Ben de yay burcuyum aşırı özgür araştırmacı kısıtlanmaktan hoşlanmayan ve zeki olurlar
Benim kızım tam vaktinde gelirse akrep olacak. 3 gün önce gelirse terazi. Ben terazi olmasını isterimm akrepler nedense sinsi geliyor gözüm korkuyor bir de ben ikizler burcuyum. Terazi ve İkizler iyi anlaşan burçlar
Benim kızım koç burcu
Ben yay burcuyum
Ben terazi olmasını isterdim hiç planlama olmadan terazi olacak ama erken doğarsa başak olma ihtimali var. O zaman ayvayı yedik demektir ben terazi eşim balık, ikimiz de tembel, üşengeç tipleriz oğlum başak olursa bizi sıraya dizer evi temizletir diye korkuyorum
Eşim aslan ben koç bebisimiz vaktinde gelirse kova olucak büyük ihtimalle bu arada kocla aslan hiç anlasamiyo
Ilk kizim aslan olucakti erken geldi ikizler oldu. Bu kizimda aslan olucak kismetse. Hic haz etmedigim burclar ikizler olan kjzim cok dengesiz anlik ruh hali degisimi oluyor surekli bi oyle bi boyle. Aslan da kardesim var asiri duygusal mizmiz hassas bi cocuk.
Ne burcu olduğu önemli değil ahlaklı ve hayırlı evlât olsun öncelikle yıldızlara inanırım ama.burç ların insan üzerindeki etkilerine pek inanmam
Benim ortanca oğlan yay çok farklı oluyor yay lar
Huylan damarla da alakalı kan cekiyir bazen yetiştirmek e işin içine girince burca pek birşey kalmıyor gibi
1,436,510 soru
23,621,836 cevap
306,844 kullanıcı