Art niyetli degilde alingan olabilirsin birazcik. Ama o ruh haliyle de normal gayet alingan yada hassas olman
Canim belki sana moral olsun diye yemege cikalim demislerdir
Canim oncelikle basın sağolsun. Simdi aranizdaki iletişim nasil bilmiyorum. Hayirli olsuna gec aranmis olabilir bunlari takınti yapma bence. Daveti de sana moral olsun diye yapmışlardir. Yani belkide alinganlik yapıyorsun. Ben 31 haftalik bebegimi kaybettim seni fazlasiyla anlıyorum. Ama bazen acimizla cevremizdekileri yanlis yargilayabiliriz. Bu kadar hassas olma. Ilk gebeliğinmis. Rabbim tekrar nasip eder. Hayati zehir etme hic kendine.
Kaybin icin Allah sabir versin canim ama belkide evde düsnup icine kapanirsin diye moral vermk amacli disari cağirmislardir bosver sen icini temiz tut yine Allah en kisa zamanda bi evlat nasip etsin sağlikla
Canım hassas zamanına gelmiştir üzülme rabbim herşeye bir hayır yüklermiş en kısa zamanda sağlıklı gebeliğin olur inşallah
Ne desem bilemedim cnm öncelikle basın saolsun rabbim öyle demiş öyle olmuş diyorum allah birdaha evlat acısı göstermesin inşallah hepimize de . Çok zor bi durum ben belki seni anlayamam anneyim tabi düşününce başıma gelse piskolojikmen herşey düşünürüm art niyetli değilsin bebeğini kaybetmişsin tabiki gitmek istemezsin çok haklısın esin daha destek olacağına kostek olmuş sen takma kafana cnm diyen istediğini desin allah görüyor herkezin ne niyetli olduğunu rabbim en yakın zamanda inşallah sağlıklı sag sağlim kucağına bir evlat almayı nasip eder
Öyle hassas bi dönem ki alınganlık etseniz bile hakkinizdir. Belki onlar size moral olsun diye düşünmüş olabilirler yani onlara gore bi bebegin düşmesi felan basit bi işlem gibi görüyor olabilirler duygusal yaklasmiyorlardir benim eşimin ailesi de öyle çünkü. Aglasan derler ki bunda aglanacak ne var. Onların duygu yapısı boyle çünkü. Siz de hassas donemdesiniz tabi empati kurmaları gerekirdi bi acıyı cekmeyen bilemez. Allah size de sağlıklı evlatlar nasip etsin tez zamanda.
1,507,955 soru
24,613,091 cevap
364,182 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın