0 oy
259 göst.
Aile kategorisinde (292 puan) tarafından

Kızlar evimde kalarifer böceği gördüm bı kaç tane çok tiksiniyorum gittim eczaneden bunu aldım kullanıp memnun kalmanız var mı 

image

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Evet ben kullandım ve kurtuldum evin gözükmeyen en dip yerlere minnacık koyman lazım 
(292 puan) tarafından
Efzaneci tavsiye etti bkalim inşallah etkilidir
tarafından
Başka birşeye gerek yok gerçekten faydalı
(292 puan) tarafından
İnşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eczaneden asit borik al 2 tane patates haşla haşladığın patatesleri soy ez eldiven takip asit boriği içine kat karıştır o karışımdan orta boy toplar yap böcek olan yerlere at ama evinde bebeğin varsa dikkat et ağzına atmasın çok tehlikeli bir durum olur 
(292 puan) tarafından
Eczacı tanıdığımız canım bunu tavsiye etti dedi diğerleri bu kadar etkili değil
0 oy
(22,073 puan) tarafından
Ilk kez duydum canim bocekmj oluyormus
(292 puan) tarafından
Evet canım ben de yeni öğrendim fotoğrafını gösterdim eczacıya bunu verdi
0 oy
(1,550 puan) tarafından

image

ben yıllarca çektim çareyi bunda buldum. 
(3,159 puan) tarafından
Bende bunun karınca için olanını kullanmıştım iyiydi ama sonra az az tekrarladı ilaç bitince yine
(1,550 puan) tarafından
Ben 1 yıl sürekli bulundurdum. Binada üretip evime geliyordu öyle olunca başka çare yok süreli kullanmak gerekiyor
(3,159 puan) tarafından
Şuan tek tük görüyorum bende mutfakta oluyo karınca bakalım çoğalırsa kullancam yine mecbur...
0 oy
tarafından
Mukemmel.bisey kayinvalidem de olurdu o kucuk kahverengi boceklerden kiz kardesi onerdi bunu aldik hemen kesti inşaallah sende kurtulursun cnm
(292 puan) tarafından
Amin canım eczacıya fotoğrafını gösterdim böceğin dedi en etkilisi bu
0 oy
(3,159 puan) tarafından
Benimde oluyo arada evimde genellikle banyoda ki petekte ya aynı böyle ****** ama bi tıksinti oldu çok ,kullan bakalım faydası olursa bende alim canm
(292 puan) tarafından
Canım eczacı tanidigimiz biri resmini gösterdim dedi bundan naskasi etkili değil yorumlara felan baktım herkes çok etkili diyordu fiyatı da heyet iyi
(3,159 puan) tarafından
Bende aldırım eşime o zaman canım teşekkür ederim ne kadar fiyatı ki
(292 puan) tarafından
Ben 25 TL ye aldım ama içinde çok var pirinç tanesi kadara biraktigin için bereketli oluyor
0 oy
tarafından

Ooff tuylerim diken diken oluyo adini bile duyunca ya diger adi da Alman hamam bocegi. Mutfakta vardi gordum geceleri cikiyolar birde cok hizlilar. Hemen kaciyolar. Ilac aldik fayda etmedi sadece 1 yumurtalamada binlerce yavru oluyomus suan tum odalarda var sadece gece gorebiliyorum asiri tiksiniyorum ilacla filan kaybolmadilar ya eger kendi evinse duzgun bi ilaclama sirketi bul ve tum evi ilaclasinlar. Ve ciktiklari yerleri kapatin. Tavan arasi mutfak dolabi aciklari filan. Ortalikta da yiyecek birakmayin salgin bir hastaliga sebep oluyolar. Cikcam yakinda bu evden kurtulcam insallah.

(292 puan) tarafından
Benim de evime yayılmış galiba işsiz yerleri seviyorlarmis ne olduğunu bilmediğim için başta rahatsiz olmadım günah deyip öldürmedim de ta ki her odada karşıma çıkana kadar bı kaç aya evimi tasiyacagim da idare edemicem gerekirse her gün ilaclicam
tarafından
Ay kizlar benim evde de ben cikicam ama bulana kadar bir caresini bulamm lazim buzdolabınım yani tarafına yumurtlari vardi bende hepsini oldurdum yani sildim camsir suyuyla falan domets siktim öldurdum hayatimda hic bocekten tiksinmexdim ama mutfahimda ciktigindan belli hic sevmemeye başladım. ....
Bende alsam ise yarae mi acaba eskiden öldürmüyorduk simdi öldürüyorum iyiyce siliuorum oldurdugum yeri ko yumuryasi biseyi kalmasin diye...
Yiycem kafayı sanki üstüm de geziyormuş gibi hissediyorum gördüğümde...
Egee gercekten ise yaararsa bende alayim bundan ya .. yada baska cozumunuz varsa birde sadece mutfakta çıkıyor genlde akşamları çıkıyor allahim iyyy
(292 puan) tarafından
Canım 25 TL ile birşey kaybwtmezsin git yarın eczaneden al her tarafa pirinç tanesi kadar bırak herkesin önerdiği buydu eczacı da bunu önerdi sana bişi diyim tam yuvalarına sıktım böcekler çatır çutur yedi şuan görünmuyorlar bakalım ne olacak
tarafından
Esims gelirken soyledim benim tam yuva bellk değil iste sadece buz dolabin kenarinda vardi yavrular yuvasi sildim camadir suyla biraz daha azaldi onlar gidince

Bulasik m. Buzdolabinin arkasina falan sagina soluna sikicam işte alsinda esim
(292 puan) tarafından
Canım sen bütün köşelere heryerde bırak i yuvaya tasiyormuş ben yuvayı da biliyordum sen köşelere nokta nokta bırak yeterli
0 oy
(43 puan) tarafından
Ya benimde evde aynı sorun var nefret ediyorum ve sadece geceleri ortaya çıkıyolar bende mi bundan alsam
(292 puan) tarafından
Eczacı bunu tavsiye etti canım ben de biraz araştırdım bunu önerdiler
0 oy
(845 puan) tarafından
Benim evde de siyah değişik küçük böcek çıkıyor etkisi olursa bende alayım ne kadar fiyatı 
(292 puan) tarafından
25 canım eczacı bunun kadar etkilisi yok dedi tanıdığımız birde yalan atamaz

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 229 göst.
0 oy
0 cevap 61 göst.
10 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde 202323 (486 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 188 göst.
27 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Havva4545 (985 puan) tarafından soruldu
0 oy