0 oy
132 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlae dolap da bir urun sattım hıc gıyılmmemıs etiketli yanı s beden kız once yazdı yoruma bana olmadı diye bende orda bedeni yazıyordu ona gore alsaydınız dedım sonra da sıkayet etmıs urun defolu diye kucuk bir delik acmıs onun actıgı belkı cunku hıc gıyılmmemıs bir urun bende tekrar kabul etmedim dolaba gıttı sıkayet sizce ne karar verirler kesınlıkle helal etmiyorum bilerek yaptıgı orta da yanı 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah hesabini sorar canim insallah hanginiz hakli ise Allah onun yaninda olsun
tarafından
Insallah canım kendi dolabına baktım urunlerı l neden yani sen l bendensin madem s seyı neden alıyorsun
tarafından
Tabiki haklısın belkide bilincli yapti insallah hakkında hayirlisi olur üzüldüm
tarafından
Insallah canım ınsalkah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Oha daha neler ya  çırkef kendimi yirtmis orayi 
tarafından
Canim elbiseye delik acmıs resmen ve resim atmıs terbiyesiz
tarafından
tamam onu demiyorum ben siz ürünü satarken kaç resim koydunuz eyer 3 4 tane resim varsa siz haklı çıkarsınız bir adet görsel varsa dolap yeteri görsek olmadığı için karşı tarafı haklı buluyor başıma geldi
tarafından
4 tane vardı canım ben koyarken ama ense kısmını yırtmıs kucuk bir sekılde oranın resmi yoktu
tarafından
lanet pislik inşallah şikayeti işe yaramaz
tarafından
Insallah canim bir de delik acmıs ya utanmadan

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 37 göst.
28 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Huzurumm (1,175 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 113 göst.
2 Haziran 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Melekkk34 (6,859 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 162 göst.
8 Mayıs 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Alfa anne (255 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 75 göst.
24 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Beytnurrr2727277 (1,730 puan) tarafından soruldu

405,750 soru

12,159,158 cevap

36,600 kullanıcı

...