+3 oy
1,295 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (176 puan) tarafından

Herkesin ramazanı şerifi mğbarek olsun rabbim bir sonraki ramazanı görmeyi de hepimize nasip etsin inşallah. :)<3Tavuklu keşkek yapıcam ( ramazın ilk günü keşkek yapılınca melekler ramazan bitene kadar sofraya zikredermiş bereketli olsun diye) yanına ne yapabilirim hala aklıma bişey gwlmedi tavsiyesi olan var mı? 

32 Cevaplar

0 oy
(55 puan) tarafından
Valla canm dünden kalma yeşil.mercimek yemegim var yaninada manti yaparm salata allah ne verdiyse yeriz. Ben orucku degilim adetim eşim oruclu sadece oda ne olsa yer cok sükür
-Reklam-
0 oy
tarafından

Hayirli ramazanlar 

İslim kebabi diger adi patlicanli kofte  bulgur pilavi salata Corbada kararsizim yogurt mu yapsam mercimekmi  Gercekten oylemi ilk defa duydum ole bisemi var 
(176 puan) tarafından
Yoğurt daha iyi gider :)
0 oy
(190 puan) tarafından
Annemgil çağırdı cnm onlara gidecem akşam yemege 
0 oy
(205 puan) tarafından
Eşim oruclu ben hamile oldugum için tutamıcam bu yıl. Allah herkesin orucunu kabul etsin.

Mercimek çorbası

Yaprak sarma

Salata çeşidi

Yoğurt

Yanına makarna düşündüm ama yapar mıyım bilmiyorum eşim cok yemek yiyen biri değil bakalım. :) 
0 oy
(45,017 puan) tarafından

Patates köfte yapicam fırında 

Pirinç pilavı 

Cacık salata 

Revani 

Rabbim herkesin niyetini kabul etsin insallah:)

0 oy
(6,046 puan) tarafından
He bzdede oyıe midedemi sofrada mı zikedyormuş bebek var çok uğraşmam gerekıyor bnde et sulu yemek pilav yapcm 
0 oy
(2,593 puan) tarafından
Orucumu bebeğimle tek açacam hafif biseyler yapacam sanırım tek yemekte yiyemiyorum keşke birileri davet etse gitsem dermişim ahahaha
0 oy
tarafından

Kaynanama gidicem o ne yaparsa çocukları ona bırakıp pazara çıkıyorum da :D

0 oy
(14,067 puan) tarafından
Hayırlı ramazanlar benim hazır değil halen 
0 oy
(843 puan) tarafından
Ben hamisim ama kayinvalidem tuttu. Nasip olursa icli köfte yanina mercimek çorbası bide cacik düşünüyorum 
0 oy
(5,727 puan) tarafından
Allah kabul etsin canim AA hiç duymadım duysamda yemez eşim yaa.. ama keşkeği bilirim annem Karadenizli benim♥️

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 327 göst.
19 Nisan 2020 Diğer kategorisinde ❤ELOŞ❤ELOŞ❤ (1,424 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 703 göst.
18 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mervela (7,444 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 950 göst.
10 Ekim 2019 Diğer kategorisinde Mervebcrglu (1,251 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 159 göst.