0 oy
330 göst.
Diğer kategorisinde (689 puan) tarafından
Aciktan adalet okuyorum bittiginde kpss ye girip kismetse atanmayi planliyorum (bu sene 76 aldim ama mezun olmadigimdan ise yaramiyor)calisma sartlarininda endiselerim var kimisi cok ovuyor kimisi sakin bulasma zor is diyor cocugum 9 aylik atan diyene kadar 2.5 3 yasinda olur diye tahmin ediyorum krese vermeyi planliyorum cok mu erken olur bilmiyorum 

3 Cevaplar

0 oy
(5,373 puan) tarafından
Katiplik için puan tutarsa mülakat var canm 
(5,373 puan) tarafından
Valla büyük toplantı masası gbi bşy etrafına 10 kişi fln oturuyosun  başsavcı giriyo mülakata çok gergin bi ortam oluyo adamın başsavcı olması yetiyo zaten :D
(689 puan) tarafından
Aman o da insan bende en fazla ise almaz
(5,373 puan) tarafından
Kız ordaki kelime sayına bakıyolar adam almıyo işe atıyorum en yüksek 100 kelime yazan oldu sonra 98 95 vs 10 kişi alcak mesela sıralıyo işte en çok kelime yazan 10 kişi alınıyo bi de noktalama işareti vs yanlış yazdıkların sayılmıyo zor biraz hakkında hayırlısı inşallah
(689 puan) tarafından
Ben mulakat icin dedim canim biliyorumkelime sayisini onemsediklerimi ona gore siralama oldugunu kiz
(5,373 puan) tarafından
Hee bi de ondan sonra mülakat var dimi üfff
-Reklam-
0 oy
(7,654 puan) tarafından
Arkadaşım 81 le atandı klavyede de hızlıydı zabıt katiplerinin hafta sonlarida nöbetleri oluyor tabi ki maaşa cok cüzi bi rakam yansıyor 
(689 puan) tarafından
Yani sence calisilabilir guzel bir meslek mi
(7,654 puan) tarafından
Çalışılabilir güzel bunlar benim icin göreceli ama stresli bir meslek olduğunu arkadaşımdan biliyorum işini seversen ve pratik biriysen yaparsın
0 oy
(12,777 puan) tarafından
Her işin kendince zorluğu var önce puan sonra klavye sınavı sonra sözlü mülakat var cnm 

Sen elinden geleni yap katiplik olur sonra çalışırsın 5 sene dolunca mudurluk sınavlarına vs girersin ilerleyen zamanda 
(157 puan) tarafından
Tmm canim turkce kitabı almak istiyorum ara verdim ben özel sektördeyim esko yayınlar kalmamış onerecegin yayın var mı
(689 puan) tarafından
Ben hep benim hocamdan calisiyorum yani populer olan o bide pegem var benfr memnunum ikisindendr
(689 puan) tarafından
+90 507 217 85 17 nu num fotokopi numaradi ben burdan siparis ediyorum wp dan yaz liste atiyorlar yari fiyatina tum kitaplar
(157 puan) tarafından
Tmm canim sağol yarin yazayım
(157 puan) tarafından
Benim hocam kitaplarını gördüm coğrafya kıtabina bakmıştım ama almadım bu numa yazarım bi

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 513 göst.
25 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Canan can (232 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 252 göst.
15 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Babiyakus (502 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 469 göst.
10 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

406,074 soru

12,173,960 cevap