0 oy
445 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Merhaba kızlar merak ettim de sorayım dedim. Benim gibi kadeh bardak delisi hastası var mı?? Ben onlara çok meraklıyım hepsinden almak istiyorum kendime hakim olamıyorum

11 Cevaplar

0 oy
(1,550 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Beeen :) gören her gün şarap sampanya alem yapıyor sanıyordu :) ben içine tatlı filan koyup yiyordum ya da soğuk kahveyi Bike kadehten içiyordum :) evlenince arkadaşlarıma dağıttım dayanamadım yine aldım Bi takım :) şimdi çalışmadığım için alamıyorum işe dönsem yine başlarım kupa ve kadeh biriktirmeye :) 
tarafından
Valla sen onu Bi görsen hemen alırsın :))
(1,550 puan) tarafından
Çörçıl yaparım içindeeee ❤️
tarafından
Anlamadım o ne demek canım:)
(1,550 puan) tarafından
Soda limon Tuz :)
tarafından
Hımm anladım. Ben içinde muhallebi magnolia tarzı tatlılar yaparım. Bi de meyvesuları çok severim kadehte içmeyi:))
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Hiç öyle merakım yoktur evimde yeteri kadar bardağım var seviyorum mutfak eşyalarını ama fazlası israf diye almıyorum :)

tarafından
Hımm ben aşırı meraklıyım kadeh takımına
0 oy
(1,929 puan) tarafından
İçki falan içiyormusun canım merak ettim yada hoşuna gidiyordurr ben hiç sevmem almamdaa
tarafından
Hayır içki içmem nefret ederim içkiden. Ben kadeh takımına bayılıyorum
0 oy
(9,625 puan) tarafından

Eşim seviyo ama öyle fazla delisi değil 1 takım aldım daha hiç kullanmadık bile :D yani zaten içki kullanmıyoruz ama normal içecek için bile kullanmadık gümüşlükte öylece duruyo 

tarafından
Valla benim elimden gelse evimde normal bardak bulundurmam sadece kadeh alırım ama evime çocuklu misafirler geliyor Bi çocuğun kadeh takımımdan Bi tanesini kırmasına dayanamam adeta kalpten giderim
0 oy
tarafından
Bende almak ıstiyorum 1takim 
tarafından
Durduğun hata bence  ben evimi sadece kadeh bardağı yapmak istiyorum
0 oy
(15,414 puan) tarafından
Benimde eşim cok sever. Önceki evimizde dolaplara sığıyordu şimdi bardaklığa falan sığmıyor. Alma  diyorum koyacak yer bile yok zaten. 
tarafından
Ay eşlerin kadeh takımı alması hoşuma gidiyor benim. Benim eşim almaz çünkü öyle almak gibi Bi huyu yoktur ben alırım keşke eşim alsada ben alma artık desem( gerçi alma artık demem kadehler için ayrı Bi dolap alırım)
0 oy
(5,332 puan) tarafından
Ceyizlik kristal takımım öyle duruyor tabi eski model   hiç kullanmadım hevesde etmedim 
tarafından
Kristal kesme kadehler de şahane. Sen niye kullanmıyorsun peki
(5,332 puan) tarafından
Bilmem cam bardak bana kokuyo öyle duruyorlar  hiçte kullanmadım dolab uygulamasına koydum satılsun diye  orada öylece duruyor
0 oy
(426 puan) tarafından
Bende yemek takımının yanında seviyorum. Bir de kahvenin yanında ince uzun kadehler varya şarap mı içiliyor ne o kadehleri seviyorum. İçine nar atıp, kenarına limon dilimleyip sunum yapmak hoşuma gidiyor:) ama kadehin olduğu yerde ayrı bir güzel duruyor.

Not:alkol kullanmıyorum :) 
tarafından
Ben kahvenin yemeğin herşeyin yanında seviyorum kadehi
0 oy
(12,279 puan) tarafından
Ben öyleyim bardak takıntım var 

Her rengini her desene hastayım param olsaydı eğer sürekli alırdım ama normal  bim bardağından başka bir bardak çeşidi düşmüyor önüme 
tarafından
İnşallah alırsın her istediğini
(12,279 puan) tarafından
Amin canım inşallah ❣️
0 oy
tarafından
Geçti o hevesim ya eskiden vardı ama :)
tarafından
:)iyimiş
0 oy
tarafından

Seviyorum. 2 adet esimle benim var. Ihtiyac disi gereksiz kalabaligi sevmem pek. :)

tarafından
Kadeh bence gereksiz kalabalık değil:))
tarafından
Sen sevdigin delisi olduğun  icin dusuncen bu yonde ve saygi duyarim. Ama ben kararinda seviyorum. Esimle kendim icin yeterli ;)
tarafından
Aynen öyle ;)

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 355 göst.
28 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Funny_honest (136 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 110 göst.
14 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Erceyl (379 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 325 göst.
0 oy