Seçim yapmak zorunda bırakmadım bırakmam ve anneni seç demek zorunda da kalmadım kalmam. Ya biz ilk tanıştığımızda sebebini hala bilmediğim bir sorunu vardı annesine karşı. Sonra 'ailemi siler seninle evlenirim yine de' filan dedi birkaç kere.aldım karşıma oturtttum dedim ki 'bak onlar senin ailen. Onlar yoksa ben de yokum benim için onları sileceksen biz o evliliğin hayrını görmeyiz 10 yıl geçsin 20 yıl geçsin ama onları ikna et gönüllerini al öyle olsun' dedim ve dediğim gibi yaptık şimdi aileler de çok iyi biz de çok iyiyiz maşallah. Yani istesem o an annesinden koparır iç güveysi yapardım ama ben de anneyim evlat sahibiyim yapamam öyle bir şey. Hala anneni ara annene gidelim annene sordun mu annen de gelsin diye didikler dururum. (annen demiyorum tabi burda öyle yazdım sadece) annesi benden memnun ben ondan memnunum. Ben annesi dahi olsa hiç bir kadınla yarışa girmem. Yarışa sokulduğum anda geri çekilirim kimse için yarışamamam hele ki bir anne ile mümkün değil yarışmam. Ben ne zorluklarla büyüttüm o kadın daha büyük zorluklarla bu yaşa getirmiş yanında benim esamem okunmaması lazım. Benim yerim ayrı olsun o ayrı olsun bana yetiyor.