0 oy
184 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (73 puan) tarafından
kapalı
Kızlar eşimin telefonuyla oynuyorum mesajlara  girdim otomatik  klavyede aşkım sen yat uyu  yarın görüşürüz  falan kendi kendine çıkıyordu  bu otomatik  klavyeler  yazışmaları kaydediyor herhalde eşim kime atmış ya bu mesajları deli oldum akşamdan beridir ama şu da var aklımda eşimin  telini  önceden abisi kullanıyordu  daha 3 ay oldu esime vereli kaynim bekar  sizce söylemeliyim eşime  akıl verin nolurrr
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ohaa ya bundanda mi bisey çıkardınız eşine guveniyosan klavyeye takılma kendin diyosun kaynimda kullandı diye 
(73 puan) tarafından
Oncelikle  şunu söyleyeyim  benim neye takılıp neye takilmayacagima  bi kimse karışamaz  dağa sonrasında eşime güveniyorum  ama bu bir vesvese insanını  aklına  ister istemez geliyo
(1,666 puan) tarafından
Bu da yeni çıktı soruyorlar okuyup yorun yazıyosun tepki veriyorlar.. kimse karişamaz bişey diyemezse yazmaburaya yoruma açık çünkü herkes her şeyi yazar
(73 puan) tarafından
Pardonda  sana noluyo  ya niye giriyorsun araya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ozaman kaynin yazismistir canim vesvese ye kapilma
(73 puan) tarafından
Aynen canım ya aslında  eşime güvenim tam işte insan dediğin gibi vesveseye  kaplıyor
tarafından
Ozaman bosver soyleyipte aranıza sogukluk sokma
(73 puan) tarafından
Aynen canım bend ona karar verdim
0 oy
tarafından

Belki sanaatmıştır önceden :ermm:

(73 puan) tarafından
Yok canim bizim öyle bi konuşmamız  hiç olmadı

İlgili sorular

0 oy
40 cevap 2,005 göst.
22 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nezire5816 (702 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 185 göst.
6 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Melektrn (125 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 432 göst.
16 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Meryemm (875 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 220 göst.
7 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Beratinannesi (118 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,909 soru

24,437,500 cevap