ahhh cnm ben yillardir cekiyorum ama susam bocegi bakliyatta oluyor ve daha buyuk bunun adi ben bile tam bulamadim dusun ya toz bocegi yada tahta kurusu soyle ki benim evime ilk ider isimli bir markadan aldigim koltuktan bulasti o odaya aldigim 3 lu bir koltuktu misafirler yatar diye aldigim bos odadaydi anlayacagin surekli uzerinde minik minik yurudugunu goruyordum neyse disardan gelmistir falan derken koltugu dildim ilacladim ettim uzerinden bir kis gecti kisin kayboluyor meretler ama yaza dogru basliyorlar fildir fildir sonra tekrar gordum esim koltugun arkasini falcatayla yirtti bir de baktik koltuk agaztan kesildigi gibi koltuk yapilmis ne firinlanmis ne bisi o gece onu cope attik mecbur adamlari ara gelsinler butun ev heba olacak diye lakin onlar yayildi dosemelerin icleri mutfak dolaplari falan evimin hem dosemesini hem mutfagini yeniledim artik dusun o derece kac kere ilacladik ettik onlarda cabasi ama yok hala gordugum oluyor suan bir cihazimiz var bu bakterileri olduruyor calistiriyorsun mavi bir isik veriyor etrafa gozle bakmiyorsun gozu kor edebiliyor falan oyle bir cihaz bilmiyorum bakalim belki o sayede bu yaz gormem ama kurtulusu ne yazik ki yok lakin bu cihaz etkili olur diye dusunuyorum biz rutubet icin aldik ama tum hasereleri olduruyor isik sistemiylr her yere yayildigi icin belki onu deneyebilirsin