Kaç kişilik yapicaksin mesela? 5-6 kişiye 3 su bardağı yapıyorum ben. Köftelik bulgur diye yazar ince onunla yapıyorum. Bizim burda düğülcük de derler. Göz kararı islatiyorum kaynar su ile. Biraz şişiyor suyunu çekince bakıyorum kıtır kıtır ediyorsa az daha eklerim. Ama çok ekleme sulu sulu olmasın. Sonra bı tavaya kuru soğan doğrayıp koyuyorum. Onu kavurup üzerine 3-4 yemek kaşığı salça ekliyorum kimyon karabiber tuz kırmızı biber pulbiber vs atıyorum. Sonra altını kapatıyorum o da tamam, şişen bulgur ile onu karıştırıp soğumaya bırakıyorum. İçine ise domates salatalık salatalık turşusu ya da kornişon turşusu yeşil soğan ve marul dogruyorum. Soğuyunca bu dogradiklarimi ekleyip karıştırıyorum. Çok severler benim yaptığım kisiri