0 oy
158 göst.
Diğer kategorisinde (924 puan) tarafından
19 aylık kızım orta parmaklarını emiyor parmak başları şişiyor nasıl unutturabilirim emzik emmesi hiç hep park emdi batmak arası yarilmisti yeni yeni geçiyor ama sürekli ıslak olduğu için yeniliyor kendini eldiven mi taksam bir süre onuda çıkarır ayağında bile çorap durmaz çıkarır hemen 

8 Cevaplar

0 oy
(1,690 puan) tarafından
Benim oğlum 2 yaş 3 aylık 4 aylıkken baş parmağını emmeye başladı hiç emzik tutmadı.. Hala da baş parmağını emer sıkıldığı zaman ve uyuyacağı zaman.. Bıraktırma gereği de duymadım kuzum kendini güvende hissediyor çünkü o şekilde.. 
-Reklam-
0 oy
(2,360 puan) tarafından

Parmaklarina caktirmadan yüz sür 

0 oy
(4,152 puan) tarafından
Aci biber sur parmaklarinaa
(924 puan) tarafından
Deneyim inşallah unutur sanki bal akıyor öyle iştahlı emiyormu elini ağzından çek diyince çekiyor bir süre sonra cekrar alıyor
(4,152 puan) tarafından
Valla alistimo kotu 25 yasindaki kuzenim inanir misin hala emiyo
0 oy
tarafından
Eczanede acı oje varondan sur cnm bidaha emmez
(1,018 puan) tarafından
Acaba işe yararmı bende kizima alim kızim 12 aylik  ona olurmu
tarafından
Yine bir sor canm eczaneye olur diye biliyorum ama yine sen sor sormakda fayda var kuzm
(1,018 puan) tarafından
Öyle yapim bi daha tambüyümeden bıraktırırim inşallah
0 oy
(1,018 puan) tarafından
Benim kizimda çok emmiyor ya 12 aylik bıraktirmak istiyorumda  bi türlu bırakmiyor ne yapacağimi bilemiyorum
(924 puan) tarafından
Bende unutur zamanla dedim.ama 19 aylık oldu bide parmak uçları şişiyor  parmak arası tahriş olmuş
0 oy
tarafından
İlk okula gidene kadar baş parmağımi emerdim. Sonra kendiliğinden unuttum kimse baskı yapmadi
0 oy
(10,083 puan) tarafından
Benim kızım baş paramagini emiyo benimde 5 yaşında ne yapsam önüne geçmiyorum emiyo 
(924 puan) tarafından
Parmaklarında şekil bozuklugu varmı ben ondan korkuyorum şişmiş hasaslasmis benimki orta iki parmağını birden emiyor
(10,083 puan) tarafından
Yok cnm maşallah gayet iyi bı sıkıntısı yok şeklide aynı diğer parmakla eşit emmdigi sırada morariyo kizariyo bıraktığında geciyo korkma bişey olmaz
0 oy
tarafından
Çaresi yok canım ablamın kızı da emiyor acılı oje felan dene Di fayda etmedi
(924 puan) tarafından
Parmak arası yara oldu oyuzden üzülüyorum bide orta parmağında şişlik oluştu

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 214 göst.
11 Nisan 2022 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,072 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 177 göst.
19 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,864 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 114 göst.
6 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 532 göst.
28 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,121 soru

12,331,367 cevap

39,218 kullanıcı

Kategoriler

...