0 oy
1,021 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Kilo vermek istiyorum aslinda guzelde uyuyorum ama gece tatli krizi oluyor ve hersey çöp oluyor biktim boyle olmasindan ne yapabilirim Allah aşkına biri bisey söylesin :'(

16 Cevaplar

0 oy
(377 puan) tarafından
Su şisenine tarçın karanfil koy sık sık iç kan şekerini dengeler
(1,056 puan) tarafından
Bende denedim tek tarçın atıyorum çok iyi geldi bende doymuyodum
(377 puan) tarafından
Dene canım belki sendede işe yarar zaten sık sık su içersen aklina yicek gelmiyor:)
tarafından
Bu bir porsiyon tatli ogunumu nasil degerlendirecem onu bilmiyorum iste
(377 puan) tarafından
Onu hiç düşünmedim valla:)) ama ben herşeyi yerdim akşam 6 dan sonra asla bişey yemezdim su içerdim çay
tarafından
Doktoruma sordum tatli yerine baska bisey yaz bana dedi tatlının yerine ne koyacan yerini ne doldurur:)
-Reklam-
0 oy
(4,656 puan) tarafından
Yat uyu len yoksa tatlı falan cız olursun 
tarafından
Oldum zaten kilo veremeyince uzuluyom bu sefer kilo vermek istiyom:(
0 oy
(2,074 puan) tarafından
Elma dilimleyip uzerine tarçın dökerek yiyebilirsin. Tatli krizine iyi gelir
tarafından
Hic pisirmesem daha iyi
(2,074 puan) tarafından
Pişirme zaten üzerine serpip ye
tarafından
Yok tatli diyom hic pisirmesem uykumda kacti cokta yorgunum hay boyle işin icine kaldim dombili yaaa:((((((((
0 oy
(7,615 puan) tarafından
Krizi fırsata cevir yeme yat uyu ☺☺☺
tarafından
Nasil yapacam cnm sonradan pişman oluyom:(
0 oy
(1,550 puan) tarafından
Süte tarçın koy onu iç tatlı krizi geldiğinde.. Faydası oluyor ben hamileliğimin başında keşfetsem bu kadar kilo almazdım :) tarçın kesssinlikle tatlı krizini önlüyor ve tok tutuyor 
tarafından
Emzirdigim icinmi bu kadar ya ben bu kadar değildim
(1,550 puan) tarafından
Diyet diyorsun ama sütün azalmasınn? Kaç aylık bebişin
tarafından
9 aylik olucak ek gidada aliyor diyetisyen eşliğinde guya ama bu gırtlağı tutabilsem ben onceden iki sefer diyet yaptim hic bu kadar zorlanmadım kafamda bitiremiyorum vazgecemiyom ondanmi acaba
(1,550 puan) tarafından
Olabilir ya malum hamilelik emzirme derken aylarca rahat davranıyoruz sonra kısmak zor gelebilir ama dediğim gibi bak tarçın dene çok faydası var özellikle sütle karışınca tok tutuyor kokusu bile açlığı bastırıyor
tarafından
Deniycem kapanışı onla yapcam insAllah fayda eder:(
0 oy
(4,777 puan) tarafından
Yeminle ayni seyi geciriyordum icimden... benim de kilo vermem lazim 1 haftada 2 kilo verdim nerdeyse ama bugun hepsi çöp..niye  esim tatli almis ve benim adetim yaklaştı  :( vermek zor.ama almaya  gelince pıt diye bir gecede 4 kilo alabiliyorsun pofffff..
tarafından
Hay ben bu kan şekerine:((
(4,777 puan) tarafından
Hep onun halt yemesi zaten:)
tarafından
Canina okuduğum ya gece gece moralimide uykumuda kaçırdı:(((
(4,777 puan) tarafından
Kiz o kadar germe kendini ama canin tatli istedikce agzina tuzlu  ama.az kalorili bir şey  at. Ben form biskiviler yerdim cayi bos icemiyom da... onlar da iyi aslinda... ahanda sana yazarken 5 tane lokma tatlisi yedim lop lop gitti valla :(
tarafından
Allah hayrını versin insAllah ben senden sen benden beter:)))
0 oy
tarafından
Kafada da bitiremiyorum bu işi aslinda beyinle mi alakali
(4,777 puan) tarafından
Aynennnn canim. Aslinda öyle.  Ben gardiyanlikta boy kilo endeksim tutmayacak diye 33 günde  11 kilo vermistim 2 yil öncesi.  Ama hic yemedim nerdeysw sabah yumurta salatalik klasik kahvalti ekmeksiz aksam corba salata az az... arada da elma mevsim meyvesi 1 tane neyse artik. Bol da su... bazen de sutle corn flakes yedim oyle oyle 11 kilo verdimdi ama hemen gerinaldim tabi yemeye baslayinca
tarafından
Neden vazgeçemiyorum anlamıyorum bende bi huy var ya hep ya hiç şimdi doktorda verdi ya bir porsiyon ordan ip kopuyo sanirim
