0 oy
237 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar oğlum 4 aylık tek göğsümü emiyor. Bende oruç tutmak için mamada veriyorum ama mama almıyor... ne yapıcam bilemiyorum çok emiyor beni... hem doymuyor hemde mama almıyor. sma aldım yemedi. Şimdide bebelac gold deniyorum onuda yemiyor ne yapıcam bilemiyorum. Keşke iki göğsümüde alsaydı bunun için çok. Üzgünüm 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Doktora Bi sor canım 
tarafından
Teşekkürler cnm
-Reklam-
0 oy
(4,152 puan) tarafından
Bnde kara kara dusunuyorum bnm kizimda 6 aylik ama yeni gecti ek gidaya yese bile muhakkak yedikten sonra bile emiyo gece bitiriyor tum sutu sabaha naparim bilmiyorum. 
tarafından
Aynn valla cnm oğlum çok emiyor ne yapıcam bilemiyorum valla hi çok istiyorum tutmayı
(4,152 puan) tarafından
Yarin denicem bakaln Allah kerim
tarafından
Aynn valla cnm
0 oy
tarafından
Aptamil ve evolvia en iyi icerigi en kaliteli mama. Neden bunlari denemedin. 
tarafından
Aslında aptamil almayı düşündüm ama bulamadım bende bebelac aldım
tarafından
Evolvia desen eczanede var sadece bulman zor olabilir ama aptamil nasil bulamadin ki gros marketlerde ve a101 de eczanelerde her yerde var. Sma bebelac ve diger mamalar icerigini bir arastir derim.
tarafından
Kız valla eşim bulamamış
tarafından
Anladim canim. Dedigim gibi gross marketlerde kesinlikle var avm'lerde de oluyo. En basit a101 de bile var yani
0 oy
(5,330 puan) tarafından
Ben oğlum 4 aylıkken tutum sütte azalmada olmadı  kuzum 
tarafından
Cnm benim tek göğüs. Emiyor mamada almıyor dıymuyırda gece sürekli emşiyor beni
(5,330 puan) tarafından
Bende öyle idim diğer gögsümüde alıştırdım  tabi zorunlu değilsin  tutmak için kaza eder kısa günlerde tutarsın
0 oy
(868 puan) tarafından
Benimkide 5 aylik bnde tutmak istiyorum eşim olmaz diyor bi denicem bklm nolcak azalırsa tutmucam
0 oy
(3,003 puan) tarafından
Benimki 9 aylıktı tuttum sütüm baya azaldı.. sütüm çoğaldı diyen arkadaşım da var denemek lazım
0 oy
(6,858 puan) tarafından
Hipp combiotik al cnm bide
0 oy
tarafından
Oruc tutacam diye cocugu memeden kesip gunaha girme derim bir arastir canm dogru mu yapiyorsun

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 76 göst.
0 oy
26 cevap 611 göst.
10 Mart 2023 Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (11,803 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 206 göst.
10 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Rtyww (1,502 puan) tarafından soruldu

407,344 soru

12,227,300 cevap

36,834 kullanıcı

...