0 oy
162 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (116 puan) tarafından
Kızlar oğlum 1 yaşına girecek . Oyuncak tavsiyelerinize ihtiyacım var teşekkür ederim şimdiden 

5 Cevaplar

+1 oy
(722 puan) tarafından

image

Üst üste dizilen kutular var ve yuvarlak halkalar takma bunlar yaşına uygun olur baya da seviyor çoçuklar benim kızım 21 aylık hala da sever arada oynar

image

(3,854 puan) tarafından
aynen boyle seyler mantikli. bide bultak var bizde kaplumbaga seklinde. ama bence bu kulelerin hepsinin boyu standart olsa daha kolay yapar bebisler benim kiza arada sinir geliyor istedigi olmayinca hepsini yikiyor :)
(722 puan) tarafından
Çıkmak da gelişiminin bir parçası.Önce yıkıyorlar zaten.Uzun bir süre sadece yıktı ben yapıyordum kızım yıkıyordu çok eğleniyorlar.Sonradan da kendi üst üste koymaya başladı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kızıma bi yaşındayken masalci tırtıl almıştım çok sevmişti büyük kamyon falan da alabilirsin 
0 oy
(5,329 puan) tarafından
Evdeki plastik kablar tencere tavaların :-):-):-):-)
0 oy
tarafından

Benim kızım 11 aylık masalcı kuzumuz var yastıkta oluyor çok seviyor hem masal anlatıyor hem ninni söylüyor sarılıp sallanıyor onunla :D geçen günde eğitici köpekcik aldım onu da çok sevdi birde cee eee oyunu oynayan filimiz var ona da bayılıyor 

0 oy
(1,161 puan) tarafından
Benim oğlumda 1 yaşında. Müzikli olan şeyler hoşuna gidiyor. Piyanolu bir oyuncak almıltım tuşlarına bastıkça şarkılar söylüyor masal anlatıyor .. Birde fısher price cd çalar oyuncağı hoşuna gidiyor. Hayvanlar ile ilgili şarkı söylğyor ve o hayvanın sesini çıkarıyor.. Onun haricinde tak çıkar yapbozlar,yada büyükten küçüğe dizme halkalar oluyor ya onlar hoşuna gidiyor. Daha büyükten küçüğe dizemiyor ama içine geçirdiğinde yada yapbozun psrçssını yerine takabildiğinde gülerek kendini alkışlıyor. Eğitici şeyler daha iyi bence 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 153 göst.
18 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Leblebi (5,607 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 144 göst.
12 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Belsev (890 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 84 göst.
22 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Ht (2,240 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 50 göst.

411,436 soru

12,385,345 cevap

43,491 kullanıcı

Kategoriler

...