0 oy
(5,993 puan) tarafından
Gitikçe daha şişersin bak yeme o tatlıları onlar seni kandırıyor
tarafından
Aynen ondan basladim.diyete 80den 73e indim gene bocaliyorum Allah bu tatlıları ne etmesin yaa@@@
(5,993 puan) tarafından
Hahaha dayan kız
tarafından
Dayancam baska yolu yok:(
(5,993 puan) tarafından
Ayn öyle cnm bnm
tarafından
InsAllah cnm:(
0 oy
tarafından
Eve sagliksiz hic birsey alma mecbur yiyemezsin
tarafından
Diyetimde ki 1 porsiyon tatliyi nasil karşılayacam:(((
tarafından
Diyetisyen ne onerdi mesela hurma kuru kayisi falan olabilir
tarafından
Sutlu tatli kek dondurma ev yapımı pasta 1 porsiyon şeklinde verdi 1 ara öğünümde diger iki ara öğunde meyve ceviz sut yogurt var:(
0 oy
(6,679 puan) tarafından
Ya bende eskiden oyleydim ama kafana bi koysan yemezsin..
tarafından
Gercektenmi gece oluyo bende guzduz cok yok
0 oy
(4,756 puan) tarafından
Tatlı ihtiyacını meyve ile gider yada kuruyemişlerle incir hurma kuru üzüm kayısı falan 
tarafından
Diyetimde meyve de ver gece tatli isteği oluyo sadece
(4,756 puan) tarafından
Gece uyanıp tatlı mı yemek mi istiyorsun olsun gece ağır tatlı hamur işi yiyeceğine kuru meyve ye geçer
tarafından
Oyle mi diyorsun tarçınlı süt de ayni işi gorurmu
(4,756 puan) tarafından
Evet kuzum oda olur yada baş ucunda tatlı ihtiyacını giderecek kuruyemiş bulundur zamanla alışırsın hem onlar zayıflama konusunda da yardımcı olur
0 oy
(3,701 puan) tarafından
Elma ye tatlı yerine tatlının yerini doldurmaz ama uymuş olursun 
tarafından
Ah ah elma uzerine tarcin yada tarcinli sut denicem:(
0 oy
(12,563 puan) tarafından
Tarçınlı süt ya da tarçınlı su içebilirsin o istek geldiğinde annem tüketirdi diyette baya da iyi verdi 
tarafından
Oda tatli istegi mi cekiyordu benim gibi
(12,563 puan) tarafından
Seviyor annem tatlıyı ama iradeli de Bi kadın isterse bırakıyor tarcn da destek oluyodu
tarafından
Bende normalde oyleyim ama bu emzirmede ne oldu bana anlamadim:(
0 oy
(1,270 puan) tarafından
Ddüşünsene seni sandalyede bağlamış karşında tatlı yiyoruz kizlarla:ddd en iyi çare evde bulundurmamak esinede söyle canı çekiyorsa dışarda yesin
tarafından
O sandalyede erir kaybolurum:)
0 oy
tarafından
Meyve ye tatlı isteği gelince ya da kuru kayısı kurma gibi bişey bi tane ye. Ben de yeni hamileyim ve emziriyorum çok tatlı istiyo canım bi tane muz veya bi tane hurma yiyorum azalıyo
tarafından
Çok fazla ama onlar. Yapma canım en iyisi ben de olunca dayanamam yerim o yüzden hiç yapmıyorum artık yapsam bile 15 günde bir
tarafından
Evet cnm bnm bu diyetimdeki 1 porsiyon tatlidan kurtulsam eve sokmicam tövbeler olsun
tarafından
İnstagram kullanıyorsan orda yulaftan şekersiz tatlılar yapıyolar bi bak istersen
tarafından
Bi bakıyım sagolun<3<3
tarafından
Bak canım ❤️ sen de sağol
0 oy
tarafından
Bence doğal tatlılara yönel. Incir hurma gibi .hem incir bağırsakları hızlandırır:)
tarafından
Onlar meyve olarak geçiyor 1 porsiyon tatli verdi onu pratik ama diyetimi bozmicak sekilde tedarik etmem lazim
tarafından
işin zor kolay gelsin canım
tarafından
Farkindayim:( sagolasin

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 716 göst.
22 Şubat 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Ecrinin annesi6 (990 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 723 göst.
2 Kasım 2019 Diğer kategorisinde Ahsenbennn (1,789 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 834 göst.
30 Nisan 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Esmaa (979 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 417 göst.
19 Ekim 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sunflower (1,150 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,677 soru

24,389,905 cevap

349,243 kullanıcı

...