0 oy
169 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Sağ tarafta bir ağrı var yatakta yan dönmeme bile müsade etmedi geriliyor sanki bebisko orada toplanmış gibi. Size de oldu mu böyle yaa tedirgin oldum sabah sabah. 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kaç haftalik hamilesin
tarafından
13 +3 olduk bugün
tarafından
Ama daha çok küçük hareketlerini hissediyor musun
tarafından
Eğer oysa hissettiğim evet bazen aşırı hareketleniyor aceba gaz mi diyorum ama gaz tek yerde durmaz karnın içinde gezer değil mi?
-Reklam-
0 oy
tarafından
Banada oluyor aynısı şimdi birde doğum pozisyonu aldı başını aşağıdan ayaklarını yukarıdan bir yittiriyor insan ister istemez alttan tutma isteği duyuyor çıkacak diye "D ayaklarını sağ kaburgama dayıyor ki şimdide aynı pozisyonda ovala ovala çektirmeye çalışıyorum ama paşanın beni taktiği yok ")
tarafından
Kız bende geçen gittim ama küçük daha benim minnak bugün 13+3 oldu aşırı hareketli maşallah bebisime :D ölçüm yaptırmadı dana neyse bugün sabahtan beri ağrı var geçmedi sanki bir yere toplanıyor gibi ama çokta küçük toplanabilir mi onu da bilmiyorum
tarafından
Ben senin haftan daha büyük sanıyordum kız ") demekki bebek sağ tarafında benimde sağım daydı ilk zamanlarda karnımın tek taraf-ı büyüdü uzunca bir süre sonra her yer orantılı oldu gören bi şaşırıyordu bu nasıl karın diye "D
tarafından
Yok anam yok hala 13 haftaligiz zaman da geçmiyor ama beni benden alıyor hiperaktif mi olacak nedir kollar bacaklar da durmuyor hiç gotunu dönüyor habire kendi kendine içeride bir devlet kuruyor galiba ben böyle deyince Allah Allah hiç bende öyle şeyler olmadı diyorlar bende diyorum benim bebe cins sjsjsjsjsj :Dd ana düşmanı
tarafından
Hahahahahah ") daha şimdi kelebek uçar gibi oluyorda büyüyünce daha bir perişan ediyo benimkide sabaha kadar hiç durmaz sabah kalkarım ki etlerim acıyor artık kim dövdü len beni sabahaca diyom "D hahahah ay çok fenalar allahım esirgesin
tarafından
Ben son ayları tahmin bile edemiyorum bacım Allah sana da sabır versin bu gidişle ben son aylarda saçlarım diken diken gezeceğim :Dd
tarafından
Hahaha o günlerini de görürüz inşallah ") ben aynı öyleyim küçük saçlarım hep havada sinir tavan hormonlarım halay çekiyor icimde bi bakıyorsun oturmuş ağlıyorum sonra gülüyorum arkasına bir cinnet geçiriyorum bir tane çikolata sokuyorlar ağzıma yatışıp oturuyorum "D hahahah
tarafından
Ben adet olmadan önce o kadar sinirli geziyordum ki ortada eşim poşet poşet çikolata alır gelirdi garibim hiç konusmazdi üstümü örter sıcak su torbasını doldurur getirirdi ne desem tamam derdi sjsjsjsjsj korkunun gözünü seveyim desene son aylarda yine aynı olacak :Dd ama çok güzel bir duygu elim istem dışı karnıma gidiyor bazen oturup aglayasim geliyor neden daha önce elimi karnima koymadım diye hormonlar iş başında sjsjsjsjsj
tarafından
Hahahahaha sorma valla "D
tarafından
Aaah ahh benim gibi duygusuz diktatör biri şimdi dizilerin duygusal sahnelerine ağlıyor sjsjsjsjsj :Dd
tarafından
Bende cizgifilme ağlıyorum diziye ağlıyorum sokakta ac bir ko pek gördüm oturdum ağladım ben sana niye yiyecek bir şey almadım ki diye ")
tarafından
Karnım acıkınca aglayasim geliyor benim de sjsjsjsjsj doğumdan sonra çabuk duzeliriz inşallah yaa bu ne böyle ona ağla buna ağla :D
tarafından
Valla düzelirsin diyemem "D ama du bakalım hayırlısı insan anne olunca çok yufka yürek oluyo
tarafından
Ben yufka yürekli olamam gibime geliyor sjsjsjsjsj aşırı sert biriyim bildiğin diktatör yani eşim dalga geçerdi senin çocukların da senin gibi olur minik diktatörler diye o zaman arkadaştık tabi sjsjsjsjsj
tarafından
Belli olmaz ne diktatörler ne gaddarlar gördüm ben anne baba olduktan sonra buz gibi eriyen "D allah o merhameti yüreğine veriyor her türlü
tarafından
Biri de ben olurum gibi demi sjsjsjsjsj

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 66 göst.
0 oy
3 cevap 102 göst.
19 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 332 göst.
+2 oy
7 cevap 110 göst.