi Cevap
Linclemeye gerek yok. Kimi insan için boş gelir kimi insan için özel gün önemlidir. Kız geçip kilo kilo altın istememiş belki bir yazma, toka yada bir çiçek bile olsa mutlu olacak. Özel günlerde hatırlanmak değer verildiğinin gösterilmesi bence güzel birşey. Her insanın duyguları, bakış açısı, düşüncesi bir değil. 
(388 puan) tarafından
Aynen . Dusunulmek herkesin olduğu gbi benimde hoşuma gider. Ki bide öyle deyip beni beklentiye soktu. Şimdi de geçiştirmesi zoruma gitti açıkçası. Zaten öyle büyük şeyler beklemiyorum çünkü onun da durumunu biliyorum zaten
(2,333 puan) tarafından
Belki sürpriz yapacaktır canım o yüzden hiç çaktırmamıstir öyle düşün. Ama eğer yarın öbür gün sorarsa neden böylesin diye saklayıp kötü olmaktansa direk olarak soyle anlasın hatasını. Beklentiye sokup bir çiçek bile almamana üzüldüm diye. Yoksa hakliyken haksız olursun. Sebepsiz yere surat asiyorsun der. Erkek milleti biraz dar bakıyor özel günlere, biz kadınlar gibi ince düşünceli değiller. Gerçi bazen de erkekler önem veriyor kadınlara saçma geliyor. Mesela burada yazılanlar gibi. Gercekten her insanın düşüncesi farklı oluyor.
(388 puan) tarafından
Aynen canim. Herkesin düşüncesi zevki farkli
-Reklam-
+6 oy
(1,118 puan) tarafından
Bugüne kadar doğduğum için eşimden sürpriz hiç beklemedim. Beklemem de. Evlilik yıl dönümlerimizde de hediye almadı istemem de.. İçinden gelirse günün ne önemi var.. Benim için mutfağa girip kahvaltı hazırlaması ya da ev temizliğinde sen yoruldun ben evi süpüreyim ya da sen silme camları ben sileyim demesi yeterli oluyor..

Boğazımızdan kısıp da elime koluma veyahut üstüme giyeceğim takacağım hediyeleri ve solacak olan çiçekleri sevmiyorum sevemiyorum bir türlü.. 
(5,724 puan) tarafından
Şiir gibi yazmışsın vesselam++
(454 puan) tarafından
++++++ size
(388 puan) tarafından
Haklısınız elbette. Ama insanı beklentiye sokması siinirimi bozan. Madem almayacaksin yada yapmayacaksın neden yapacağım falan dersin ki
(1,118 puan) tarafından
Belki yapacak ama şuan yapmak istemiyor. Belki ansızın yapacak ve sizi mutlu edecek. Neden gününüzü mahvediyorsunuz? Anı yaşayın mutlu olun boşverin.. Sevdiklerinize sarılın darılmayın.  Vardır bunda da bir hayr deyip geçin.. Ayrıca geçmiş doğum gününüz kutlu olsun.. ❤️
(388 puan) tarafından
Teşekkür edwrim sağolun.
0 oy
(8,062 puan) tarafından
Allah huzur versin. Zoraki yaptığı birşey seni ne kadar mutlu edecekti?
(388 puan) tarafından
Önemli olan hediye değil. Alacağım deyip  şimdi oralı olmaması. Yoksa ağzınla istedigim hediyeyi zaten kabul etmem.
0 oy
(136,895 puan) tarafından
hediye almasi bu kadar onemlimi
(388 puan) tarafından
Alacağım deyip şimdi oralı olmaması .
(136,895 puan) tarafından
almazsa almasin zaten alicam diyip almadiysa hic umursama trip atmaya degmez
(388 puan) tarafından
Haklısın ama bende bekledim yani öyle deyince.
0 oy
(52,304 puan) tarafından
sende ona alma doğum gününde
(388 puan) tarafından
Doğumgünü yapmayacağım dedim yine yaptım.
0 oy
tarafından
Aman boşver ya ağzınızin tadı olsunda hediye işi boş iş
(388 puan) tarafından
Beklentiye sokmasa sorun yok da . İnsanı beklentiye sokuyor
tarafından
Girmemiş gibi yap sende hem zorla alınana hediye ne anlamı kaldı ki
(388 puan) tarafından
Zorla almasını elbette istemem. Zaten şimdiden sonra da alsa da kabul etmem
0 oy
tarafından
Zorla aldirsan mutlu olucak mısın 
(388 puan) tarafından
Zorla aldırmak değil ki. Parası olunca alacağını söyleyip şimdide geçiştirmesi
tarafından
Belki önümüzdeki ay alicak evlilik yıl dönümünüz ya bekle biraz daha tek tek almaktansa buyuk bi supriz yapiyim diye düşünmüş olabilir
(388 puan) tarafından
İnşallah bakalım gorecegiz
0 oy
tarafından
valla canim eslere birakirsan bekler durur sinir oldugunla kalirsin. bak ne istiyorsan goster bunu alabilirsin canim yorulma de.. yani biz kadinlar da yapmasi gerekeni inatla bekleyerek hata ediyoruz cunku yapmiyorlar..
(388 puan) tarafından
Erkekler düz mantık evet illa ne istediğini söyleyeceksin . Düşünüp biseyler yapmak onlara zor geliyo.
tarafından
oyle bir yapiya sahip olmamasi ile alakali yani oylesi denk geldyse baska sorunun yoksa kabul etmekten baska sansin yoj
0 oy
(5,724 puan) tarafından
Ben olsam onun almasını beklemeden ben supriz yapardim sarılırdım birde oh mis
(388 puan) tarafından
Kendime mi sürpriz yapsaydım
(5,724 puan) tarafından
Canım evlilik yıl dönümü yaklaşıyor dediniz bu ortak bişey olduğu için smdi bişey yapmadiysa bidakine siz yaparsniz onu demek istedim
(388 puan) tarafından
Hmm anladım. Ben doğum günü için dediniz sandım. Teşekkürler yorumunjz icin
(5,724 puan) tarafından
Allah sağlık huzur mutluluk nasip etsin.. ağzınızin tadı bozulmasın
(388 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
tarafından
Haklısın ben de üzülüyorum hiç almaz eşim bana 
(388 puan) tarafından
Evet yaa insan sevildiğini hisssetmek görmek istiyor. Yoksa gösteriş vs yapmak için degil
0 oy
tarafından

3 yıllık evliyim bir kere anneler gününde bir buket nergis aldı:Dbenim kocişte hiç hediye almaz da olsun canı sağ olsun 

(388 puan) tarafından
Üç yılda bir . Kırk yılda bir değilmiş en azından:)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 443 göst.
9 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde Babysmom (774 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 789 göst.
30 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 763 göst.
14 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Babysmom (774 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,306 göst.