0 oy
165 göst.
Diğer kategorisinde (2,480 puan) tarafından
Böyle saçmalık görmedim niye geldin dedi aylık kontrolüme geldim ve çok aşırı sulu sarı akıntım var birde rahim perdem varmış organ taramasında söylediler erken doğum riskim var mı yada başka bir sıkıntı Yaşar mıyım  dedim aylık kontrol diye bişey yokmuş 9 ay boyunca 3 kere ultrasona girmek yeterliymiş  enfeksiyonu da sağlık ocağına giderbilirdin diyor ama yani tepkili bir şekilde sanki suç işlemişim gibi benim aylık kontrol ettirmek hakkım artı şikayetlerim var sonuçta endişeliyim yani dedim bişey diyemedi 

10 Cevaplar

0 oy
(2,125 puan) tarafından

En İyi Cevap
Sonra niye özele gidiyor bu millet şu muameleyi çekmemek için. Bir kere gitmek zorunda kaldım şehir hastanesine korona oldum ve riskli gebelik bebeği beni bıraktı tartışmaya girdi vay efendim neden korona oldun keyfiiii oldum sanki
-Reklam-
0 oy
tarafından
Herkesin kafa pırıl pırıl ") doktorlarda kendini aştı 
0 oy
(6,974 puan) tarafından
Sikayet et. Usenme ya sikayet hattini ara yada cimere yaz. Babasinin hayrina bakiyor sanki 
(1,267 puan) tarafından
Şikayet hattını kapatmışlar
(6,974 puan) tarafından
Cimere yaz, saglik bakanligina gonder
(2,480 puan) tarafından
Şikayet ettim ama ben internetten
0 oy
tarafından
Hm canım doktor çok sert tepki vermesine şaşırdım bende ama ultrason radyosun yayıyor bebeğe oradaki bulunan hücrelere ciddi zararlar veriyor yurt dışında senin doktorun dediği gibi 3 ten fazla kuymuyorlar ultrasona yasak mış ama Türkiye'de öyle bir durum yok her hafta kontrole gitsen niye geldin demiyorlar :d senin doktorun belki yurt dışında eğitim görmüştür
(2,480 puan) tarafından
Kuzum çok riskli bir durum ama 3 kere ultrason dediğiniz evet belki ultrasonun zararı vardır ama misal veriyorum gelişim geriliği olsa ultrasona girmese bilemez kordon dolanmsı olsa bilemez daha bir çok şey
0 oy
tarafından
Maaş almaya gelince hoşlarına gidiyor hasta muayene etmeye gelince zorlarına gidiyor işlerine gelmiyirsa doktor olmasalardı sinir oluyorum böyle doktorlara
0 oy
(2,052 puan) tarafından
Viii bunu sana soyleyen doktormu yani bu nassil doktor gerizekali doktor başka bir yere git sen en iyisi bizim burdaki devlet hastaneleri bile ayda bir çağiriyor
(2,480 puan) tarafından
Bir önceki doktor başkaydı o dedi zaten 1 ay sonda birdahaki kontrolün diye bu sefer bu denk geldi şansıma
0 oy
tarafından
Deseydin, üstüne birde beni dövün öyle gideyim evime :/
0 oy
(4,851 puan) tarafından
İlk gebeligimde her ay kontrole gittim vallahi ne kadar saçmalık doktorun dediği değişme şansın varsa değiştir başkasından al randevunu 
(2,480 puan) tarafından
Tövbe ettim o hastaneye
0 oy
(11,941 puan) tarafından
Biz bunları pandemi diye cok saksakladık bir *** sandılar kendilerini
(11,941 puan) tarafından
Babasının hayrına orada zaten ya
(273 puan) tarafından
Ay inanmıyorum adı ne bu doktorun ya senin adına ben şikayet edesim geldi
(2,480 puan) tarafından
Atalay göksel et vanım et bende ettim yarında sağlık bakanlığını aricağım o hastanenin şikayetlerine baktım da tek mağdur ben değil mişim doktorların kötü muamelesi ile ilgili  çok şikayet gelmiş ama yinede düzelme yok
(273 puan) tarafından
Ay korktum valla kız gitmesem mi
(2,480 puan) tarafından
Bence gitme canım yani belli ki sorumsuz doktor çok doğumda onlardan birine denk gelebiliriz sonuçta
0 oy
(273 puan) tarafından
Sikayet et canım ben şikayet ettim sağolsunlar hemen ilgileniyorlar para alırken alıyorlar mecburlar herşeyi söylemeye doktorun adı.ne bende doğumu orda düşünüyordum ona gitmeyim
(2,480 puan) tarafından
Atalay göksel canım aman hiç düşme oraya sorumsuzluk çokmuş insan korkuyor Allah korusun bebeğime filan bişey olur

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 70 göst.
14 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Hayal _paris01 (498 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 125 göst.
7 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Aydan YILDIZ (780 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 199 göst.
10 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sevda18 (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 46 göst.

414,049 soru

12,461,844 cevap

46,745 kullanıcı

Kategoriler