0 oy
188 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

kizlar hamile bolumunde sordum ama cevap alamadim fikri olan var mi?

image

1 cevap

0 oy
tarafından
Hacamat yaptir canım eğer hamile değilsen. Sünnete uygun olsun tabi şifa Allahtan faydasını görürsün 
tarafından
aman linç yiyenler de bosuna yemiyorlar.burda çok saçma sapan muhabbetler de var.haklisindir büyük ihtimalle linç etmekte :)
tarafından
Allah hayırlara kucağını doldursun.  Acını unuttursun
Rahat ol düşünme pek birsey bir de eğer cektirmediysen rahim filmi cektir canım.
tarafından
amin inşallah canim yok rahim filmi cektirmedim. eşim de sperm az ve kalitesizdi ilaç kullandı 2 ay.ilaclar bitince hamile kalmıştım.ustunde pek durmadık korunmadik ama çok kafaya da takmadık hayırlı zamanda olsun insallah
tarafından
Amin inşallah.. Bende hamile kalamadım uzun süre sonra tek tuple hamile kaldım düştü o ay yine kaldım.dogum yaptım bebegim 3 aylıkken tekrar kaldım.  Allahim sana da böyle versin bereketi :)))) olacak olduğu zaman tek bir tanesi bulur bırakır ama erkekteki sorun bir tık bizlerinkinden önemli aslında
tarafından
allah bir alip 2 vermiş sana ne güzel maşallah :) amin canim evet erkeklerinki biraz daha önemli oluyor.cok iyi bir doktor bulmuştuk önce allahın takdiri elbette.onun gediği ilaçların da faydası oldu.biraz daha deneyeceğiz olmazsa aşılama düşünüyoruz hayırlısi nasip.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 240 göst.
19 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde clk38 (1,572 puan) tarafından soruldu
+3 oy
55 cevap 1,859 göst.
11 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Napcanadimi (695 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 123 göst.
+1 oy
6 cevap 241 göst.
10 Ocak 2025 Diğer kategorisinde UykusuzBirAnne (1,291 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,496,104 soru

24,440,171 cevap

353,226 kullanıcı

...