0 oy
202 göst.
Diğer kategorisinde (1,177 puan) tarafından
45 ile hamile kalmıştım 59 ile doğuma girdim. Oğlum 1 yaşınfa ve ben arkaaında koşturmaktan yine 45e indim. İştah da yok yiyemiyorum kendimi bildim bileli. Değerlerimde bi rahatsızlıkta çıkmıyor. İstahsız anneler siz çözümü neyde buldunuz çünkü bu durumdan üzülmeye başladım aşırı zayıfım halimi sevmemeye başladım. Hamileyken iyiydi :(

7 Cevaplar

0 oy
(327 puan) tarafından
Bence bi doktora görün onun tavsiyesi üzerine kilo almalısın iştah açıcı şeyler verir belki
(1,177 puan) tarafından
Yeni görünmedim kuzum ama 3 4 yıl önce göründüm. Herhangi bir rahatsızlık çıkmıyor. İştah aöıcı verdikleri de birkaç hafta sonra etkisini kaybediyor. 1 2 hafta iştah açıyor sonra yine aynı. Vücut alışıyor sanırım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sindi gercekden kilo almak istiyorsan eger. Ben bekarlen yapardim ahh keske o halime donsem iste neyse resmen dua ederdim kilo aliyim  diye soyle yaptim midemin buyumesi icin gece ekmek yedim yattim ekmek yedim yattim midem buyuduu kilo aldim. Tabi ozaman aldigim kilo iyiydi sindide vermeye uğraşıyorum 
(1,177 puan) tarafından
Yiyemiyorumki yavrum içim almıyor ki.. Ne kadar yiyordun da ekmek geceleri
tarafından
Valla hatirlamiyorum ki onu ya
0 oy
tarafından
Bende tam tersi hamilelikte iştahsızlık başladı açlıktan elik ayağım titriyo iki lokma yiyorum bitti normalde  canavar gibi yerdim
(1,177 puan) tarafından
Hamileliğinin ilk zamanlarındaysan ondandır kuzuum belki
tarafından
Yok cnm 17 haftalık oldu tiksinme bulantı değil çocuk sanki mideme oturmuş hemen doyuyorum  keşke normal zamanda böyle olsam sende corekotu yağı kullandın mı iştah açıcı özelliğidevarmis ama aç mı tok mu onu bilmiyom arastirmanlazim
(1,177 puan) tarafından
Beşki kalıcı olur eğer istiyorsan :) Bi deniyim denemenin zararı olmaz dolabımda vardı canım teşekkür ederim
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Istan kaparici tavsiyen var mı canim .
(1,177 puan) tarafından
Hep zayıflıktan şikayetçi olduğum  için hiç bilmiyorum kuzum ya :(
(4,658 puan) tarafından
Yaaaaa ne düşünüyorsun mesela ben yiyecekleri önce hayal ediyorum sonra yiyorum hızlı hızlı hiç dusunmuyon mi hdjdhsh
(1,177 puan) tarafından
Sanırım ben yemek yaparken kokusundan bile soyuyorum ya nasıl bir bümyeyse mübarek :)) kayınvalidem limonlu su içer hergün zayıflattığına inanıyor sende dene bi olmazsa hem güzel hemde faydası olur belki :)
(4,658 puan) tarafından
Yok kuzum ya o ödem attırıyor kilo verdirmiyor
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Bende tam tersi herşeyi yerim iştahım hep yerinde ama zayfım
(1,177 puan) tarafından
Metabolizman hızlı demekki canım senin
0 oy
(1,169 puan) tarafından

Bende senin gibiydim canım taaki değişik soslu makarnalar yiyene kadar sade makarna sevmem hiç. Farklı soslar yaptım baktım tabak tabak yiyorum 45 tim 50 yim şuan fazla da istemiyorum ama 47 48 halimi de özledim:D

(1,177 puan) tarafından
Hep aklımdaki soruyu soruyum. Makarna kilo aldırır mı ? Bana biraz garip geliyorda çünkü ben yedikten 2 saat sonra karnım acıkıyor :)
(1,169 puan) tarafından
İşte amacı o herhalde yedikçe yediriyor ben hiiç yemezdim valla bak şey dene Mesela yeşil mercimek yemeği yap yanına da boncuk makarna tabağına biraz karıştır ikisini kavurma pilava rakip :D
(1,177 puan) tarafından
Ahahha çok güldüm yaa çok yaşa :))) valla deneyecem bunu ben bi kaşık kaşık bi yiyim nolcak :))
0 oy
tarafından

Beeeen :'( 47 ile hamile kaldım 60 ile doğuma girdim. Doğumun ertesi günü 47ye düştüm. O kadar mutluydm ki kilo kalcak diye ama çok uğraşıyorm. Bebek maması bile yedim kilo almak icin. Değerlerde hiç bir sorun yok bizim genetik bir olay ama ben memnun değilim 

(1,177 puan) tarafından
Yaa aynıyızz :( bende çok ümitlenmiştim kilom kalcak diye ama doğumdan sonra 52ye indim 1 yıl içimde de geri hopp 45e :( bebek mamasını bende kullandım ama olmadı sanırım dediğin gibi genetik. Ama çok istiyorum almayı kıyafet bile yakışmıyor sanki
tarafından
Evet bana da öyle geliyor :( hatta en çok bacaklarımı sevmiyorum sanki kirilcak gibi eğri büğrü kaldı zayıflıktan ya. Neler yedim neler içtim de olan kalbime oldu kalp rahatsızlığı başladı
(1,177 puan) tarafından
Zayıflıktan mı oldu da kuzumm. Niye oluşmuş daa. Yaa Rabbim şifa versin inşallah çok geçmiş olsun
tarafından
Evet iştahsızlıktan besin kan değerlerim düşük çikti. Sonra yiyemedim falan filan işte kaldı öylece bende
(1,177 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım ya

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 47 göst.
12 Ağustos 2024 Moda kategorisinde Neyla (473 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 267 göst.
7 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynepagd (441 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 129 göst.
30 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde I am a mother (285 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 257 göst.
19 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Linkin (20,635 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,353 soru

23,619,753 cevap

306,747 kullanıcı

...