0 oy
380 göst.
Aile kategorisinde (2,265 puan) tarafından
Oglum 9 buçuk aylık bana cok düşkün benim disinda bir tek teyzesinde duruyor bu durum beni cok mutlu ediyor kardesim de ona cok düşkün daha 17 yasinda olmasina ragmen gözüm arkada kalmaz diyorum. Bu 2 ay bizde kalacak kardesim ben de sinava hazirlaniyorum ders calisacam. Bu sirada ya benden cok ona baglanirsa bana gelmek istemez onda kalmak isterse diye korkuyorum. Biraz kıskancım da :)

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Oyle olsa çalışan annelerin bebekleri bakiciyi daha cok sever. Oyle olmuyor anne ile bebegi arasindaki bag cok farklidir
(2,265 puan) tarafından
Haklisin canım cok mantıklı sağol:)
-Reklam-
0 oy
(12,064 puan) tarafından
Çok ince dusunuyosun :))
(2,265 puan) tarafından
Delirdim galiba :)
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Fazla kıskançsın şuan Kerem günde 4-5 kişiyle bakılıyor 1 aya yakındır çoğu zaman beni ittiriyor ama sesimi duysun falan hemen ilgisi bende. 8. Ayında
(2,265 puan) tarafından
Malesef var kıskançlık. Cok sevsin tabiki ama benden cok olmasin istiyorum:)
(13,316 puan) tarafından
Senden çok olmaz kuzum zaten
(2,265 puan) tarafından
Insallah canim :)
0 oy
(1,852 puan) tarafından
Oglum da anneme cok duskun. Evde pesimden ayrilmaz ama onu goruncr gozu beni gormez. Ben bu durumdan rahatsız olmuyorum. Ayagim kirildi 1 ay alcidaydi annem cok guzel bakti gozum hic arkada kalmadi
(2,265 puan) tarafından
Evet insanin koşulsuz birakabilecegi biri olmasi guzel tabiki ama ben paylasamiyorum sanirim
0 oy
tarafından
Anne kokusu baska olur canim korkma
(2,265 puan) tarafından
Insallah canim sagol
0 oy
tarafından
Bu kadar ayrintili düşünceler ruhunu yorar :)
(2,265 puan) tarafından
Yoruyor valla kisilik iste ne yapim zor degisir
tarafından
Kimi cok severse sevsin senin her zaman farkin var zaten annesin sen anne.:)))
(2,265 puan) tarafından
Haklısın canım sagol :)❤
0 oy
(539 puan) tarafından
Yani biraz fazla kiskancsin teysesini sevicek anneannesinj babaannesini sevicek babasini sevecek yani tek basiniza siz yapmadiniz ve dunyada sizin etrafınizda dönmüyor degilmi onemli olan kucuk yasta degil buyuk yasta sevip yanjnda olmaniz insanlarj iyi secmeniz sevgj bagi kurmayi öğrensin bunu etrafiniza yansitirsaniz size karsida arkadaşlarınız aileniz uzak olabilir 
(2,265 puan) tarafından
Tabiki sevsin canım cok cok cok sevsin  hatta ama benim bir farkim olsun istiyorum su an mesela annemde kardesimde falan iyi vakit geciriyor ama beni özlüyor sonra geliyor bunu istiyoruk sadece
0 oy
(1,169 puan) tarafından

Benim kızım 15 aylık kayınvalidemle yanyanayız. Oraya gittiğimde dönüşte görümcemin kucağına gidip del diyor bana gelmiyor görümcemi bize çağırıyor:D alıştım ben yani kıskanmıyorum diğer durumlarda ne olursa olsun sadece bana gelir mesela kimseyi istemez anne başka

(2,265 puan) tarafından
Aynrn canim iste benim de istedigim o yani annenin bir ayrıcalığı olsun yoksa tabiki sevecek sevsin de
0 oy
tarafından
Bu mümkün değil. Daha geçen gün köye eşimin ailesinin yanına gittik. Eltim de vardı yanımızda , 9 aylık dünyalar güzeli de kızı var. İçeriye girerken "mamasını yapayım da öyle geleyim , sen baksana biraz " dedi. Neyse içeriye girince babaanne dede haliyle özlüyorlar sevmek istediler. Yok onlar kucağına alınca deli gibi ağlıyor bana geliyor. Gitmedi kimsenin kucağına annesi gelene kadar. Kapı açıldı annesi girdi bu seferde beni ittirdi anneye gitmek için. Belki senin olmadığın yerde bir kişiye gider başkasına gitmez ama sen gelene kadar her şey yani. 
(2,265 puan) tarafından
Sagol canım benim de anlatmak istedigim o arkadaslar yanlis anlamis tabiki sevcek baskalarini ama bir anne farki olsun
0 oy
(3,464 puan) tarafından
Görümcem 23 aylık annesinden çok beni seviyo :))) abisi ve beni görünce başka kimseyi gözü görmüyor heyecandan napcağını şaşırıyo, her gün görse sanki aylar sonra görmüş gibi mutlu oluyo heyecandan çıldırıyor, biz oradayken annesi babası umrunda değil :) 
(2,265 puan) tarafından
Kiz ne guzel gorumce o oyle :)
0 oy
(16,909 puan) tarafından
Kızım babamı görünce beni unutuyor hatta dünyayla bağı kopuyor diyebilirim. Kayinbabami da öyle severdi. Dedecidir benim kızım. Bu hoşuma gider kıskanmam yani. 
(2,265 puan) tarafından
Benim kiskanc bir yapim var malesef ya

İlgili sorular

+4 oy
36 cevap 2,668 göst.
14 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Gecesiyah (1,779 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 985 göst.
15 Aralık 2022 Aile kategorisinde Deflin (544 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 517 göst.
30 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 330 göst.
1 Ağustos 2021 Aile kategorisinde Bir deniz annesi (683 puan) tarafından soruldu

404,050 soru

12,104,224 cevap

36,422 kullanıcı

...