+1 oy
266 göst.
Diğer kategorisinde (55 puan) tarafından

Merhaba kizlar gecen ay adet olmustm dogumdan sonra cok.felaket gelmisti her yer batti esofmanlarim ic camasirlarm koltuklarim ceşmeyi acarsinuz ya ayni oyleydi. :) simdi gene hastalandim ve gene aynu şelale gbi akiyo cözümü kizimin bebk  bezi olarak buldm yandaki lastiklerini kestm kendime ped yaptm o.kadar rahatki 1 damla bile cikmiyor öneririm belki aramizra yapanlar.vardie yapmayanlar icin yardimci olurum belki

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından

En İyi Cevap
Bende galiba bebek bezine geçecem çünkü pedlerin hepsi bende alerjik yapıyor yara oluyor
(55 puan) tarafından
Valla canm evdeyz zaten bi yerede cikmiyorz kayar felan diede korkma gec gitsin bebek bezine :)
tarafından
Onlar da çok pahalı
(55 puan) tarafından
Valla 136 tane sleepy aldm kziima 3 nimara 70 tl canm bende icinden caliuorm doldukca ped yapiyorm kendime :)
tarafından
Hjhjhjhjhjhjhjhj mantıklı aslında bizde bebek yok ama ne yapacaz önce bebek yapmanız gerekiyor ⚘
(55 puan) tarafından
Yap o zmn ne bekliuosn  :) kiz 20 tane felanda satililiyo gorfm ben :)
tarafından
Yapacam da doktor 6 ay ertele dedi ben o kadar beklemek istemiyorum bayramdan sonra çalışmalara başlayacağım bu arada kendimden şüphe ediyorum hamile olabilirim diye ama imkansız da olabilir ayyy kafam karışık
(55 puan) tarafından
Ayy cok sevindm rabbik sanada nasip etsin ins :) hamilesindir ins <3
tarafından
18 martta kürtaj oldum olsam bile belli olmaz diye düşünüyorum ama ovulasyon testi yaptım ilkini de öyle öğrenmiştim aynı onunki gibi çıktı benimde kafam çok karıştı yaa kan da veremiyorum şuan surekli kolumdan kan aldıkları için damarlar kireçlenmiş resmen 1 hafta kan vermemem gerekiyor ayyy ne yapacagimi şaşırdım
(55 puan) tarafından
Bekle canm ama biraz kendini dinlendir canm yoksa eger benim de 2 tane düşügüm oldu doktor gebelik olursa gene saglik gebelik olmas düşer demisti 3 ay dinlendm bende
tarafından
Benim kadın doğum doktoru değil kronik bir rahatsızlığım var doktor önce 3 ay dedi sonra 6 ay olsun dedi ilaclar dan dolayı ama ilacın biri 3 hafta sonra bitecek öbürü de eğer sorun çıkmazsa 1 ay sonra bitecek yani 3 ay sonra çalışmalara başlarım
(55 puan) tarafından
Hakkinds hayrlisi olsun canm
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Çocuk bezi kullan canım hiç sızdırmaz
(55 puan) tarafından
Oyle yaptm zaten 73 gunlik.bebegim.var onun bezlerinin lastik yerlerini kestm ped yaptm:)
(17,591 puan) tarafından
O da aynı şeyi yazdı zaten. Yazıyı okumadın mi
tarafından
Okudum yine de yazdım  :)
tarafından
Aynen kuzum benim arkadaşlarım da öyle yapardı kanaması çoktu diye
0 oy
(5,400 puan) tarafından
Uff ya ne kadar zor. Ben bekarken 3 gün az az olurdum şimdi doğumdan sonra dediğin gibi olursa çok zor olacak 
(55 puan) tarafından
Cok geliyo canm kan hazirlikli ol derim :)
0 oy
(116 puan) tarafından
İç çamaşırına nasıl yapıştırdın peki:) 
(55 puan) tarafından
Yapistirmqdm ustune koydm duruyo valla :)
0 oy
(3,701 puan) tarafından

Kendimi bildim bileli kızlarımla ortak kullanıyoruz :D

(55 puan) tarafından
Ayyy ne gzl.keske gecen ayda boyle yapsaymisim cok rwhat ettm

İlgili sorular

+1 oy
0 cevap 20 göst.
+1 oy
5 cevap 142 göst.
4 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Alisim49 (2,553 puan) tarafından soruldu
0 oy