+3 oy
2,093 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (763 puan) tarafından
Covidde 7.gunumuz geceden beri nefes darlığı başladı dağ gibi adam resmen inliyo delircem ya canımın acısını anlatamam şu hala hafife alanların Allah belasını versin onlwr yuzunden bitmiyor kocama bişey olsa ben naparim yavrum napar

54 Cevaplar

0 oy
(3,163 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun cnm rabbim şafi isminin hürmetine şifa versin inşallah canım bela okuma döner gelip seni bulur allah korusun
(763 puan) tarafından
Allahım göstermesin amiiin
(3,163 puan) tarafından
Amin amin kendine çok dikkat et bol bol dinlen inşallah geçer
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah acilen sifa versin allahm şafi ismiyle sifa versin :((( yavrun ve sana bağşlasn rabbim ama beddua etme kesinlikle sana döner islah etsin de bence canım cok cokk üzüldüm yemin ederim 
(763 puan) tarafından
Bı an şeyiyle oldu yoksa ağzıma dahı almam bela lafını... Rabbim kimseye vermesin
0 oy
(1,012 puan) tarafından
7-8-9. Günler çok zor geçiyor diyorlar canım Allah şifa versin 
(763 puan) tarafından
Ya daha kötü olcak yani :( amiin canım amiin
(1,012 puan) tarafından
Daha bı aziyormus o günlerde ağrılar canım sen bı beyran çorbası yap her gün için çok iyi geliyor
(763 puan) tarafından
Tamam Allah razı olsun gerçekten
0 oy
tarafından
Hastaneye neden gitmiyorsunuz cozum bulurlar nefes darligi icin .allahim sifa versin canim benimm
(763 puan) tarafından
Aradık canım olabilen bir durum dediler amiiin Allah razı olsun
tarafından
Aa o zaman atlatir insallah kuzum benim hep dua et kuran oku bol bol namaz kil dua et tesbih zikir cek
(763 puan) tarafından
Tamam canım ayağınıza taş değmesin
0 oy
(33,512 puan) tarafından
Allah şifa versin inşallah canım yine de bela okuma Allahından bulsun o sorumsuz pislikler. Burda bile o kadar görüyoruz ki hala misafirlik peşinde olan gezip tozan bişey olmaz diyen dengesizler dolu ortalık Allahından bulsunlar 
(763 puan) tarafından
Dediğim onlara dokunmuş olmalı zaten dikkate edilse topluca biticek kimse canını kaybetmiycek...
(33,512 puan) tarafından
Vebali onların boynuna canım allah soracak hesabını
0 oy
(3,620 puan) tarafından
Allahm sifa versin canm.evdemi tedavi oluyor.
(763 puan) tarafından
Amin canım evet evde
(3,620 puan) tarafından
Nefes darligi baslarsa gelin falan demediler mi
(763 puan) tarafından
Yok demediler aradım da normal kontrol edin dediler herkeste farklı semptom gösteriyi ya
(3,620 puan) tarafından
Sag salim atlatsin insallah canm.
(763 puan) tarafından
İnşallah canım inşallah
0 oy
(15,132 puan) tarafından
Allah şifa versin kuzum
(763 puan) tarafından
Amin canım benim
0 oy
(438 puan) tarafından
Ya zaten üzgün insana bela okuyorsun diye üstüne gidiyorsunuz insan canı yanarken belada okur isyanda eder herkesin günahı sevabı kendine az akıl vermeden durun be ya. Sizede geçmiş olsun.
(763 puan) tarafından
Teşekkür ederim Allah razı olsun artık bişey demiyorum insanlara
0 oy
tarafından
Bela

Çok yanlis belkide senin eşinde bilmeden birinin yanına uğramış başkasına da bulstirmis  siz siz olun bela okumayın öyleyse her kapan insan bela okusun

Yapmayın lütfen

Rabbim şifa versin eşine ve tüm şifa bekleyenlere
(763 puan) tarafından
Ben bulaştırana bela okumadım lütfen yapmayın sorumsuzca gezen yok AVM yok kongre yok piknik yok misafirlik diye insanlara dedim yani benimkine bjrimden geçti herkes atlatsin eşim kimseye bulastirmasin benim demek istediğim o değil insanın açısı var
tarafından
Tmm çok haklısınız ama herkesi kendinizden bilmelisiniz bela kötü bişey tekrardan rabbim şifa versin anlıyorum uzgunsunuz ondan söylemiş olmalısınız:(
0 oy
(2,246 puan) tarafından
Allah şifa versin biran önce iyileşir inşallah buraya kocam iyileşti yazını da görürüz 
(763 puan) tarafından
;( kız o kadar çok seviyorum ki onu ;(( amiiin
(2,246 puan) tarafından
Oy kuzum benim düşüncesi bile kötü koca sevilmezmi rabbim sanada sabır versin güçlü ol iyileşecek Allahın izniyle
0 oy
tarafından
Canım çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin sana evlatlarına  bağışlasın  inşallah. 
(763 puan) tarafından
Amiin
0 oy
(1,106 puan) tarafından
Rabbim şifa versin inşallah canım 
(763 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(2,588 puan) tarafından
Rabbim şifa versinn canımmm 
(763 puan) tarafından
Allah razı olsun canım