0 oy
206 göst.
Diğer kategorisinde (3 puan) tarafından

Sevgili anneler 9 aylık bir bebeğim var bir haftadır ek gıdayı reddediyor su bile içmek istemiyor bir de zaten doğduğundan beri çok huysuz bir bebekti en ufak bir hassasiyette de iki katına çıkıyor bugün kendimi çok çaresiz hissettim hastaneye götürdüm ama sanki o hastane başıma yıkıldı kıyametler kopardı orda etrafımda bir sürü bebek görüyorum ama bunun kadar ağlayan huysuz bir bebek yok sanki tek benim ki böyle o kadar morelim bozuk ki artık niye demekten yoruldum kendimi çok kötü hissediyorum benim gibi hisseden var mı ve nasıl morel sağlıyorsunuz :(

4 Cevaplar

0 oy
(3,101 puan) tarafından
Canım bebeklerde ara ara atak dönemleri oluyor çocuğunda atak döneminde büyük ihtimal ile düzelir 1 haftaya kalmaz
(3 puan) tarafından
İnş ama bugüne kadar parmakların sayısını geçmeyecek kadar rahat gün geçirdik geri kalan hep böyle geçti
(3,101 puan) tarafından
Canım büyüyor artık ki suanki olanda sabırlı olmalisin daha 2 yaş sendromu var eğer şimdi sabirli sakin davranmazsan 2 yaşta hiç dayanamazsin benim kızım bir buçuk yaşında şimdiden 2 yaş atakları başladı bir görsen bizim halimizi durduk yere öyle bir ağlama krizine giriyorki kucağıma alsam daha çok yırtıyor kendini bende çözümünü buldum sakinlesmesini bekliyorum sessizce sonra yanıma geliyor diğer türlü alırsam kucağıma bize zarar veriyor alismasin diye sakince köşede bekliyorum
(3 puan) tarafından
Ama inanın hastaneye gittiğimde bile herkesin bebeği sakin annesinin kucağında tek bu kıyamet koparıyor acaba benim bebeğimde bir sorun mu var diye düşünmeye başlıyorum ve ister istemez morelim bozuluyor
(3,101 puan) tarafından
Yok canım korkma şu bı kaç gün idare et bı denetle ne gibi hareketler sergiliyor gerekirse yaptıklarını unutmamak için not al aklında tutamazsan yani farklı gördüğün her hareketini not et bir kaç gün içinde düzelme gormessen bir çocuk doktoruna danış yaptığı hareketleri anlat veya içini rahatlatsın diye ilk adımlarım var googlede ordan numarayı al seni pedagoga bağlarlar yazarakta sorabilirsin uzmanlara
(3 puan) tarafından
Onu cok net iyi tanıyorum 9 aydır hep aynı çok çabuk sıkılan bir bebek aynı oyuncağıyla ikinci defa oynamayı bile sevmiyor sıkılana kadar oynar atar bir daha ilgisini çekmez uykusu geldi mi sadece beşiğini ister yoksa uyumamak için direnir ara ara çok şiddetli huysuzluk gösterdiğinde tv açılması ile sakinleşir ama her yerde aynı şeyleri bulamıyorsun işte bu yüzden de mecbur bile kalsam evden dışarı çıkamıyorum
-Reklam-
0 oy
(2,360 puan) tarafından

Onu rahatsız eden birşey vardir mutlaka çatır. Altı pistir. Bulundugu ortam sicak veya soguk tur. Sıkılmış tir. Yada gazi vardir 

(3 puan) tarafından
Ya cok hassas bir bebek ya da ben böyle alıştırdım bilmiyorum misal dışarıda ev dışında bir yerde uykusu geldiyse beşiği dışında uyumuyor dakikalarca ağlasa da uykuya dalamıyor her yere de beşiği götüremiyorum ki böyle özel huyları var
(2,360 puan) tarafından
Rahat edemiyor demekki
(3 puan) tarafından
Peki ev dışındayken yanımda taşıyıp onun rahat edebilmesi için ne kullanabilirim beşik yerine artık büyüdü çünkü bu aydan sonrası için büyükler için de var mı kullanabileceğim beşik tarzı şeyler
(2,360 puan) tarafından
Bisey taşıyamazsin da bebek arabasını besige çevir icine minder yastik koy kenarlarina oyuncak bagla evde gibi hissetsin
0 oy
(14,154 puan) tarafından
Yeminle bizde öyleyiz yeni 1 yaşına girdi daha tek başıma bir yere goturemedim rezil eder beni :D 
(3 puan) tarafından
Bir de işte uyurken beşiği dışında asla uyumuyor evde olmadığım zaman buna nasil çare bulucam bilmiyorum
(14,154 puan) tarafından
Oğlumda öyle canım dışarıda asla uyumaz bebek arabasında hiç durmaz hep kucakta büyümelerini bekleyeceğiz napalım ben anneme gittiğimde de çok yabanciliyor tuvalete bile beraber gidiyoruz kriz geçiriyorum bazen
0 oy
(3,531 puan) tarafından
Canim benim oğlumda öyleydi beşiği  dışında  yatmazdı  biyerde hep huysuzdu şuan iki yaşına girmek üzere baya Düzeldi... herşey geciyo sabret canım.  Üslü bebekte  çok huysuzda  ama geciyo. Sağlıklıysa  gerisi bos
(3 puan) tarafından
İnşallah çünkü biz de çok yıprandık artık :(
(3,531 puan) tarafından
Bnde valla yeri geldi  anamgilde oturamadım yatamadım
Ama şimdi yatıyoruz  baya Düzeldi  canim
(3 puan) tarafından
Ne kadar oldu bebeğiniz
(3,531 puan) tarafından
2 yaşına girmek uzere
(3 puan) tarafından
İnşallah benim bebeğimde sakinleşir gerçek bebek sakin olunca bizden mutlusu olmuyor

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 330 göst.
24 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Busem (125 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 114 göst.
10 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 41 göst.
12 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elinaa (328 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 485 göst.
23 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zehra212121 (62 puan) tarafından soruldu

414,126 soru

12,463,586 cevap

46,814 kullanıcı

Kategoriler

...