0 oy
164 göst.
Diğer kategorisinde (274 puan) tarafından
Yemekti bulaşıktı temizlikti çocuktu derken cok yoruluyorum kosturmaktan bi deri kemik kaldım 168 boyum var kilom 48 düşünün o kadar zayıfladım oglum hic durmuyor yemek yemeye bile vakit bulamıyorum ki artık iştahım da yok zaten nasil kilo alabilirim enerjim de olmuyor artık 

5 Cevaplar

+1 oy
(45,036 puan) tarafından

Bende akşama kadar sürekli ayaktayım bı gramda verdiğim yok keşke versem:D

(274 puan) tarafından
Heryerim catlasın selülit olsun hiç umurumda değil yeter ki kilo alayim istiyorum bende hiç enerjim yok
(4,910 puan) tarafından
Ayy oyle deme cnm vucudun neden catlasın selulıt olsun. Cok kotu bı durum dogum kilolarım var hıc mutlu degılım
-Reklam-
+1 oy
(677 puan) tarafından
Cnm gece yatmadan 

33 subhanAllah 

33 Elhamdülillah 

34 tane Allahü Ekber diye zikir çek öyle uyu ertesi gün enerjik olursun her gece yatmadan önce yap.
(274 puan) tarafından
Tamam yapacağım şimdi çok Sağ Ol
0 oy
tarafından
Aynı durumdayiz canım kan tahlili ver bı önce kansızlık falan varsa da kilo olman çok zor ben şuan ikinciye hamileyim boyumuz aynı bende 49 kiloyum o haldeyken alamıyorum
(274 puan) tarafından
Ben ikinciye hiç cesaret edemem ya sen gene iyi ikinciye cesaret edebilmissin
0 oy
(1 puan) tarafından
Canim eşin evdeyken yardımcı olmuyormu  bende de 2cocuk var 8 aylikda hamileyim ev iş bulaşık ütü bitmiyor ama eşim evde olduğu zaman sagolsun yardımcı oluyor dinlenebiliyorum 11 yaşındaki oğlumda yardımcı oluyor eve makina çekiyor çamaşır seriyor eşim ve evladım dan Allah razı olsun 
(274 puan) tarafından
Evdeyken yardım ediyor ama evde olmuyor fazla işinin saatleri pek belli degil genelde tek başımayım
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Birilerinin sana destek olması şart canım çocuk varsa zaten insan eriyor tükeniyor.. 
(274 puan) tarafından
Aynen öyle eridim resmen 60 kiloydum ben. Burda da kimsem yok gurbetteyim sabah olsun istemiyorum inan ki bi tek geceleri dinlenebiliyorum o da oğlum uyutursa tabii
(4,962 puan) tarafından
Çok haklısın rabbim kolaylık versin canım hepimize annelik çok zormus

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 141 göst.
25 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Reyyy (306 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 169 göst.
7 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (572 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 264 göst.
22 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Anne.adayii (939 puan) tarafından soruldu