0 oy
281 göst.
Diğer kategorisinde (185 puan) tarafından
Bi kaç aydır tek tük görüyordum son ara baya çoğalmış bunlardan kurtulabilirm kurutulmuş çiçeklerim var ona mı gelmişler acaba

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ayy onlardan nefret ediorum marasa tasindim ilk kez sıcak memlekette gittim bilemedim bakliyatm unum çoktu hepsine gelmişler yumrtami ne birakyomjs bitmiyo heryerden cikiodu evim aşırı güneş aliodu serin hiç biyerim yoktu taşındım kurtldum darsi sana
(185 puan) tarafından
Offf offff biktm İnanki
-Reklam-
0 oy
tarafından
bahsettigin minnacik bir bocekmi toz gibi gozle zor gozukenlerden
tarafından
ahhh cnm ben yillardir cekiyorum ama susam bocegi bakliyatta oluyor ve daha buyuk bunun adi ben bile tam bulamadim dusun ya toz bocegi yada tahta kurusu soyle ki benim evime ilk ider isimli bir markadan aldigim koltuktan bulasti o odaya aldigim 3 lu bir koltuktu misafirler yatar diye aldigim bos odadaydi anlayacagin surekli uzerinde minik minik yurudugunu goruyordum neyse disardan gelmistir falan derken koltugu dildim ilacladim ettim uzerinden bir kis gecti kisin kayboluyor meretler ama yaza dogru basliyorlar fildir fildir sonra tekrar gordum esim koltugun arkasini falcatayla yirtti bir de baktik koltuk agaztan kesildigi gibi koltuk yapilmis ne firinlanmis ne bisi o gece onu cope attik mecbur adamlari ara gelsinler butun ev heba olacak diye lakin onlar yayildi dosemelerin icleri mutfak dolaplari falan evimin hem dosemesini hem mutfagini yeniledim artik dusun o derece kac kere ilacladik ettik onlarda cabasi ama yok hala gordugum oluyor suan bir cihazimiz var bu bakterileri olduruyor calistiriyorsun mavi bir isik veriyor etrafa gozle bakmiyorsun gozu kor edebiliyor falan oyle bir cihaz bilmiyorum bakalim belki o sayede bu yaz gormem ama kurtulusu ne yazik ki yok lakin bu cihaz etkili olur diye dusunuyorum biz rutubet icin aldik ama tum hasereleri olduruyor isik sistemiylr her yere yayildigi icin belki onu deneyebilirsin
(185 puan) tarafından
Offff iyice korkuttun beni ben arada görüyordum takmıyordum oturma odasında vardı şimdi yatak odasın dada görmeye başladım ne yapicam bilmiyorum olacladm da bugün gitmedi neyse bakicam hal çaresine
tarafından
kork diye soylemedim canim ne yazik ki ben de cekiyorum yillardir tasinsam cook sevinicem o derece
(185 puan) tarafından
Gerçekten sıkıntı ya
tarafından
hemde cok

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 496 göst.
26 Mart 2023 Diğer kategorisinde Miniminnosannesi (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 3,848 göst.
21 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Omurlerim (205 puan) tarafından soruldu
0 oy