0 oy
167 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Sağ tarafta bir ağrı var yatakta yan dönmeme bile müsade etmedi geriliyor sanki bebisko orada toplanmış gibi. Size de oldu mu böyle yaa tedirgin oldum sabah sabah. 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kaç haftalik hamilesin
tarafından
13 +3 olduk bugün
tarafından
Ama daha çok küçük hareketlerini hissediyor musun
tarafından
Eğer oysa hissettiğim evet bazen aşırı hareketleniyor aceba gaz mi diyorum ama gaz tek yerde durmaz karnın içinde gezer değil mi?
-Reklam-
0 oy
tarafından
Banada oluyor aynısı şimdi birde doğum pozisyonu aldı başını aşağıdan ayaklarını yukarıdan bir yittiriyor insan ister istemez alttan tutma isteği duyuyor çıkacak diye "D ayaklarını sağ kaburgama dayıyor ki şimdide aynı pozisyonda ovala ovala çektirmeye çalışıyorum ama paşanın beni taktiği yok ")
tarafından
Karnım acıkınca aglayasim geliyor benim de sjsjsjsjsj doğumdan sonra çabuk duzeliriz inşallah yaa bu ne böyle ona ağla buna ağla :D
tarafından
Valla düzelirsin diyemem "D ama du bakalım hayırlısı insan anne olunca çok yufka yürek oluyo
tarafından
Ben yufka yürekli olamam gibime geliyor sjsjsjsjsj aşırı sert biriyim bildiğin diktatör yani eşim dalga geçerdi senin çocukların da senin gibi olur minik diktatörler diye o zaman arkadaştık tabi sjsjsjsjsj
tarafından
Belli olmaz ne diktatörler ne gaddarlar gördüm ben anne baba olduktan sonra buz gibi eriyen "D allah o merhameti yüreğine veriyor her türlü
tarafından
Biri de ben olurum gibi demi sjsjsjsjsj

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 66 göst.
0 oy
3 cevap 102 göst.
19 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 332 göst.
+2 oy
7 cevap 107 göst.